Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

אני חושב שזה מושלם לבעלי המאזה 3 שלא מעוניינים ביותר מידיי "בלאגן".

להחליף את החלק העליון בחדש ולשמור את הישן ..

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לגבי הגנבים - מורידים את הפאנל (רב המערכות עם פאנל נשלף) כמו כן גנב שרואה מרחוק מאזדה 3 יודע מראש שיש HU מובנה אז לא טורח להסתכל מקרוב אבל נגיד :)

לגבי החימום , מה זה משנה אם המערכת למעלה או למטה ??

לגבי 139 דולר אני מבין שעוד לא הוספת את עלות המשלוח :) שזה עוד 40 דולר אבל אין מה לעשות

זה חוסך הרבה כאב ראש להמשך לא כך ?

פורסם

כדי לחבר HU כזה, ללא הגברה , יש להוציא את המכשיר המקורי, כדי להגיע לחיוט הרמקולים וחיוט נכון ומקורי של המתחים לרדיו.

אם כבר מוציאים אותו, אז יש את הפנל שבא במקום הרדיו המקורי, ומתקינים במקום המקורי על פנל אחר כל מכשיר 1DIN סטנדרטי, וזה לא בולט כמו הדוגמה הזו.

הדוגמה הזו טובה למי שרוצה מסך DVD / נוויגישן מול העיניים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אתה צודק אם מדובר על רכב פרטי ואז הולכים עד הסוף , אבל ברכב ליסינג זה פיתרון מעולה.

מאחר ואתה יודע שברגע שמחליפים את ה HU המקורי (ולא מבצעים הלחמות מיוחדות) מאבדים שליטה על המסך LCD עם התצוגה של המזגן.

ואני מניח שמי שמבצע החלפת HU הוא אחד שגם מוסיף מערכת הגברה ( 90 אחוז מהמקרים :) )

למרות שעם יד על הלב בדגם 2006 שומעים מעולה יחסית אבל מאחר ויש לי את הציוד (המגבר סאב קומפוננט אני חייב לעצמי להחליף את המערכת).

נ.ב אני מניח שלכולכם במערכת המקורית ששומעים דיסקים צרובים אתם נתקלים בקפיצות בדיסק .

יש למישהו פיתרון לנושא ? כלומר דיסקים מפירמה מסויימת או מהירות צריבה שבתהליך זה אין קפיצות ?

צריך פיתרון זמני עד החלפת HU :)

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות לגבי התוספת פלסטיק הזאת :)

פורסם
דני אתה צודק אם מדובר על רכב פרטי ואז הולכים עד הסוף , אבל ברכב ליסינג זה פיתרון מעולה.

מאחר ואתה יודע שברגע שמחליפים את ה HU המקורי (ולא מבצעים הלחמות מיוחדות) מאבדים שליטה על המסך LCD עם התצוגה של המזגן.

ואני מניח שמי שמבצע החלפת HU הוא אחד שגם מוסיף מערכת הגברה ( 90 אחוז מהמקרים :) )

למרות שעם יד על הלב בדגם 2006 שומעים מעולה יחסית אבל מאחר ויש לי את הציוד (המגבר סאב קומפוננט אני חייב לעצמי להחליף את המערכת).

נ.ב אני מניח שלכולכם במערכת המקורית ששומעים דיסקים צרובים אתם נתקלים בקפיצות בדיסק .

יש למישהו פיתרון לנושא ? כלומר דיסקים מפירמה מסויימת או מהירות צריבה שבתהליך זה אין קפיצות ? תצרוב בדיסקים של פירמות גבוהות כמו סילבר ליין או TDK משהו ברמה הזאת ממולץ וככל שאתה צורב במיהרות נמוכה יותר הצריבה יוצאת איכותית יותר אני צורב לעצמי במהירות של 4 -8 ואני מבסוט על האיכות ועוד לא יצא שדיסקים קופצים לי ודרך אגב..אני מאמין שאם תשמור על הדיסקים נקיים ובלי סריטות הם גם לא יקפצו ...עוד שיטה..

צריך פיתרון זמני עד החלפת HU :)

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות לגבי התוספת פלסטיק הזאת :)

התשובה באדום

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

חברה שאלה לגבי החיבורים

במידה ואני מתקין כזה מתקן ואני רוצה לשלב בין החיבורים האם ניתן לדעתכם לבצע את הפעולה הבאה :

החיבור של המתח יפוצל למערכת המקורית ול HU שאני מוסיף כנ"ל גם לניתוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים.

ואני מוסיף מגבר של 6 ערוצים ומתחבר לניתוב המקורי של הרמקולים הקדמיים ,שמחבר כבל ל רמקולים האחוריים( 6X9 על המגש מאחור ולא בדלתות) ולסאב

כעת מה שקורה אם אני מפעיל את המערכת המקורית אני שומע ללא הגברה ברמקולים בדלתות הקדמי והאחורי ואם אני מפעיל את המערכת שהוספתי אני שומע דרך המגבר ברמקולים הקדמיים והאחורים (שעל המגש ולא בדלתות) ובסאב.

ואם אתם שואלים אותי למה לעשות זאת ולמה לא בכלל לנתק את החיבורים של המערכת המקורית אז התשובה היא לניתוק יותר פשוט של הכבלים וגם בשביל לא להגיד לעצמי שסתם יש לי כאן מערכת מושבתת שסתם תופסת מקום :) למרות שאם אני חושב עכשיו אני צריך לחשוב מה אני עושה עם כבל אנטנה של הרדיו :) מקווה שהוא יוכל להגיע עד למעלה .

השאלה היא אם חיבור כפול לא יזיק ???

מקווה שהצלחתם להבין את צורת החיבור שלי.

פורסם

ב250 ש"ח אפשר לבנות מתאם לא פחות יפה מזה מפיבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המערכת המובנית של המאזדה הרבה יותר טובה ממה שאתם חושבים......במחיר של הד יוניט והחתיכת פלאסטיק הזה אתה יכול להביא צ'יינג'ר ומסך DVD ותאמין לי שאתה תהנה גם יש לך שליטה בהגה..זה דבר טוב....ואתה חוסך לך את כאבי ראש הגניבה

• תוכן חדש...