Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

consept מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישמח לשמוע ביקורות על המוצרים שלהם.

החברה היא חברה אמריקאית.

הציעו לי כמה מוצרים שלה, הם יקרים..

אז החלטתי לשאול אתכם מה דעתכם.

קישור לאתר החברה:

www.concept-il.co.il

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

מכיר את החברה , ויצא לי לשמוע מספר סאבים בודדים שלה .

אני לא זוכר אתה הדגמים אז אני יכתוב בכלליות , סאבים מאוד פאנצים וחזקים די דומה ל-P3 .

זו חברה עם מוניטין יוקרתי (כמו שאתה שם לב למחירים) .

לא שמעתי על החברה בהרבה מקומות ולא שמעתי הרבה רכיבים שלה , גם לא מכיר הרבה מקומות שמתעסקים עם החברה .

דעתי , לפני שאתה קונה תשמע , ואם אתה צריך אני ימסור שם של חנות שמתעסקת עם החברה ותוכל לשמוע שם רכיבים שלה .

בהצלחה ותעדכן

יותם.

זה נכון

פורסם

שאני חיפשת מגברים למערכת שלי נתקלתי בחברה הנ"ל. הדעות של האנשים שדיברתי איתם היו שונות למדי - היו שאמרו שזאת

אכן חברה איכותית מאוד , ואפילו אמרו שכן שווה להשקיע במגבר שלהם. והיו שאמרו שזאת אונם חברה לא רעה אבל המחירים שלהם

בכלל לא מחוברים למציאות , והגיוניים ביחס למוצרים שלהם.

אז לי אישית לא היה בכלל ניסיון איתם.

פורסם
מכיר את החברה , ויצא לי לשמוע מספר סאבים בודדים שלה .

אני לא זוכר אתה הדגמים אז אני יכתוב בכלליות , סאבים מאוד פאנצים וחזקים די דומה ל-P3 .

זו חברה עם מוניטין יוקרתי (כמו שאתה שם לב למחירים) .

לא שמעתי על החברה בהרבה מקומות ולא שמעתי הרבה רכיבים שלה , גם לא מכיר הרבה מקומות שמתעסקים עם החברה .

דעתי , לפני שאתה קונה תשמע , ואם אתה צריך אני ימסור שם של חנות שמתעסקת עם החברה ותוכל לשמוע שם רכיבים שלה .

בהצלחה ותעדכן

יותם.

תודה אחי, אבל התכוונתי שהציעו לי אותם בתור משווק ולא בתור צרכן.

אני ישמח לקבל שם של חנות שכבר עובדת עם החברה

opel astra GSI

פורסם

תיראה זולים הם ממש לא ! השאלה האם הם באמת נותנים תמורה למחיר הזה , לדעתי בכאלה מחירים לא יהיה סיכוי של ממש

לחברה הזאת בשוק (דעתי ... ) כי במחירים שלהם אפשר לרכוש מוצרים מהסדרות הגבוהות של חברות מובילות עם שמות מוכרים :

רוקפורד , פיניקס גולד , קיקר , אוריאון , PPI , קליף דיזיין , JL , מורל , פוקל וכו ....

פורסם
תודה אחי, אבל התכוונתי שהציעו לי אותם בתור משווק ולא בתור צרכן.

אני ישמח לקבל שם של חנות שכבר עובדת עם החברה

אם כבר נתת קישור לאתר, לא יכולת להציץ בו?

יש שם רשימת חנויות שעובדות עם החברה הנ"ל, אם אתה באמת מבקש חוות מקצועית על סמך נסיון ולא עפ"י שמועות בלבד, פשוט צור קשר עם אחת מהחנויות שמופיעות שם.

http://www.concept-il.co.il/store.htm

under construction..

פורסם
אם כבר נתת קישור לאתר, לא יכולת להציץ בו?

יש שם רשימת חנויות שעובדות עם החברה הנ"ל, אם אתה באמת מבקש חוות מקצועית על סמך נסיון ולא עפ"י שמועות בלבד, פשוט צור קשר עם אחת מהחנויות שמופיעות שם.

http://www.concept-il.co.il/store.htm

סליחה.. אני באמת טמבל.. חחח

אפילו החנות שלי מופיעה שם (למרות שלקחתי רק דוגמאות)

opel astra GSI

• תוכן חדש...