פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שקנה רכב וקיבל איתו מערכת מטורפת שוקל מה לעשות איתה. אשמח אם תוכלו למסור לי מידע על האיכות שלה, והערכת מחיר של הרכיבים (אולי אצליח לשכנע אותו לשמור אותה... ). אלה הנתונים שהספקתי למשוך ממנו: קנווד 7531 (מוערך כ2200 שקל) סאב של מגנט מגבר של proel 1200up cross hpf/full/lpf קדמיים mb quart diskus 6.5 אני חושב וזהו נדמה לי. בתודה מראש אבי .פ.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי האם למישהו יצא לשמוע את הקומפוננט החדש של Polk? קראתי עליו מאמר (מצורף לינק) שטוען שזהו אחד מהסטים הטובים ביותר שקיימים. מחירם בארה"ב נע סביב 800-850 דולר וזהו רמקול אמריקאי!!! האם מישהו מיבא לארץ את פולק בצורה סדירה? http://www.polkaudio.com/caraudio/products/sr6500/ http://www.polkaudio.com/downloads/sr6500_eprint.pdf ועוד שאלה - האם מישהו שמע את הקומפוננט החדש של JL מסדרה ZR? מה מחירו בארץ והאם שווים את המחיר? תודה רונן
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי כרגע בעיה עם כבל הRCA ובמגבר יש לי כניסות אחרות נוספות. הבנתי שהם למי שאין יציאה ברדיו דיסק למגבר אז מחבר אותם לאחת היציאה של הרמקולים. חשבתי לעשות זאת זמנים אם זה אפשרי? רדיו דיסק מסוג PIONEER 770MP
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי לנסר שנת 91 ויש לי בעיה בהגבהות הקיימות שקניתי. ההגבהות עכשיו הן מפלסטיק והן אפילו לא אוטמות את הרמקול כמו שצריך. עכשיו אני רוצה להכין הגבהות לבד וכאן אני צריך את עזרתכם,אני אשתמש בעץ. ואני יודע לעבוד עם ג'קסון אך הייתי רוצה להתיעץ ממה להתחיל ואיך לעשות כי לחלק מהאנשים יש פה ניסיון רב בתחום וגם יצירתיות רבה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אני לא כל כך מתמצא בציוד אודאו, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מערכת עם מגבר וסאב לרכב טויוטה קורולה שנת 99. התקציב הוא 10000 ש"ח והוא צריך לכלול: רדיו דיסק רמקולים קדמיים רמקולים אחוריים מגבר סאב חוטים לרמקולים אני לא יודע אם צריך להוסיף גם קבל. כמו כן, אני צריך המלצה על מקום שידע להתקין את הכל כמו שצריך, לא בצורה חאפרית.
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקבל את חוות דעתכם על מגבר של חברת Mbquart דגם Raa4200 - נתוניו הם מגבר 4 ערוצים שמספק 100 Rms לכל ערוץ . שאלתי השנייה היא לגבי חיווט של חברת Stinger האם מומלץ ואם כן איזה קיט מומלץ או סוג של חיווט .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע אם ניתן עדיין למצוא למכירה כחדשים מגברים של רוקפורד מהדגמים הישנים שלהם דוגמה למשל את הדגם הזה RockFord Fosgate Punch 800.4 ואיזה הבדלים יש בסדרות של ה punch ל power אלה דגמים מ2003 נכון? נ.ב איך הדגם הזה RockFord Fosgate Punch 800.4 מ2003 אם אני זוכר נכון (כמו בתמונה שצרפתי) לאומת הדגם החדש Rockford Fosgate Punch P8004 של 2005/6 אני מתכוון לאיכות שהוא מפיק ושאר הדברים תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיברתי בטעות את הרמקולים האחוריים ליציאות של הרקמקולים הקידמיים ברדיו דיסק. השאלה היא האים זה משפיע בצורה כלשהי על האיכות שמיעה או ההגברה. *יש לציין שאני מיתעצל לפרק בחזרה מאחר והרדיו דיסק מקובע חזק עם ברגים לאוטו
הודעה אחרונה מאת urir123, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברכב מותקן רדיו טייפ של SONY לא ראיתי מקום שאליו ניתן לדחוף את מוטות הברזל הקטנים וממילא אין לי אותם. איך ניתן לשלוף אותו החוצה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי 2850 אלף ש"ח בידיוק אני מחפש 6X9 איכותיים ועוצמתיים 80RMS מינימום מגבר 4 ערוצים איכותי 75X4RMS מינימום וסאב חזק אני אוהב הרבה באס 250RMS מינימום , באס איכותי! לא פיוניר.. תודה רבה ! מראש !
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
האם הקרוסאובר שברדיודיסק יותר טוב מהמגבר ? ואיזה תדרים יש בו? נגיד זה http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=233 האם אני יכול לחבר רמקולים למגבר הפנימי שבו ולכוון אותם? ואיך הרדיו דיסק הזה במחיר 200$ שווה להביא?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 4 תגובות
- 792 צפיות
היי אני מעוניין להוסיף מחליף דיסקים לקורדובה. ראיתי שפנסוניק מתאימים, האם כל דגם או דגם ספציפי ? האם יש מחליפים עם MP3? מה סדר גודל המחירים בארץ של מחליף כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני כרגע בתהלכי תכנון בניה לבגאג' שלי אז רציתי להתיעץ עם אנשים מבינים ויש לי כמה שאלות: הבניה שלי תכלול תיבה 32 ליטר בניה שלי, היא תעמוד צמוד לגב המושבים האחוריים, אותה אני מסתיר עם פלטה רחבה עם חור באמצע בשביל הסאב, לאחר מכן מצד שמאל בניה מעץ שעליה אני מושיב את המגבר וגם אותו תסתיר פלטה עם חלון מרובע (ללא זכוכית) שהסאב יבלוט טיפה החוצה ואת כל החיווט כבר לא יראו. מצד ימין גם כן פלטה עם חלון קטן יותר שבוא אני יושיב זוג קרוסאוברים. כמו כן אני ישים פלטה על רצפת הבגאג' השאלות: עם איזה עץ עדיף לעשות את הבניה (לא את הסאב כי לסאב יש לי משו מיוחד) אני לא רוצה שהיא תשקול יותר מידי אבל שהמבנה עצמו יהיה חזק. אני רוצה לצפות את הכל בבד\שטיח ואין לי מושג איפה אפשר לקנות דבר כ…
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הסיפור הוא ככה.. המגבר 4 ערוצים שמחוברים אליו קומפוננט קדמי וסאב הנשלט מהרדיו דיסק (יש גם שליטה על הסאב דרך הרדיו דיסק). הרמקולים האחוריים מחוברים לרדיו דיסק. הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים מוצאים רק באס, הרמקולים לא שרופים כי בדקתי גם רמקולים אחרים וגם הם הוציאו רק באס. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכל העונים, שי
הודעה אחרונה מאת shai2000, -
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
קניתי לפני שבועיים קומפוננט מורל הייבריד יד שניה,שמעו מצויין. והיום פתאום הוופר צד ימין הפסיק לעבוד,לא הגברתי חזק או משהו,פשוט הפסיק לעבוד. לא היה ריח שרוף ולא שום דבר,והרמקול לא מחרחר,כאילו חוט פנימי התנתק.... חיברתי את הוופר לצד השני וזה לא עזר...הרמקול לא עובד משום מה. מה זה יכול להיות? וכמה אמור לעלות תיקון כזה? ואיפה מומלץ לתקן באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
בסוף התקנתי אתמול את המערכת... מגבר JBL 75.4 ..וסאב של JBL GTO 250 וואט RMS . יצא אחלה.. תודה רבה לכל העוזרים בבחירה..... ואולי אגיע למפגש בשישי . תודה שוב ונשתמע
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
העברתי את הרדיו דיסק מרכב אחד לשני.. כצפוי כל ההגדרות התאפסו והיה צריך לכוון מחדש בכל מקרה.. לאחר שכוון הרדיו דיסק נסעתי לנסיעה קצרה- כמובן כיביתי אותו. חזרתי הדלקתי וגיליתי שההגדרות התאפסו מעצמן.. בדקתי את זה שוב ואכן כך.. הרדיו דיסק מאותה הסידרה של הרדיו דיסק הבא: http://www.audio66.com/products/5149/Car%20Audio%20dehp5700mp.gif%20400.gif DEHP5700 Pioneer משהו מהסדרה הזאת.. בטוח שזה 5. סה"כ מחוברים לרדיו דיסק קומפוננט פיונר ו2 רמקולים של פיונר רגילים. בבקשה תעזרו לי עם הבעיה של איפוס הגדרות.. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדבור במגבר JBL GTO 75.4 . יש לו 4 יציאות ,השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם סאב גם רמקולים קדמיים וגם אחוריים?
-
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איזה נתון יש המצביע על מהירות הסאב דיוק הסאב ובקיצור כמה הסאב איכותי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב מדובר ב15 לא ב12" וכמה הוא עולה בארץ הקודש? תודה
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי תיבה מוכנה הכל מוכן חוץ משאין על התיבה שום דבר עם איזה חומר אני מרפד את התיבה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
רמקול 2 אום
מאת DJPOWER- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה רמקול 2 אום יש משהו זול, לא צריך שהיה חברה טובה, איכותי וכו רק שהיה 2 אוהם ולא חזק מדי משהו בסגנון מחיר של פיוניר JVC וJBL תודה
הודעה אחרונה מאת liorman, -
המלצה לסאב
מאת guy08- 3 תגובות
- 836 צפיות
איזה סאב אתם ממליצים לי לקנות שיחובר למגבר אלפיין mrv-f400?? חשבתי על הג'יי בי אל שמישהו מחוכר באתר ה600 אר אם אס 15 אינץ' עם נצילות גבוהה של 94 אני חושב
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם ושבת שלום סופסוף תמו הרכישות לסט-אפ שלי באוטו אחרי שבירת ראשים [ועוד כמה דברים] והמון מחשב סגרתי את הסט-אפ ומתחיל יום ראשון את תהליך ההתקנה [שיקח לא מעט זמן] מקווה שאתם מצפים לשמוע את זה כמו שאני מצפה להלן רשימת הקניות [שהסתיימה] -Head unit pioneer deh-p750mp http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_2006488_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent קומפוננט קדמי morel elate two way http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_elate.html רמקולים אחוריים morel integra http://www.morelhifi.com/products/mob_pointspeakers_integra.html וההגברה שלהם תהיה JL Audio 300\4 http://mobile.jlaudio.com/produ…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... קניתי לא מזמן שני סאבים של רוקפורד 150 rmsבלי תיבה ... האם אתם ממליצים לי לקנות תיבה או שאני יוכל לבנות אותה בעצמי ???? יש לי את כל האמצעים לבנות תיבה אבל אין לי מושג מה המידות של תיבה שתתאים לי בשבילהם אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג בפוקוס 2001 עם 4 רמקולים מקוריים, שמחוברים לרדיו-דיסק של פיוניר DEH-P3600MPB. אני לא מרוצה מאיכות הסאונד, ובמיוחד מתגובת הבס שאני מקבל מהמערכת, מה שכנראה אומר להחליף רמקולים קדמיים ואולי גם להוסיף סאב. מעולם לא התעסקתי בתחום של מערכות סאונד לרכב, אבל אני מוסיקאי וטכנאי אולפן חובב כך שאני בקיא במינוחים הרלוונטיים לעולם האודיו הביתי והאולפני, אבל לא לעולם האודיו המוטורי (קרי, קומפוננטים, מידות רמקולים וכו'). אני לא שומע מוסיקה ברכב בעוצמות מטורפות, ואני לא מעוניין להוציא סכומים אסטרונומיים על הסיפור הזה. הייתי מעדיף גם להתקין מערכת שלא תמשוך תשומת לב של גנב שיעבור ברחוב (כלומר, ללא פלטות אחוריות מסיביות שצועקות "גנוב אותי…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אוטו מסוג לנסר GLX 1991 ויש רדיו דיסק 770MP ורמקולים אחוריים פיונייר 350W המוגברים על ידי מגבר SONY EXM-302 שנותן 2*40w rms כאשר יש באס אני שומע פלסטיק רועד. מה ניתן לעשות כדי שהתופעה תפסיק. גם הרמקולים מחוברים בצורה חאפארית כי אין מקום בלנסר ולא רציתי לחתוך,איך אפשר לחזק אותם למגש טוב יותר הם מחוברים בהגבהות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני יכול ליקנות את המגבר שצוין בכותרת וניתן ליראות אותו בקישור הבא: http://www.fasteronline.co.uk/JBL-gto4000-channel-600w-amplifier-p-598.html במחיר של 650+הכבלים שלו הוא עבד כשנה-שנה וחצי מה שאני מחפש זה מגבר לא יותר מידי חז שיחזיק לי לפחות בינתים קומפננט 75RMS של מאגנט ובעתיד סאב אני מעדיף איכות על עוצמה והשאלה היא האם בעתיד הוא יספיק לסאב אם הספק של 150RMS בגישור?
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או קיי, אז יש לי בבגאז' כבר סאב Pioneer 305c ומגבר 2 ערוצים Platinum Audio שמגושר לסאב בנוסף, האוטו בא עם 6על9 של קנווד (70 רמס) והד יוניט של קנווד (רדיוטייפ) ששולט על צ'ינג'ר 10 דיסקים. מקדימה יש רמקול קוקסיאלי - אין לי מושג איזה (עדיין..) בכל מקרה, השבוע אני קונה מגבר 4 ערוצים )75 רמס ליציאה) וקומפוננט מורל מילניום עכשיו, ל"הד יוניט" שלי יש יצאה אחת למגבר של 1.8 וולט האם לפצל אותה לשני מגברים? ואז אחד ישלוט בסאב ואחד באחוריים ובקומפוננט? או שהתוצאה תהיה עלובה ועדיף לקחת את ה4 ערוצים ולחבר לסאב ולקומפוננט ולהשאיר את האחרויים להד יוניט?. אני עוד תלמיד ואני לא עובד, אני חוסך כל גרוש בשביל להשקיע במערכת ולכן זה בלאגן בשבילי לשדרג ה…
-
היי אני רוצה לקנות סאב של קיקר L7 וראיתי באתר של קיקר שיצאו דגמים חדשים אל 7 צבע שחור ורציתי לדעת מתי יתחילו למכור אותם בארץ אם מישהו יודע? והאם שווה לחכות ? ועוד שאלה על מחיר של אל 7 אנשים אמרו שהם קונים בסביבות ה1700 ש"ח מאיפה ?.. תודה לכולם , ספי.
הודעה אחרונה מאת Sefi_T,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- ALX
- guy.a
- Rשף
- thebaron
- Satori
- Jeka88
- itaimoto
- tan tan
- איציק נ.
- discoTD5
- נעם101