פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש באפשרותי לירכוש שני סאבים של פיוניר פרימייר 800W כל אחד, הייתי רוצה לדעת מהו המכיר ששווה לשלם עבורם, הסאבים משומשים ומנגנים טוב. אף פעם לא התעסקתי עם רכיבים משומשים בגלל זה אני לא יודע כמה שווה לשלם עבורם, מקווה שתוכלו לעזור לי. עם הסאבים מוכרים גם תיבה כפולה שנבנתה אצל נגר, כמה שווה לשלם בעבורה בנפרד ויחד עם הסאבים גם. אני יודע שזה בעיתי לתת הערכת מכיר בלי לראות את המוצר אך זה המצב, מקווה לתגובות. תודה!
הודעה אחרונה מאת asafy78, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תגידו, למה כולם יורדים על הסאונד של מערכות פיוניר? באמת שומעים את זה באוזן? או שרק מומחים בתחום המערכות יבדילו...?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. לחבר שלי יש דייהו סופר רייסר שנת 97, והוא רוצה להחליף את הרדיו המובנה ברדיו דיסק. השאלה היא האם ניתן להחליף את הרדיו המובנה ברדיו דיסק? בתודה, איתמר ג'ורג'.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לקבל חוות דעת על קבל ESOTERIC AUDIO דגם MUSICA 500? אני צרחך לדעת כי יש לי קבל כזה שנקרע ואני לא יודע אם כשאי לשמור אותו או לנסות לתקן... תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יש לי רמקול 6 על 9 של פיוניר יש לו 2 תקעים אחד גדול ואחד קטן איזה מהם הוא פלוס ואיזה מינוס ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך מגבר מונובלוק שיחזיק סאב 600 אר אם אס... במחיר של משו בסביבות 1200 ש"ח
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
יש לי רעיון מזה זמן מה לפנות שטח מתא המטען המצומצם (אוויאו 5 דלתות) שלי לטובת התקנת סאבים בדלתות האחוריות. כל מתקין ששאלתי אמר לי שאני משוגע ואין לי מה לעשות. בכל מקרה מסתבר שמשהו כבר ביצע פרויקט כזה והתוצאה נראית (אין לי מושג איך היא נשמע) טוב מאוד. http://www.talkaudio.co.uk/vbb/thread145535.html מוכר לי הפרויקט על הדיפנדר שנעשה בסאונדסטורם: http://autosound.co.il/soundstorm/gallery/6/1.html עכשיו אין לי דרך לדעת איך זה הולך להישמע וזה נראה לי הימור לעשות שינוי משמעותי לרכב כאשר אני לא יודע איך זה הולך להישמע. יש לי חשש שמבנה הדלת לא חזק דיו כדי לאפשר לסאב לנגן כ…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 32 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כיצד מורידים את הטראבל דרך הפאנל? לא הצלחתי למצוא את האפשרות , גם לא בעזרת ספר ההוראות.
הודעה אחרונה מאת nivo, -
כמו שהבטחתי למשתמש קראסטי(שבטח בצבא) אני מעלה הודעה על מפגש בשבוע הבא ביום שישי לבקשתו. תשתדלו לא להפוך את זה לצ'אט אלא רק להגיד באם אתם מגיעים, אני לא כ"כ יודע איזה שעה נוחה ליום שישי, לכן רשמתי שזה ב-14:00 ואם יהיו יותר מדיי מתנגדים אז אני אעדכן, בכל אופן גם מי שלא נוח לו בשישי שינסה להתגמש פעם אחת, יש גם שומרי שבת שרוצים לקחת חלק וסתם כאלה שלא נוח להם בשבת. המקום הרגיל, רמת-גן מאחורי האיצטדיון. בכל מקרה, אני שם. איציק.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 34 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום במרץ יש לי יום הולדת ואז תהיה לי אפשרות להביא מגבר טוב יחסית עד 1200 ש"ח במחיר הזה חייב שיהיה חדש עם אחריות. אני ממש אוהב את הJBL אך לפי מה שהבנתי הוא לא יורד ל2 אוהם,איזה מגבר לא פחות חזק ממנו מחברה ידועה וטובה יוכל לרדת ל2 אוהם? הוא יגביר בינתיים 6*9 (רק בינתיים) וסאב כנראה LANZAR MAX12 אשמח להצעות נוספות עד 450 בנושא סאב. לאחר מכן אני חוסך לקומפוננט כנראה הדוטק ואז יהיה מוגבר מהמגבר במקום ה6*9 תודה.
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם.. לפני מספר שבועות הופיעה אצלי בפורד אסקורט 96 בעיית נזילה של נוזל קירור. עד שאותרה הבעיה, המערכת באוטו לעיתעם נשמעה מקוטעת ואף הHU נכבה פעם אחת (המערכת כוללת מגבר,סאב ,רמקולים וקבל). כאשר אותרה הנזילה נראה כי הנוזל נכנס לתוך חיישן הטמפ' וגורם לקפיצות של חום מנוע בלוח המחוונים (כניראה מקצר את החיישן). לאחר שתוקנה הנזילה והחיישן עבר ייבוש והורכב במקום ,נעלמו כל הבעיות עם המערכת! אני מאוד רוצה לדעת האם יש קשר כלשהו בין הבעיות עם הנזילה והחיישן לבין הבעיות במערכת או שזהו סתאם צירוף מקרים. תודה מראש לתגובות....
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מאחורה רמוקלים של פיוניר 400 5 WAY והם יושבים על הJBL GTO שמוציא 100 RMS שנראה לי שהם חלשים עליו אני רוצה המלצה איזה רמקול איכותי כדי לי לשים שם ואולי יש למישהו למכור לי גם
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכשתי רמקולים אחוריים 6X9 של Kenwood. אני אקבל עם זה גם חוטים שצריך להעביר לחלק האחורי של האוטו? או שאני צריך לקנות בנפרד? תודה, טל.
הודעה אחרונה מאת zom, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי דייהו נובירה 2000 מישו יודע מה הגודל של הרמקולים קידמיים ? נראה לי 4 או 5.25 אבל אני לא בטוח תודה רבה מאוד לעוזרים! זה דחוף עוד שבועיים קנייה מלאה
הודעה אחרונה מאת Lilsauce, -
-
- 1 תגובות
- 889 צפיות
האם מישהו יודע היכן מורידים סירטונים לHV של קנווד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=343042 KDCMP628 Kenwood ואם יש למישהו חוות דעת עליו אני אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר'ה המזג אויר מעולה קלאסי!!! אין שום סיבה שהגשם יפריע. אני גר באיזור אז אני אומר לכם בטוח שמיים כחולים!!! יאללה מפגש!!!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 751 צפיות
היי שאלה פשוטה - אם רוב המגברים נותנים יותר עוצמה ב- 2 אוהם (הכוונה לסטריאו למרות שגם במונו זה נכון) מדוע יצרני הקומפוננטים לא מייצרים דגמים של 2 אוהם? שמעתי פעם שהסיבה היא שב- 2 אוהם האיכות יורדת. האם זו הסיבה?
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה עושים בקטע הזה? האמתי שכל הבגז' כמעט עף מהמקום... כי גם הוא עושה קצת רעש.. או שהסאב חזק או שזה בגלל שזה אוטו קוראני(שברולט אופטרה)... תחליטו אתם
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום ,אני מחפש מתקין סאונד אמין ומקצועי לרכב באזור ראשון לציון והסביבה דגש על האיכות . תודה רבה עידן
הודעה אחרונה מאת d00G, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת עם מישהו יודע בוודעות מה המידות של הרמקולים קדימה!!! במאזדה לאנטיס מודל 2000 יש לי דוטק 5 ורבע ורציתי לדעת עם זה יתאים והמידות בדלתות אחורה מישהו יודע? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי לרסיבר ביתי וגם לרסיבר שלי יש יציאת RCA לסאבוופר אקטיבי עכשיו נגיד ואני רוצה לחבר סאבוופר פסיבי לדוגמא את הקיקר COMP לחבר אותו למגבר מונו ואת המגבר לחבר ליציאת RCA שברסיבר... עכשיו אני חושב שהבעיה היא איך לספק למגבר מקור כוח האם זה אפשרי כל העסק הזה? או שאין סיכוי שיצא מזה משו? ואם לעוד משו יש רעיום כיצד לחבר סאב עם מגבר למערכת קולנוע ביתי שיכתוב תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
מה דעתכם על המערכת שלי? קומפוננט קידמי אודיובאן 120 אר אם אס 5.25 קומפוננט אחורי דרגסטר 60 אר אם אס 6 וחצי מגבר אלפיין mrv-f400 4 יציאות מוציא בכל אחת 50 אר אם אס מגבר קלריון 400 ואט שהפכתי אותו למונובלוק והוא מוציא 380 אר אם אס סאב ג'יי בי אל 1500 ג'י טי איי 600 אר אם אס שמחובר לקלריון רק רדיו דיסק נשאר לי להביא אני מתכוון להוציא משו כמו 1200 שקל עליו איזה כדאי?
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ערב טוב. כבר פתחתי כמה דיונים בקשר לרעשים מסוימים שיש לי במערכת . הרעש נשמע בווליום נמוך (טסססססססס) . בהתחלה חשבתי שזה החוטים המעפנים שהיו לי אז קניתי קיט למגבר ,ועכשיו עדין יש לי רעשים. למישהו יש רעיון?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר דגם proton ca-261 מישהו יכול לעזור לי בפרטים על המגבר? כמה וואט וכו'... אשמח עם תעזרו לי! ותודה!
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי ראיתי את התמונה של הסאב הנ"ל ואני מעוניין לייצר גריל הדומה לזה. מכיוון שאין לי נסיון בצנרת ובכיפופים רציתי לקבל מכם חוו"ד על תהליך הייצור. אופן החיבור לתיבה. מקום מומלץ לייצור ומחיר. רצוי לציין כי אני רוצה גאיל צינורות עקב הפשטות והמחיר הנמוך שהוא לפי דעתי אמור לעלות. תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 987 צפיות
מי מוכר בחיפה קבל של STINGER?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכוונה להוציא את החוטים על מנת לפרק את המגבר.. זה המגבר http://rotter.name/User_files/nor/43d7ba796bb04ba4.jpg כל החוטי חשמל? הRCA יכול להישאר זרוק ברכב ? אפילו שהוא מחובר למערכת?.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אחרי שהתקנתי את הרדיו דיסק לא החלפתי את האנטנה המקורית של הלנסר וכרגע יש קליטה שבירה ולא יותר מזה. איזה פתרוןזול אפשר לעשות לקליטת רדיו טובה מאוד? אולי יש איזה מגביר אנטנה? או משהו בסגנון? תודה.
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי בשביל מה יש לו כל כך הרבה מגברים באוטו???
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 1 תגובות
- 576 צפיות
אני צריך הצעות מחיר ולראות אם המוצרים שווים משהו ... המוצרים הם: קומפוננט 4 אינץ של אינפיניטי דיי ישן סדרה KAPPA 1.1A רדיו דיסק של פטנאסוניק דגם CQ-DFX783N קרוס אקטיבי של איפיניטי הוא גם בן כמה שנים רשום עליו COMPONENT SYSTEM CROSSOVER NETWORK לא רשום דגם או משהו .... הדברים הם לא שלי אלא של מישהו שאני מכיר ולא חבר בפורום .... אני צריך לדעת כמה בערך שווה לי לשלם על הדברים הנ"ל
הודעה אחרונה מאת avil84,