Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא קרא לך יהודה הוא הציג את השם שלו בסוף ההודעה כמו שאני עושה.

284W זה במתח של 14.4V על 1% עיוות, לכן המגבר יכול להפיק גם קצת מעל ה300W גם ב13.5V עם אחוז עיוות יותר גבוה שלא מורגש בתדר נמוך.

אני ממליץ לך על HED של סרוון וגה, ה15 או 12 אינץ. מעולים בשביל הצריכים שלך.

תמיר

אה, חחח, הוא מחבר את זה, יצאתי טמבל, לא נורא. :mm_tongue

סבבה, אני כנראה אקנה ת'סאב הנ"ל.

מישהו שמע על מקום טוב/זול יותר לקנות אותו מתומקאר? (999 ש"ח כולל תיבה מקורית, אבל זה ברנתיה איפשהו ליד קרית אונו בקיבינימאט).

אה, ותודה תמיר.

עריכה: דיברתי עם תומר מתומקאר, שאלתי אותו על הסאב, שאל אותי איזה רכב יש לי אמרתי לו פונטו, התשובה שלו הייתה בסגנון: "וואי וואי זה יפרק לך ת'אוטו. אני ממליץ שים JBL 1200 או משהו יותר חלש".

אמממ, עדיין לדבוק בסרווין וגה?

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם
הוא לא קרא לך יהודה הוא הציג את השם שלו בסוף ההודעה כמו שאני עושה.

284W זה במתח של 14.4V על 1% עיוות, לכן המגבר יכול להפיק גם קצת מעל ה300W גם ב13.5V עם אחוז עיוות יותר גבוה שלא מורגש בתדר נמוך.

אני ממליץ לך על HED של סרוון וגה, ה15 או 12 אינץ. מעולים בשביל הצריכים שלך.

תמיר

תמיר,

בכדי לקבל הספק גבוה יותר במתח נמוך יותר אחוז העיוותים יהיה גבוה בצורה די משמעותית לא?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
תמיר,

בכדי לקבל הספק גבוה יותר במתח נמוך יותר אחוז העיוותים יהיה גבוה בצורה די משמעותית לא?

שלו.

זה לא גרף לינארי כמו שאתה יודע.... ההספק עולה ככול שהעיוות עולה..עד גבול מסויים כ15%-20% THD +\- . אחרי שעוברים את הגבול הזה המגבר רק יעלה את העיוות ולא את ההספק,

איך ההספק עולה והספק הספק נישאר קבוע?... בגלל שהגל בקצוות שלו מתעוות...אפשר להגיד נעשה מרובע אם לא מתייחסים בדיוק לאופן בוא הוא מוצג..... והנצילות של המגבר גדלה מכך....הוא מנצל יותר את החשמל ומפיק יותר הספק... אבל הסאונד מתעוות מיכך.

כמו הרבה רכיבי הגברה (IC) לדוגמא ממשית(TDA7560): הספק של 16W ב1% ו23W ב10% עיוות.

הנצילות עלתה ההספק עלה, אבל האיכות ירדה.

תמיר

פורסם
זה לא גרף לינארי כמו שאתה יודע.... ההספק עולה ככול שהעיוות עולה..עד גבול מסויים כ15%-20% THD +\- . אחרי שעוברים את הגבול הזה המגבר רק יעלה את העיוות ולא את ההספק,

איך ההספק עולה והספק הספק נישאר קבוע?... בגלל שהגל בקצוות שלו מתעוות...אפשר להגיד נעשה מרובע אם לא מתייחסים בדיוק לאופן בוא הוא מוצג..... והנצילות של המגבר גדלה מכך....הוא מנצל יותר את החשמל ומפיק יותר הספק... אבל הסאונד מתעוות מיכך.

כמו הרבה רכיבי הגברה (IC) לדוגמא ממשית(TDA7560): הספק של 16W ב1% ו23W ב10% עיוות.

הנצילות עלתה ההספק עלה, אבל האיכות ירדה.

תמיר

תמיר,

באחוזי עיוות כל כך גבוהים הסאונד יהיה רע (גם אם מדובר רק בתדרים נמוכים) ואורך החיים של המגבר והרמקול יקטנו באופן משמעותי. בהחלט לא מומלץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרבה מאוד אנשים עובדים במצב של אחוז עיות גבוה של המגבר...כאשר מדובר על סאבוופר זה אצל רוב האנשים, וזה עיוות שלא מציק לאוזן. וגורם להפיק מהמגבר יותר..... אפשר להגיד זה מזיק לסאב כאשר המגבר יפיק 300W בעיות מסויים והסליל של הסאב בעל הספק 300W אבל אם זה סאב של 400 וואט לא תהייה בעיה.

הורס מגברים?... תלוי איך בנוי המגבר.....יש הרבה מגברים סיניים שבאים לתיקון בגלל שירפת טרנזיסטורים סופיים כי הם הפיקו יותר מימה שהם מסוגלים לעבוד... אבל מגבר נורמאלי לא תהייה בעיה עם זה.

כול רדיו דיסק היום מוצהר כ50WX4 כאשר מדובר על 10% עיות... ועובדה לאנשים לא ממש אכפת כי הם לא מבינים בזה..

תמיר

• תוכן חדש...