Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי, אז יש לי בבגאז' כבר סאב

Pioneer 305c

ומגבר 2 ערוצים

Platinum Audio

שמגושר לסאב

בנוסף, האוטו בא עם 6על9 של קנווד (70 רמס) והד יוניט של קנווד (רדיוטייפ) ששולט על צ'ינג'ר 10 דיסקים.

מקדימה יש רמקול קוקסיאלי - אין לי מושג איזה (עדיין..)

בכל מקרה, השבוע אני קונה מגבר 4 ערוצים )75 רמס ליציאה) וקומפוננט מורל מילניום

עכשיו, ל"הד יוניט" שלי יש יצאה אחת למגבר של 1.8 וולט

האם לפצל אותה לשני מגברים? ואז אחד ישלוט בסאב ואחד באחוריים ובקומפוננט?

או שהתוצאה תהיה עלובה ועדיף לקחת את ה4 ערוצים ולחבר לסאב ולקומפוננט ולהשאיר את האחרויים להד יוניט?.

אני עוד תלמיד ואני לא עובד, אני חוסך כל גרוש בשביל להשקיע במערכת ולכן זה בלאגן בשבילי לשדרג הד יוניט כי זה להוסיף עוד 1000 שקל וזה הדבר שנותן הכי פחות (לדעתי) לכיף של המערכת.

עריכה: אחרי קריאת אחד הת'רדים שפה נזכרתי שבפלטינום אודיו שלי יש כניסה ל

High Level Signal

האם זה כדאי?, לפחות כפתרון זמני?

איך האיכות המתקבלת מכזה חיבור?

פורסם

אמרת שאתה מביא 4 ערוצים בנוסף ל 2 ערוצים שכבר יש לך

אז זה אומר שגם האחוריים וגם הקידמיים וגם הסאב יהיו מוגברים

אז מה הבעיה ?

פצל את ה RCA ותגביר את כולם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אמרת שאתה מביא 4 ערוצים בנוסף ל 2 ערוצים שכבר יש לך

אז זה אומר שגם האחוריים וגם הקידמיים וגם הסאב יהיו מוגברים

אז מה הבעיה ?

פצל את ה RCA ותגביר את כולם

אבל פיצול ה

RCA

יגרום לכך שכל מגבר יקבל...

0.9 וולט

שזה...דיי עלוב

האם עדיף לחבר את הפלטינום ל

High Level Input

בשביל לקבל תוצאה טובה יותר?

פורסם

UP

somebody?

אה, והאם מישהו יודע האם ניתן להפעיל

LANZAR VIBE 428

כמגבר 3 ערוצים?

כלומר, 1 מגושר לסאב ו2 מופרדים לקומפוננט

תודה

פורסם

אני חושב שאפשר... צריך להיות כתוב על המגבר... ואם ההד יוניט שלך זה רדיו טייפ אני מציע שתחליף אותו כמה שיותר מהר

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

א. ההד-יוניט (HU) נותן הכי הרבה לשמע ברכב... זאת טעות מספר אחת!!! הHU קובע את סף האיכות.

ב. פיצול של הRCA לא משנה את המתח, הוא ישאר אותו הדבר בשני המגברים.

ג. אם כבר לחבר להד יוניט אז את האחוריים - אבל אתה אומר שיש לך מספיק ערוצי הגברה לכל הרמקולים, אז כבר תחבר את כולם, בנוסף לכך לחלק מהמגברים יש שרשור של הRCA למגבר נוסף - אם יש - תנצל את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
א. ההד-יוניט (HU) נותן הכי הרבה לשמע ברכב... זאת טעות מספר אחת!!! הHU קובע את סף האיכות.

ההד-יוניט לא משפיע הכי הרבה על הסאונד ברכב.

לגבי סף איכות - יש את המשפט שאומר שחוזק השרשרת תקבע לפי החוליה החלשה. זה נכון בכלליות . אבל זה לא מדויק באודיו. באודיו יש רכיבים שההשפעה שלהם גדולה יותר או פחות , ובעיקר יש רכיבים שבשביל להגיע לסף איכות מסוים לא צריך להשתולל.

קח לדוגמא שתי מערכות , באחת אני ישקיע בהד יוניט משובח ורמקולים ממוצעים , ובשניה אני ישים הד יוניט ממוצע ורמקולים משובחים. - במערכת השניה התוצאה תהיה טובה הרבה יותר.

הרכיב שיש לו הכי הרבה השפעה על הסאונד תמיד יהיו הרמקולים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ב. פיצול של הRCA לא משנה את המתח, הוא ישאר אותו הדבר בשני המגברים.

-.

אכן, אתה צודק

התבלבתי, החוק במקביל אומר כי

V1=V2=V3

הצדק עמך

אם כך, עדיף לי לפצל את ה

RCA

תודה לכולכם על העזרה

פורסם

הרכיב שיש לו הכי הרבה השפעה על הסאונד תמיד יהיו הרמקולים.

נכון שלכל רכיבי המערכת תהיה השפעה על האיכות ועל האופי של הסאונד אבל לרמקול תהיה ההשפעה הגדולה והמכרעת ביותר על איכותו ואופיו של הסאונד מכיוון שהוא הרכיב האחרון בשרשרת והוא זה שבסופו של דבר מוציא את הסאונד החוצה. בסופו של דבר אנחנו שומעים את הרמקולים ולא את החלקים האחרים שקיימים בשרשרת האודיו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...