Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL או ROCKFORD

buzz_ly
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי הרוקפורד , קניתי את ה-jbl gto , אחלה מגבר , דוחף זרם לאלמנטים שצורכים הרבה הספק בצורה מצויינת

ובלי הרבה מאמץ

לא מתחמם , לא נכנס ל-protection

עשוי מרכיבי הגברה איכותיים , ומתוכנן כהלכה

בקיצור מכשיר איכותי , רמה אחת מעל מגברי זבל סיני במחירים טובים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם תבצע חיפוש מהיר בפורום תגלה שהמגברים החדשים של ROCKFORD ככל קיבלו ביקורות רעות{בלשון המעטה} ואילו ה JBL GTO שמעו רק שבחים...

אם ROCKFORD אז עדיף משומש מהדגמים הישנים יותר מאשר הרבה מגברים חדשים- זה עיניין של תקציב!!!

אריק

פורסם

קודם כל אני אומר לך מראש שהרב יגידו לך ללכת על הJBL כי ביחס למחיר הוא נותן תמורה טובה וגם כי זה בכל זאת JBL...

לעומת זאת אני הייתי ממליץ לך ללכת על הרוקפורד אחלה מגבר ואל תקשיב לאחרים שאומרים שהוא ככה וככה הוא מגבר מצויין נקודה. נכון לא הכי חזק הכי זול והכי הכל.

הוא נותן מעל להצהרות שלו כמו כל דבר שקשור לרוקפורד.

אז אני הייתי הולך עליו מאשר על הJBL (גם למען הגיוון).

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

rockford

כמובן יש להם סדרות שונות, אבל אם נצא מנקודת הנחה של איכות אז הסדרות הגבוהות שלהם מאד טובות אבל גם המחיר בהתאם!

פורסם
לעומת זאת אני הייתי ממליץ לך ללכת על הרוקפורד אחלה מגבר ואל תקשיב לאחרים

לא להקשיב לרוב אלא לך!?! למה בדיוק? אתה מבין פה יותר מכולם? בלי להכיר אותך לפי התגובה אתה רחוק מלהבין יותר מכולם.

נכון לא הכי חזק הכי זול והכי הכל

אבל בכל זאת תקנה כי יש לו ניקל כסוף יפה. ואללה כל הכבוד לך.

הוא נותן מעל להצהרות שלו כמו כל דבר שקשור לרוקפורד.

עוד קביעה שלא קשורה לכלום. איך קבעת את זה?

דווקא מישהו עשה פה מבחן וקיבל תוצאות אחרות למרות שיש חילוקי דעות לגביי הדרך, אז אני לא יגיד שהוא מוציא דווקא מתחת להצהרות.

לעינייננו JBL. היו הרבה דיונים פה תעשה חיפוש ותחליט.

פורסם

עם כל האהבה שלי לרוקפורד הדגמים החדשים שלהם לא משו תריץ חיפושים בנרות ותוכל לגלות מגברים סוסים הרבה יותר מה-JBL דגמים ישנים של רוקפורד שיעיפו לך את האלמנטים כמו שצריך ויותר!!!!!

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

הרוקפורד של היום זה לא מה שהיה לפני כמה שנים , הרוקפורד אמנם חזק ואיכותי אבל jbl קצת יותר

טוב וגם עולה פחות , אני ניסיתי את הרוקפורד 4004 אצלי ברכב וכבר באותו יום פירקתי אותו .

פורסם

כל אחד אומר רוקפורד או ג'יביאל ולא מסביר למה איך הבחור אמור

להבין משו!?

לדעתי אם תריץ חיפוש תמצא תשובות יותר טובות וענייניות

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...