Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות בימים הקרובים סאב פיונר ts-305c אז רציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות פתוחה או סגורה?

האטומה עד איזה תדר יכול לרדת וכנ"ל הפתוחה ?

הסאב יהיה מחובר על JBL 75.4

פורסם

ראשית עיצה באמת ידידותית לי אלייך שתחסוך לך הרבה צרות-תתרחק מהדבר הזה 305C אינו ראוי להשתייך תחת המונח"סאב וופר".

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתרחק מהסאב הזה! אם תשתכור איזה פועל זר ותאכיל אותו בחמין כל היום, תקבל תוצאה דומה למה שהסאב הזה ייתן לך.

בברכה, שי.

פורסם

אחרי כל ה"המלצות" למיניהם, אם באמת תחליט בסוף בכל זאת לקנות את הסאב הנ"ל, אז התיבה המומלצת ע"י היצרן היא 48 ליטר אטומה.

פורסם
אחרי כל ה"המלצות" למיניהם, אם באמת תחליט בסוף בכל זאת לקנות את הסאב הנ"ל, אז התיבה המומלצת ע"י היצרן היא 48 ליטר אטומה.
יש לי שאלה אליך, אתה בכנות יכול לומר שהסאב הזה טוב, או שהוא נותן תמורה למחיר שלו, או לחילופין להמליץ עליו???

לדעתי ההמלצות הן רלוונטיות, פי כמה וכמה כשיש אלטרנטיבות "מוצלחות" טיפה יותר- וזאת בלשון המעטה.

לדעתי התיבה המתאימה בשבילו היא הצפרדע הירוקה מחוץ לבניין שלי...

שי.

פורסם

שלא יסיטו אותך אנשים, זה אחלה סאבוופר, דיי חזק.

פשוט תקנה לו תיבה אונברסלית 12 אינץ (היא פתוחה דרך אגב) ותסגור את הסיפור.

בהצלחה

תמיר

פורסם

כמו כולם תתרחק כמה שיותר היה לי שניים כאלה ושומעים בהם כמו טוויטר[לעומת מה שיש לי עכשיו] ועוד משהו הבעייה הכרונית של פיוניר כל הדגמים שאני מכיר והיה לי חלק הם נשרפים כמו מנורות אתה רוצה המלצה תקנה רוקפורד אבל את הסידרה פוואר לא הפנצ

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

שמע

לא מאמין לכל השטויות שכתבו פה אנשים. לי היה אחד כזה (DVC) וכשהוא הוגבר כמו שצריך (מגבר חזק וטוב, לי אישית יש JL 500/1) בתיבה אטומה (!!!) אזי הוא עבד לא רע בכלל.

שוב, הענין הוא תקציב.

הסאב לא נשרף ולא נעליים (סליחה על הביטוי) ותאמין לי שעשיתי עימו כל כך הרבה ניסויים שאני לא מאמין שיש בעיה ספציפית (חיברתי כל סליל לגישור במגבר 4 ערוצים וחיבורים שונים ומשונים אחרים).

מציע דבר אחר - בדוק את ה- 306 החדש יחסית שאני מאמין שהוא טוב בהרבה מה- 305 ולא יקר בהרבה.

• תוכן חדש...