פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://shop3.outpost.com/product/4340955?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop3.outpost.com/product/4344935?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop3.outpost.com/product/4702489?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אני רוצה שיהיה בו קרוס אובר זה חשוב אני הולך לחבר מגבר 4 יציאות אז אחד יותר כדאי מבחינת נותנים ? והם הרדיו יעבוד בארץ?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי הפורם ערב טוב! אז ככה, חבר שלי קנה לפני מס שבועות פאסט. השאלה שלי היא מהם הרמקולים המקוררים שלה? אני יודע שזה קומפוננטים בדלתות אבל של איזו חברה? רודי
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכבתי לי מערכת לאוטו, ועכשיו ביאסו אותי בקשר למגבר שאמור להגביר את הרמקולים (FOCAL K2POWER) המגבר שרציתי להגביר איתו הוא מסוג ROCKFORD P4004 ואמרו לי שהוא לא יזיז ל FOCAL. מצד שני מישהי שמבין המליץ לי על מגבר של Audison מדגם LRx 4.300 עכשיו הנתונים של ה ROCKFORD הם 50 וואט RMS לכל יציאה והנתונים של ה Audison הם 65 וואט RMS לכל יציאה. זה מה שישנה כל כך ?!? ה 15 וואט האלה ? מצד אחר, ראיתי מגבר גם של חברת Audison מדגם VRx 4.300 שהוא כבר סיפור אחר, הוא עולה 1100$ בחו"ל והוא מוציא 110 וואט RMS לכל יציאה... עכשיו אני מתלבט, איזה מגבר אני צריך ? בעקרון אני רוצה מקדימה FOCAL K2POWER ומאחורה עוד קומפוננט של FOCAL. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש את הרדיו הנל המכשיר יחובר למגבר JBL GTO, לקומפוננט סידרה בינונית של MB-Q ולסאב של פיוניר אשמח לקבל חוות דעת של כל בעל נסיון עם המכשיר תודה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך הסאב של Explosion ? 1000 וואט והוא זול קעיקרון אני רוצה פיונר אבל שראיתי את זה עם המחיר שלו אפשר להשיג אותו ממש זול אני יכול ליקנות 2 כאלה במחיר של פיונר כך שרציתי לדעת איך הם עם למישהוא יש ניסיון איתם? http://www.getit.co.il/Products/Huge/19919.jpg
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
איך קוראים לחלק שאחראי לפצל את היציאה 2 מגברים בלי להוריד את איכות השמע, אני רוצה להביא מEBAY אבל לא מוצא , אני לא רוצא פיצול רגיל לRCA שיוריד לי את האיכות. יש לי קומפוננט קדמי מורל ,ואני רוצה להוסיף את הפוקל ,מאחורה יושבים מידים של JBL . את הפוקל אני רוצה להוסיף בבנייה יחודית . אם משהו יכול אפילו לקשדר אותי ללינק באיביי אני ישמח. בברכה חיים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אז ככה.. אמרו לי שאני צריך את זה בגלל ה HUM שיוצא לי מהרמקולים.. עכשיו השאלה שלי היא איפה לעזאזל מוצאים את זה? חיפשתי וחיפשתי באינטרנט ומצאתי רק בחו"ל.. שאלתי בחנויות אלקטרוניקה ולאף אחד לא היה מושג על מה אני מדבר.. מישהו יודע אולי? תודה. נ.ב: איך קוראים לזה בעיברית?
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי בחנות סטריאו לרכב או יותר נכון הציעו לי את הרדיו דיסק הזה יש לו 3 יציאות למגבר אם אני לא טועה, תומך אמ פי 3, פאנל נופל\נשלף, חיבור לUSB אפשרויות של כרטיס זיכרון , והגברה של 60W*4 המחיר כולל התקנה הוא 1100ש"ח לא מצאתי את הדגם הזה בחנויות באינטרנט (מישראל) תגידו לי בבקשה מה דעתכם על הרדיו דיסק הזה למי שמכיר כמה הוא עולה בארץ ואיפה (אפילו בלי התקנה) תודה
הודעה אחרונה מאת עומרון, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכנסתי את המחסנית דיסקים... ואין..היא לא רוצה לצאת הניחוש שלי שאחד מהתאים של הדיסקים היה הפוך.. הצ'נג'ר של בלאנקפוט.. מה אומרים יש מה לעשות ??
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. אנו קונים רכב חדש ומתלבטים בין "קודן" חינם לבין רדיו דיסק MP3 של פנסוניק. רציתי לשאול האם פנסוניק נחשבים עדיין לחברה סבירה? אני מחפש רדיו דיסק MP3 פשוט. אם פנסוניק הם סבירים אז עדיף לנו לקחת כמתנה את הקומפקט, אם לא אז את הקודן ולקנות לבד רדיו דיסק MP3. דגם אני מניח שלא ידעו להגיד לי... תודה !
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
רמקול מחרחר
מאת amit20- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום שמתי לב שהרמקול בצד ימין שלי מחרחר יתר על המידה. הרמקול הוא קומפוננט של לייטינג אודיו ,הוא מוגבר על ידי JBL בצורה טובה הכוונה מכוון טוב. ממה נובע החירחור? תודה לעונים
למומחים ברכב יבוא אישי מארה"ב עם מערכת GPS מובנית ומסך נביגטור, מדוע אי אפשר לחבר מערכת נווט עם מפה ישראלית (כמו במחשב כף יד למשל) וצריך להשתמש בקומבינצייה של הפיכת המסך רק לצג להכניס אדפטורים ו להרכיב אנטנה GPS חדשה? (דברי רדיו מילנו,קלאס איי, פלקום,) תודה דני לוי
הודעה אחרונה מאת arbelia, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנשים עם מישהוא יודע מה זה הדבר הגדול והמפחיד הזה שיגיד מה זה בבקשה... תודה !!
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
- 2 תגובות
- 925 צפיות
ובכן לא היה שינוי פרט לרכב ת'אמת הא כן ולסט JBL - CENTURY ישנים אבל מאוד טובים שהורכבו הותקנה המערכת בפאסאט 2002 שקניתי לפני כשבוע. מה הותקן : סאב כפול קייקר COMP VR 12" סט קומפוננט FNQ 5.25 מקדימה (תוספת אלמנט שלישי תבוצע במשך החודש הקרוב) סט JBL - CENTURY. מגבר רוקפורד 500.1 - מונובלוק מגבר רוקפורד 500A2 - שתי יציאות HU - פיוניר 8600 למיטב זכרוני. קבל 1 פאראד של L.AUDIO. חיווט של רוקפורד. וזהו לעכשיו. תוצאות : רמת השמע לא רעה בכלל , מה שכן הבאס ברכב עלה משום מה (ככה זה נשמע לי , אולי אני טועה ו 6 חודשים בדרום אמריקה קצת בלבלו אותי). מה שאני מתכוון הוא הבאס שיש ברכב כרגע לעומת הקליאו ספורט שבא המערכת היתה מותקנת. מה שאומר שא…
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב עליו מדובר הוא מרצדס190E . יש ברכב רדיו דיסק של פיוניר ורמקולים 6*9 מאחורה בנוסף לטויטרים שמותקנים על הקורות מקדימה. לאחר 22 שנים הרמקולים הקדמיים המקוריים של הרכב הלכו לעולמם. הרמקולים ממוקמים בתוך הדש. אני מעדיף שלא לחורר את הדלתות מקדימה אז בחיפושים אחרי תחליף מצאתי : סט קומפוננט של קנווד: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KFCP403&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 אני לא מבין גדול בנושא האודיו ואין לי דרישות גדולות. אני כן אוהב בס חזק וצלילים חזקים ונקיים. האם שווה לקנות את הסט? או שאולי עדיף למצוא רמקולים פשוטים? בתודה אסף נ.ב. איפה אמורים הקרוס אוברים לשבת?
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה רמקולים 6 על 9 מומלצים בתקציב של עד 400 אפשרי גם יד שניה? יש לציין כי הרמקולים לא יוחוברו למגבר(יחוברו לרדיו דיסק) והם באים בנוסף לסאב וקמפוננט פשוט ניראה לי שחסר לי הצליל מאחורה ולכן אני מעדיף לחבר רמקולים מאחורה . אגב, האם ניתן לחבר את הפיוניר TSA6990S ללא מגבר ואיך הם ישמעו? תודה מראש לעוזרים .
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחר שפרצו ללנדרובר דיסקברי הותיק שלי ולקחו את הרדיו-דיסק הוחלט להשקיע באודיו ברכב. יש תקציב של 3500 עד 4500 ש"ח יש רמקולים 4 מקוריים בדלתות לאחר שיחות עם מספר מתקינים ושוטטות באינטרנט, אני לגמרי אבוד, לא ברור לי מהם המכשירים והציוד שבאמת שווים את הכסף. אשמח ואודה מאוד למי שיוכל לסייע לי בהכוונה והמלצות תודה אלון
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
צריך עזרה בקניית מגבר 1 2
מאת ABOVE- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ניסיתי לעשות חיפוש , אני יודע שבטח חרשו את הנושא הזה פה פשוט החיפוש לא עובד לי משום מה P: יש לי סט מורל קומפנט 150 וואט מקדימה וזוג אחוריים 300 וואט גם של מורל סה"כ 900 וואט ואני צריך לקנות מגבר אני לא מבין בזה ממש מישהו יכול להמליץ לי על דגם / חברה של מגבר במחיר סביר לא להשתגע שיעשה את העבודה :] תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מסך מגע לרכב ולעשות בניה ולהתקין אותו איפה שהרדיו דיסק כמו במרצדס באמצע ולחבר לו DVD השאלה יש לכם אולי מושג אם יש כזה דבר כי אני יודע שיש אבל שזה בא מסך שמחובר לרדיו דיסק כמו בפיוניר קנווד האם יש כזה דבר אבל בשני חלקים DVD בנפרד ומסך מגע בנפרד? אם יש לכם קישור או משהו דומה אשמח לקבל. בתודה דניאל.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פיניקס גולד אוקטן סדרה R מול סרוין וגה סדרה HED שניהם 250RMS 12 אינץ מה לדעתכם עדיף? מבחינת עוצמה\דיוק
הודעה אחרונה מאת barbars, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
http://www.levox.nl/layout/index.php?view=shop&shop=product&page=1&id=412&s_cat_id=11 צריך חוות דעת על הקומפוננט
הודעה אחרונה מאת 106 שלי, -
קומפוננט עזרה
מאת 106 שלי- 0 תגובות
- 542 צפיות
כנראה ששתי נעילות שרשורים לא הספיקו לך בשביל לקרוא את כללי הפורום ולהבין שצריך כותרת נורמלית, ברוך הבא למעקב.
- 5 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם. אז ככה קניתי במזל טוב לי סאב חדש שהוא זה (ה10"): http://www.audiodesign.de/dragster/index.htm עכשיו, ככה אף פעם לא היה לי סאב ואני לא יודע עם הקול שהוא עושה זה בסדר- זאת אומרת כשיש באס חזק ממש (או תדר נמוך אני לא מבין בזה) זה נשמע כאילו הסאב "גורר" את הקול ואז כל האוטו רועד השאלה שלי היא האם זה נובע מכך שאולי הדיסקים לא טובים או שיש בעיה בסאב הספציפי הזה? עוד משהו שחשבתי עליו זה שאולי פשוט זה סאב חזק והאוטו קטן (גולף) אז פשוט הוא לא מתאים ומרעיד הכול תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזכור זריז לגבי נוהל צמצום חתימות משתמש והרי עיקרן - מקסימום שלוש (כמו הספרה 3) שורות אורך. פונט, גודל וצבעים סולידיים בלבד, גודל נורמלי וללא הדגשות שגורמות לחתימה להראות כמו איזה תוכי או סיוויק של ערסים. אם כל הכבוד לעוסקים בענף האודיו לרכב, לא מעניין אותנו לקרוא את מגילת אסתר של המערכת שלכם בסוף כל הודעה, אם אתם חייבים (ברמה של חיים או מוות) לדחוף את כל הרשימה של הפיוזים שיש לכם באוטו אפשר לעשות את זה גם בלי לעקור לקוראים את העיניים מהמקום ובלי לתפוס שמונה שורות בסוף כל הודעה. אבקש מכם לערוך את חתימותיכם בהתאם לנהלים, מי שלא יעשה זאת ביום יומיים הקרובים ימצא שהמנהלים יעשו את העבודה בשבילו (פחות מומלץ). תודה לכם על שיתוף הפעולה. מוטי
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
**תוכן הודעתך נמחק - קישור שכדאי שתציץ בו**
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרדיו טייפ של סוני וגם הצ'יינג'ר של סוני HU XR-C5120R R.D.S EON MD\CD CHANGER CONTROL CHANGER CDX-705 המחסנית COMPACT DISC MAGAZINE XA-250 יד שניה מצב טוב הכל עובד כמו שצריך באיזה מחירים יכולים לנוע החלקים האלו ?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 805 צפיות
איך מפרקים את הרדיו-טייפ האורגינל clarion?
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 923 צפיות
רציתי לדעת מה שנת הדגם 6750 של PIONEER ??? ועם אפשר גם את דעתכם על המכשיר .. תודהה!!
- 0 תגובות
- 916 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק - כללי הפורום נמצאים כאן, קרא אותם, הפנם אותם ולמד לכתוב לפיהם כללי החתימה נמצאים כאן, קרא אותם וערוך את החתימה שלך לפיהם
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה עולה היום בחנות סט קומפוננט של רוקפורד דגם פאוור 6.5"?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -