Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה אני לא יודע בדיוק אך מכשיר טוב יחסית לי יש את ה770MP אך אני מעדיף לקנות רדיו דיסקים מסדרת פרימייר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שנה אני לא יודע בדיוק אך מכשיר טוב יחסית לי יש את ה770MP אני מאוד מרוצה ממנו ואני מעדיף לקנות רדיו דיסקים מסדרת פרימייר

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא יודע למה אבל יצאה לי הודע כפולה מנהלים אני מצטער ואם אפשר למחוק

תודה

פורסם

ה6750 הוא דגם שיוצא. יחליף אותו ה6850 .

לגבי ביצועים, לדגם שמתחתיו ה 5750 יש 3 יציאות RCA ואילו ל6750 (בכל אופן שמיובא עי יבואן פיוניר הרשמי עוזי רדיו) אין 3 יציאות RCA אבל יש לו את הדולפינים ועוד תצוגות למי שדווקא זה מה שעושה לו את זה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...