Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה: לא מזמן (לפני קצת יותר משבוע), התחדשתי לי במגבר של XETEC מסדרת גרביטי - 5 ערוצים... מגבר פצצה!... ונשמע הכל מצויין...

רק מה: לפני כמה ימים, כשכיוונתי אותו, בדרך הרגתי את הסאב הישן שלי... (שגם ככה קיבלתי במתנה)

אבל העניין שהוא מת בצורה מאוד מוזרה:

נגיד - אם הרמקול (לצורך העניין) זז פנימה והחוצה מהתיבה - אז הסאב שלי נתקע בפנים - בסוף המהלך שלו פנימה!!

למישהו יש מושג - איזה סוג של תקלה זאת, וממה היא נגרמה?? אני חייב לציין שלא היה שום ריח שרוף, וכשהגעתי הבייתה וניסיתי להחזיר את הממברנה למקום - אני לא יכלתי להזיז אותו בכלל מהדופן האחורית!! (אפילו עם שני הידיים בפול כוח!)

המגבר מספק 360 וואט RMS, ואני רק משער שזה יותר ממה שהסאב מסוגל לקבל, אבל הוא היה על גיין דיי נמוך, ודאגתי שהוא לא יזייף... לכן העניין נראה לי תמוה קצת...

מישהו יכול להסביר מה קרה כאן?

עד כאן השאלה הראשונה.

-------------------

ועכשיו לקטע המ-מ-ש מבאס!!

בעקבות תקלת הסאב, נאלצתי לחזור לתצורת הקומפ' קדמי (מילניום 5.25) + 6*9 (פולס) מאחור.... בלי סאב.

אבל העניין הוא שאני פשוט לא מצליח להביא את הרמקולים האחוריים לרמת באס רצינית כמו פעם!

אני אף אגזים ואומר, כי הרמקולים האחוריים נתנו באס הרבה יותר מורגש בלי המגבר החדש!!

אבל אני גם אציין - שלפני כמה חודשים היה לי מגבר של PREMIER... משהו מעפן סיני, ב700 שקל, ואז עוד לא היה לי סאב בכלל - והוא היה גורם ל6*9 האחוריים שלי להישמע לא פחות טוב מהסאב שהתקנתי!! ועכשיו עם הזטק אני לא מגרד את הרמת באסים של הפרמייר!! וזה מבעס אותי רצח, כי הזטק עלה לי בכמה אלפים יותר מהפרמייר, ואני לא מצליח להשיג את הרמה אפילו של המעפן!

ולא, אל תספרו לי שאני צריך לקנות סאב... את זה אני יודע בעצמי, אבל מה שמשגע אותי זה שה6*9 נתנו בראש מצויין - אפילו בלי מגבר, ועכשיו כשהם על מגבר, הם פשוט נשמעים חרא.

ואני אתמול שיחקתי לפחות שעתיים עם הכיוונונים של המגבר, ועם החיתוכים, במערכת ובמגבר וכלום!

הייתכן, כי הזטק בנוי כך שהתדרים הנמוכים באמת אף פעם לא יגיעו לרמקולים הרגילים, אלא רק לערוץ של הסאב??.. מישהו נתקל בתופעה דומה?? מה ניתן לעשות בנידון (חוץ מלקנות סאב)??

------------------------------

אנא מכם, השתדלו לענות לי לפחות על השאלה השניה... כי אני ממש נואש כרגע... ומתבעס לשמוע את המערכת במצב כזה.

ד"א - גם כל החיווט חדש לגמרי, עם כבלים של 4G למתח, וכבלי RCA חדשים של רוקפורד - סדרת הפאנצ'.

הHU - הוא סוני CDX-M9900

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...