פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקיי אז קודם כל זאת ההודעה הראשונה שלי פה... הייום פרצו לי לאוטו וגנבו לי את המערכת שהייתה מותקנת שם שכללה מגבר רמקולים 6*9 רדיו דיסק ומגבר אני מעוניין לקנות מערכת חדשה וצריך את עזרכתם בבחירה של הרכיבים רדיו דיסק אני יקנה שוב כנראה את הפיוניר סדרה 7 מגבר אני מתלבט בין http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0683420db9c04580fa699c1ac679ba93&productid=61 לבין http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0683420db9c04580fa699c1ac679ba93&productid=106 ורמקולים אחוריים אני חושב לקנות או של JBL או את המורל האלה http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0683420db9c04580fa699c1ac679ba93&productid=226 וסאב אני משאיר לעצתכם בנוגע לרמקולים…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חבר'ה אתם לא תאמינו לי אבל בשבת עשיתי דבר משוגע ......וזה המקרה .... נפל לידי חומר (בחינם) שבגדול אמור להיות משטח עבודה אנטי סטטי מגומי מאוד חזק ועמיד בצורה מטורפת לחום , חומר מאוד יקר 2 מטר על מטר עולה בסביבות ה- 1200 ש"ח הסתכלתי עליו ואמרתי רגע .....הוא די דומי לגומי של דיינמט אז אולי גם הוא יאטום לי את הדלתות ?!?!?!? מה כבר יכול להיות כולה גומי ... תודו שזה מצריך בדיקה .... ידע כללי על המערכת המורכבת ברכב היא סט קומפוננט jbl +מגבר gto 75.4 + קנוודים מאחורה 9*6 80 rms .( הקומפוננט לא רואים אותם ממטר ) . רדיו דיסק קנווד 4028 . והנה חברכם החסכוני משהו השקיע מיטב כספו בדבק מיוחד שמדביק הכל להכל ב- 30 שקל והתחיל במלאכה ...צילצלתי לחבר טוב שיעזור קצת…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום קניתי בשעה טובה סאב כפול קיקר קומפ וי אר עכשיו כל סאב יש לו 2 סלילים איך אני מחבר את 2 הסאבים למונו בלוק בעל 2 יציאות? מפצל מכל יציאה 4 חוטים? או שאולי יש דרך אחרת?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה דוד שלי מכר תאוטו ואיתו הלך הרדיו דיסק סדרה 7 באסה אבל הספיק להוציא משם תסאב והמגבר אבא שלי לקח תסאב והכל אני לא יודע איך דגם כל דבר הסאב אני רק יודע שזה mac audio וזה מהגבר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יודע שזה לא ממש קשור אבל אני יודע שבפורום הזה אני ימצא את התשובה...אז אם אפשר.. אני רוצה לשם סאב וופר של רכב בבית..שמעתי על הרבה שעשו זאת..ואני מבין שהמגבר שלי צריך לתמוך ב-4 אוהם..ואני לא הבנתי אם הוא תומך...או לאיפו אני אמור לחבר את הסאב?? אז ככה יש לי את הרסיבר Yamaha Htr-5750 אז ככה יש את ה"מתג בורר העקבות" שאותו אם שמים בשמאל רשום ככה: רמקול קידמי- רמת התנגדות: אם אתם משתמשים בהרכב אחד (A או B) התנגדות כל רמקולי צריכה להיות 4 אוהם או גבוהה יותר. אם אתם משתמשים בשתי הרכבים (A או B) התנגדות כל רמקול צריכה להיות 8 אוהם או גבוהה יותר. ורמקולים (סנטר, סראונד ,סראונד אחורי) - התנגדות כל רמקולי צריכה להיות 6 אוהם או גבוהה יותר... יש לי 5 רמקול…
שאלה על כבל + 1 2
מאת WarDevil- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ברכב שרכשתי יש כבר כבל פלוס ונראה לי שהוא טוב יותר ממה שלי יש כי הוא עבה יותר אבל לפני שהוא מתחבר למצבר יש פיוז קטן לא הפיוז מבית זככוכית הגדול... שזה קצת מבאס כי אני יודע שההגדול יותר טוב... הוא מחובר לכבל קטן שמתחבר לפיוז וממשיך לכבל העבה נראה לי זה 0 GAUGE כדי להשאיר ככה?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
מה המצב אנשים??? תגידו מה התדירות של הפגשים כל חודש, חודשיים...? אנחנו החברה מהצפון... (שגם שם יש כבוד והוא לא קטן) מעוניינים לדעת פרטים על המפגש הבא?? (אם יש פרטים כבר..) אני מקווה שעם הזמן ענף המערכות בארץ רק יגדל ויגדל.. וזה באמת מה שקורה עם השנים הענף בארץ רק גדל. בגדול מה שרציתי לציין שבמפגש הבא (אנחנו הצפונים נגיע ובמכמות לא קטנה של מכוניות)!! השמח לדעת פרטים... איך המפגשים נקבעים ומה התדירות שלהם? בתודה: אסףSTI http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpictures.asp&uid=2347
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם ... יש לי רכב מסוג הונדה אקורד מודל 94 ומאוד רציתי לבוא למפגש ביום שישי אבל הייתי צריך לעבוד . יש לי כיום מערכת ברכב לא כל כך רצינית הכוללת: רדיו דיסק של סוני מדגם CDX7710X קומפוננט של קנווד 250 או 230 מקדימה 6X9 פיוניר טיטניום 300 מאחורה שני מגברים של JBL 2 יציאות ושני סאב וופרים רוקפורד P1 (לבינתיים ללא תיבה וללא מגבר ) דרך אגב אין לי מושג איזה גודל הקומפוננט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח ... יש לי תקציב של 2000 שח לשדרג את הסאונד ואת האיכות מה אני יכול להשאיר ברכב ? ואת מה לזרוק? ומה להביא חדש ? בתודה גיא
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם המורל פולס 6 וחצי לא נכנס אצלי בדלת הקידמית בגלל עומק המגנט יש מצב שה5 ורבע יכנס עם הגבהה קטנה?
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 1 תגובות
- 947 צפיות
מתי המפגש הבא אני כבר מחכהה!!!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 4 תגובות
- 969 צפיות
מה אתם יכולים להגיד בקשר לסאב DLS UR. 10 אנצ' 1.כמה הסאס הזה עולה בארץ? 2 האם הוא קיים בארץ? 3. האם הוא מתאים לSQL או שהוא חלש? 4. כדי להביא אותו מחו"ל?
שידור ה-MP3 לרדיו 1 2
מאת DJO- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, היום שמעתי על מכשיר שמחברים מצד אחד למצת הרכב ומצד שני אפשר לחבר אליו ב USB את נגן ה MP3 שיש לך והוא משדר בתדר מסוים שאותו אפשר לקלוט ברדיו הרכב. אני חושב שזה יהיה פתרון טוב וזול לרכב שלי. האם יש למישהו ניסיון עם הדגמים האלה? האם הם אמינים ואיכותיים? או שזה בדומה לקומבינה של הטייפ שמתחבר לדיסקמן מפעם? מה טווח המחירים, האם מישהו יכול להמליץ על דגם ספיציפי? המון תודה!
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 816 צפיות
שלום אני צריך לדעת כמה ההספק של האלטרנטור בקורולה 93 אוטו'? ואיך אני משפר אותו?(יש בעיה של הבהוב אורות בזמן באס)
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי מוראל דוטק אחד הטויטרים מתנק לסרוגין בווליום גבוה החלפתי בין הקרוסים ושוב אותו הטוויטר עשה בעיות . מה יכול להיות הבעיה? האם הטויטר שרוף?
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אז ככה בשעה טובה אני בשלבים מתקדמים של ההתקנה של המערכת ועד כו הושקעו הרבה מאמצים, ושינויים רבים ברכיבים ובצורת ההתקנה. רציתי לפתוח שירשור מקיף על העבודה של עשיתי עד עכשיו אבל לצערי המצלמה יתפרקה לחלקים , את ההתקנה אני ביצעתי עם אלי מחנות "קאר טון" שהוא כמו אבא בשבילי (אני מקווה שזה לא פוגע בכללי הפורום עם כן אני יערוך זאת) את הרדיו עשינו עוד ביום הראשון שהרכב הגיע מהחברה מראה מפחיד לחתוך את הדשבור ברכב ולפרק אותו לחלקים המידים והטוויטרים יהיו בקורות הקדמיות בבנייה כמובן, אני מקווה שיגיע בזמן הדינמאייט שהזמנתי 3 זוגות של בלאק. הרכיבים הם ALPINE 9813R ALPINE PXH-700 DLS A-4 XETEC PRESTIGE P-4 XETEC PRESTIGE P-2 DLS IRIDUM 6.3 3 WAY DLS UR 12 …
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במידה ויש בדיוטי פרי את המגבר של JBL או של אינפיניטי מה עדיף לקחת והאם המגבר יפתח לי טוב את הKICKER VR
הודעה אחרונה מאת smax, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.stltoday.com/stltoday/news/stories.nsf/stlouiscitycounty/story/275F57729BE6E21F86257104001AFB1F?OpenDocument The bill would prohibit operating car stereo equipment that creates "louder volume than is necessary for convenient, normal hearing," which is the same language as the city's current anti-noise ordinance. But the new measure would outlaw possessing or installing any car stereo with a speaker over a foot in diameter; having more than one speaker 10 inches in diameter; more than 10 speakers overall; more than two amplifiers; and any amplifier over 300 watts. In addition to impounding the car, possible penalties include a minimum of $25…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כמו שאתם מבינים ממה מהכותרת, יום חמישי היה גשום החלקתי לתוך עמוד חשמל, תודה לאל שיצאנו בשלום, האוטו מרוסק לגמרי השקעתי באוטו הזה ממייטב כספי ובמיוחד הזמן... מדובר ב323F שנת 92 עברה בסך הכל 170 אלף היתה 90% צבע מקורי, איזה בזבוז. הסיבה שאני מפרסם את פה היא מפני שהייתי בדיוק בתהליכי סיום הבניה ברכב, מדובר במערכת: קדמי: קומפוננט מורל דוטק 6.5 אחורי: 6*9 של מורל פולס מגברים: שתי מגברי JBL GTO75.4 סאב: מורל 15 אינצ' חיווט: RCA,ESOTERIC AUDIO חוט מתח 4 ג"ג חוטי רמקולים 2.5 מ" איטום: סופר טייט אלומיניום: דלתות קדמיות שלוש שכבות מבחוץ ושתי שכבות מבפנים+ספוג עבה לפני הפלסטיק כדי שלא יעשה רעש רב הפלסטיקים פורקו והוחזרו עם דבק חם וסיליקון כך שלא היה מהם ציוץ אפילו…
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
אני מחפש מערכת טובה אבל לא משהו מקצועי, האם המערכת הזאת תשרת את צרכי?? אני לא רוצה מערכת שתתקלקל לי אחרי חודש..
הודעה אחרונה מאת idxxx, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. אני מחפש דף באתר שך אלפיין שבו אפשר לשמור את כל הכיוונים שלי ולאחר מכן לצרוב לקובץ שהמכשיר מסוגל להוריד. לצורך העניין המכשיר שלי הוא CDA 9833 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רמקולים בדלתות האחוריות של פנסוניק, 80WATT המפיקים 96DB. המתקין רוצה להחליף לי את הרמקולים ב פיוניר 130WATT וכתוב עליהם 88DB. לדעתי, הרמקולים של פנסוניק ייתנו לי עצמה חזקה יותר. אני לא מבין בזה כלום. אני צריך עזרה!!!
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 977 צפיות
שלום לכולם, אבא שלי החליף לאחרונה אנטנה חשמלית בשברולט קאווליר מאחר והיא נשברה בשטיפת מכוניות (שכחתי לסגור תמערכת), ומאז שהוא החליף בכל פעם שמפעילים את ה-HU יש מין רעש "כחחח" וגם כשמכבים. אני מפחד שזה ישרוף את הטוויטרים או יעשה נזק כלשהו. אם מישהו יודע מה מקור הבעייה ואיך לפטור אותה, ואם מישהו מוכן להגיד מה הרעש הזה מסוגל לעשות מבחינת נזק שיגיב בבקשה. תודה מראש, שולה.
הודעה אחרונה מאת ShulA, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, בתקופה הקרובה אני מתעתד לרכוש את הרכב הנ"ל. הרכב מגיע עם רדיו דיסק מובנה. לא התלחתי להבין אצל היבואן האם קיימת כניסת AUX או Changer, שתאפשר לי לחבר מכשיר iPod. באם מישהו מכיר את הדגם וידע לענות לי (או להפנות אותי למקור חלופי לתשובה) אשמח מאד. תודה, בן
הודעה אחרונה מאת benler, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הקיט של איטום הדלתות עשוי מגומי נכון???
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעקבות בקשות חוזרות ונשנות בפרטי, אני מעלה מספר תמונות מהתקנת מגבר ברכבי. בהתקנה היו לי 2 תנאים: 1.התקנה נסתרת. 2.ליצור קושי בפירוק שלו (ע"י גנב). אי לכך ובהתאם לזאת, ההתקנה שלו התבצעה מתחת למושב הנהג, כאשר מושב הנהג בעצם מסתיר את המגבר כמעט לגמרי (פתר את התנאי הראשון). בנוסף, את המגבר לוחצות לרצפת הרכב (לא מפעילות לחץ,אבל באות במגע עם המגבר) 2 קורות מתכת בקוטר של כ-14 מ"מ כל אחת,הקורות האלה הן חלק מהשלד של מושב הנהג. על מנת לפרק את המגבר יש צורך בפירוק מלא של מושב הנהג (בלי פירוק מושב הנהג לא ניתן אפילו לעקור את המגבר מהרצפה, כי הכסא לוחץ עליו מלמעלה ואין מרווח בין הרצפה למגבר). לסיום, כל העסק מחובר עם ברגי אלן וטורקס שלרוב לא נפוצים אצל גנבי…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לא חושב שהמגבר שלי יחזיק את שניהם טוב. אני מחפש הצעות למגבר שיחזיק את שניהם.... אני שוקל להוסיף את ה13W7. לסאב שלי.
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 992 צפיות
ראיתי שכתבו פה שהמכשיר לא תומך התקנה אבל ב"TOM CAR" כתוב שהוא כן יש פה מישהו שיודע על בטוח מה ניסגר עם הדגם הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אחרי שניסיתי להקפיץ ולא הלך אני שואל שוב מישהו יודע היכן או איך אני יכול לבדוק את עומק הרמקולים בפוקוס 2006? או תחלס לענין פוקאל אוטופיה הישן יכנס שמה?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם ההתקנה ברכב הסתיימה והנה התוצאה: הותקן ברכב: HU: אלפיין 9855 מתקן לאייפוד + קונקטור מקורי אלפיין KCA 420I קומפוננט קדמי: DLS UR6S רמקולים אחוריים: JBL GTO 936E סאב: INFINITY KAPPA BOX 120.3SE(תיבה מקורית מותאמת לסאב) מגברים: JBL GTO 75.4 מונו: GENESIS PROFILE SUB המגברים הותקנו לכיוון פנים הרכב (מעדיף מוסתר ולא פנסי) קבל: HELIX 1F תמונות של הבנייה של הטוויטר עבודה מדהימה: http://pics.sendit.co.il/upservb/33a2552974.jpg http://pics.sendit.co.il/upservb/ccfee1ec41.jpg http://pics.sendit.co.il/upservb/86e63a2e20.jpg http://pics.sendit.co.il/upservb/ccfa35304a.jpg http://pics.sendit.co.il/upserv…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16439לזה http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14817 מה עדיף לקחת בתור סאב כפול? תודה מראש על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת car pimp,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 534 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RBRB
- llaavvii
- רועי5
- מיץ פטל
- davemustaine87
- itaysamurai
- zaf
- sperial
- Ohad91
- אהרן ג
- yoni2sh
- נולד לליסינג