Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות בקשות חוזרות ונשנות בפרטי, אני מעלה מספר תמונות מהתקנת מגבר ברכבי.

בהתקנה היו לי 2 תנאים:

1.התקנה נסתרת.

2.ליצור קושי בפירוק שלו (ע"י גנב).

אי לכך ובהתאם לזאת, ההתקנה שלו התבצעה מתחת למושב הנהג, כאשר מושב הנהג בעצם מסתיר את המגבר כמעט לגמרי (פתר את התנאי הראשון).

בנוסף, את המגבר לוחצות לרצפת הרכב (לא מפעילות לחץ,אבל באות במגע עם המגבר) 2 קורות מתכת בקוטר של כ-14 מ"מ כל אחת,הקורות האלה הן חלק מהשלד של מושב הנהג.

על מנת לפרק את המגבר יש צורך בפירוק מלא של מושב הנהג (בלי פירוק מושב הנהג לא ניתן אפילו לעקור את המגבר מהרצפה, כי הכסא לוחץ עליו מלמעלה ואין מרווח בין הרצפה למגבר).

לסיום, כל העסק מחובר עם ברגי אלן וטורקס שלרוב לא נפוצים אצל גנבים כאלה ואחרים, מה שנותן לי קצת שקט (פתר תנאי שני).

שאלו אותי לגבי יתרונות וחסרונות, אז:

יתרונות-

1.כמו שכבר ציינתי, לא מושך את העין

2.מסובך יחסית לפירוק

3.יותר מקום בתא מטען (שאצלי גם ככה בגודל של תא כפפות)

חסרונות-

1.מגביל את תנועת המושב (מפריע לנהגים קצרי קומה, לי ממש לא מפריע, ואף אחד אחר לא נוהג ברכב שלי).

2.מרגע שהרכבת את המושב- אין אפשרות לכוון את המגבר כי ממש אין גישה (לפחות במגבר שלי)

3.יושבי המושב האחורי עשויים לפגוע בו עם הרגליים (שוב, לי לא מפריע כי נדיר שיושבים אצלי מאחור, ואם כן ישר יש אזהרה לגבי המגבר).

כל העניין של זרימת אויר למגבר וכו' זה קשקוש אחד גדול, מעל חצי שנה המגבר מותקן, מעולם לא התחמם או היה קרוב להתחמם יתר על המידה, כולל בנסיעות ארוכות לאילת עם מוזיקה פול ווליום.

אני מעלה מקבץ תמונות (מצטער על האיכות,פלאפון), לכל מי שרצה לראות איך בערך זה נראה ולא העיז לשאול.

norm_EB43F18CA27A4F6DBEC62094B066F32A.JPG

norm_B7C736586F6848F6A2284A9EBB744F77.JPG

norm_6D74979CEBEB4F629336DD520855D8E9.JPG

norm_E875C1065A4D41FCA71FEE0A2B4D36F4.JPG

norm_20B244B94956463BA86504ED86D07062.JPG

norm_BC23E9A5CF2840F9A5BA1C2E20FD5C05.JPG

norm_45B90CD2D0D2473C8A1BABEF3D58696B.JPG

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עבודה יפה נראה טוב

יש לי שאלה אליך, ממה שקראתי בפורום אמרו שיש סכנה שתקדח את זה לרצפה של הרכב והבורג יפג במשהו איך אתה בטוח שקדחת את זה בלי לפגוע בכלום או שזה שטויות צריך בורג ממש ארוך כדי להגיע למשהו?

הרצפה מברזל קדחת בלי בעיה?

אני גם עומד לבצע כזאת התקנה חדשבתי שיותר חכם לעשות את זה מתחת למושב של זה שיושב ליד הנהג

כי המושב של הנהג תמיד יושבים עליו וככה אתה מחמם יותר את האיזור לעומת מושב ריק שאין עליו לחץ

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא היתה אצלי כל בעייה לקדוח והמגבר תפוס מאוד חזק.

מבחינת מיקום מתחת למושב שלי או של הנוסע, אצלי זה היה חייב להיות מתחת למושב שלי מ-2 שיקולים:

1.הרכב 3 דלתות, מה שאומר שאני צריך את המושב של הנוסע שיכנסו משם למושב האחורי, והמגבר היה מפריע לתנועת המושב+היו עלולים לדרוך עליו בכניסה לרכב.

2.לרוב (גם ברכב עם דלתות מאחורה), אם מישהו יישב בספסל האחורי (כאשר יושב בנאדם אחד מאחורה) הוא יישב מאחורי המושב של הנוסע שליד הנהג או באמצע (כדי ליצור קשר עין עם הנהג ו"להיות בעניינים").

לכן התקנתי את המגבר מתחת למושב שהסבירות שיישבו מאחוריו הכי נמוכה.

ושוב, קשקוש העניין של התחממות, המגבר מעולם לא נכנס למצב פרוטקשן ומעולם לא היה קרוב לכך כולל נסיעות ארוכות בימים חמים (מדבר על נסיעות ספורטיביות ללא מזגן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...