Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי החליף לאחרונה אנטנה חשמלית בשברולט קאווליר מאחר והיא נשברה בשטיפת מכוניות (שכחתי לסגור תמערכת), ומאז שהוא החליף בכל פעם שמפעילים את ה-HU יש מין רעש "כחחח" וגם כשמכבים.

אני מפחד שזה ישרוף את הטוויטרים או יעשה נזק כלשהו.

אם מישהו יודע מה מקור הבעייה ואיך לפטור אותה, ואם מישהו מוכן להגיד מה הרעש הזה מסוגל לעשות מבחינת נזק שיגיב בבקשה.

תודה מראש,

שולה.

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

האם הרעשים החלו מרגע שהאנטנה הוחלפה?

האם הרעש קיים רק בזמן שהאנטנה עולה ויורדת?

האם הרעשים קיימים גם כאשר הווליום של ה - HU נמצא מינימום?

איזה HU יש לך?

תענה על השאלות האלה ויהיה יותר קל לעזור לך במציאת פיתרון לבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרעשים הופיעו לאחר שאבי החליף את האנטנה

בכל פעם שמדליקים את ההד יונט האנטנה עולה אוטומטית וכמו כן גם שמכבים אותו היא יורדת ככה שזה יכול להיות מהאנטנה או מההד יונט (מה שלא נראה לי למה לפני חילוף האנטנה לא היו הרעשים הללו)

גם כשהווליום מושתק יש את הרעשים כפי שזכור לי

יש לי פיוניר פרמייר 770 וכמו שאמרתי רוב הסיכויים שהבעייה לא מההד יונט בגלל שלפני החלפת האנטנה לא היו את הרעשים האלה.

עוד שאלה:

יש מצב שהרעשים נובעים מהמצבר? כי בזמן ההוא גם החלפתי מצבר חדש..

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

OK.

פירקו לך את המכשיר החוצה כדי לחבר את האנטנה החדשה.??

ועם כן. אז ניתקו לך את המכשיר כשהוא דולק כנראה.

ודפקו לך את היציאות של הRCA.

עם אני צודק. לחזור אליהם. (מתקין האנטנה.) ולדעוג שהוא יתקן את הנזק. (כ 100-150 שקל)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
OK.

פירקו לך את המכשיר החוצה כדי לחבר את האנטנה החדשה.??

ועם כן. אז ניתקו לך את המכשיר כשהוא דולק כנראה.

ודפקו לך את היציאות של הRCA. אם יציאות ה - RCA נידפקו הרעשים יהיו במשך כל הזמן שההד יוניט פועל ולא רק בזמן ההדלקה והכיבוי כאשר האנטנה החשמלית עולה ויורדת.

עם אני צודק. לחזור אליהם. (מתקין האנטנה.) ולדעוג שהוא יתקן את הנזק. (כ 100-150 שקל) אם זאת הבעיה במכשיר, גישור קטן בין הגוף של ההד יוניט למינוס של ה-RCA יפתור את הבעיה.

שאלתי כבר קודם את פותח השירשור ולא קיבלתי תשובה מדוייקת האם הרעש קיים רק בהדלקה והכיבוי ביזמן שהאנטנה החשמלית עולה ויורדת? או במשך כל הזמן שההד יוניט פועל? כמו כן יש לוודא שהאנטנה מקבלת מינוס טוב מהגוף של הרכב. יש לוודא שההד יוניט מקבל מינוס לא רק מהאנטנה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרעשים רק בזמן ההדלקה והכיבוי.

ולא אבא שלי התקין את האנטנה ושאלתי אותו לגבי זה שאולי הוא חיבר אותה כשההד יונט פועל והוא ענה לי שאין מצב שהוא לא כיבה..

Smoke TIRES not DRUGS.

• תוכן חדש...