Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליהודה,

אין לי מושג איך הגעת לכל המידע והמסקנות שכתבת כאן בתגובתך. אולי היה נכון אם הייתה מפרט קצת יותר לגבי מקורות המידע שיש לך.

אני משמש כטכנאי אלקטרוניקה למערכות אודיו מיקצועיות וכטכנאי קול ומפקח טכני במופעים גדולים, כאשר אני עובד בתחום הזה למעלה מ - 25 שנים. במשך שנות עבודתי ניפגשתי כמה וכמה פעמים גם עם נציגים של חברת הרמן העולמית, בתערוכות בחו"ל וכאשר נציגיהם היו כאן בארץ. לכן המידע שאני כותב הוא מבוסס ביותר. נכון שחברת JBL היא יצרנית של רמקולים בעיקר, אך חטיבת האלקטרוניקה שלה פועלת בשיתוף פעולה הדוק ומלא עם חברות אחרות בתאגיד הרמן. לכן גם מוצרי האלקטרוניקה של חברת JBL הם ברמה הגבוהה ביותר.

שלו.

רק אל תשכח שאת הזמן הזה היא בלתה ביצירת רמקולים לאודיו ביתי , תחום האודיו הביתי ותחום האודיו לרכב בחברת JBL הוא חלק קטן בלבד מפס הייצור של החברה הזאת. JBL היא אחת מיצרניות הרמקולים הגדולות, המכובדות והמועורכות בעולם, בתחום האודיו המיקצועי.

ורמקולים שהיו בסדר אבל שחלקם כמות הבס שלהם הייתה כזו שאי אפשר היה לשמוע בהם מיד נורמלי . גוון של צליל הוא עיניין של טעם אישי. אני מסופק אם יצא לך לישמוע ולהכיר את כל הליין של חברת JBL שבעיקבותיו קבעת את מסקנתך כאן למעלה. ולכן שנים הם לא כל כך מכרו גם. מאיפה לך המידע הזה? רק לידיעתך אחוז המכירות של קונצרן הרמן לשוק הישראלי הוא כ - 1% בילבד, בכל התחומים המיקצועי, הבייתי ולרכב.

היו להם די שנים של נפילות . כבר שאלתי קודם מאיפה לך המידע הזה?

ולענין שלנו אל תשכח גם שהנתונים של הJBL הם 104 RMS בתקן החדש ב14.4V , כך שלבוא ולומר על הקיקר שהוא ב14.4 לא אומר כלום.

ולGREEN על מקסוניקס

מנסיון בתחום של שוק ההון זה שחברה קונה חברות אחרות ע"מ לגדול היא דרך טובה , אבל יש מעט חברות שמסוגלות לבצע את זה טוב . תאגיד הרמן, אשר חברת JBL היא חלק ותיק מאוד ממנו, הוא התאגיד הגדול ביותר בעולם בתחום האודי. רצ"ב קישור לאתר של תאגיד הרמן על מנת שתוכל ליראות אילו חברות קיימות תחת התאגיד הזה.

http://www.harman.com/brands/index.jsp

כמו כן רצ"ב הקישור לחטיבה המיקצועית של תאגיד הרמן.

http://www.harmanpro.com/

וראו להבדיל הדוגמא של טבע וחברות אחרות , טבע גדלה ע"י קנית חברות סדרתית אך ההנהלה שלה ידעה איך לשלב ואחרות לא ידעו ולכן היו שנים שבהם הפסידו כסף . זה שיש הנהלה שמאחדת תחת מקסוניקס הרבה חברות דרג בניים , לא אומר שישמר המיקום שלהם בעתיד ו/או שהחברה מוצלחת . רק העתיד יוכיח.

ולאביתר מהיכן הבאת את המגבר ב1000 ש"ח ? ב1000 ש"ח אם הוא אמור להתמודד בלנזר סביר להניח שאקנה, ביותר לעולם לא. אז אשמח לשמוע היכן קנית במחיר הזה

תודה יהודה

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך על הסאב של לנזר מקס הוא סאב חמוד ואם אתה רוצה יש לי סאבים להציע לך אבל לא פה אם אתה מעוניין במשו על יותר רמה צור איתי קשר בפרטי!

ואגב ישלך את הסאונד סטרים EGW 250RMS סאב ממש טוב הוא מדויק והוא עולה בסביבות ה-800 ככה שאין לי מושג אם הוא יכנס לך לתקציב

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם
להיתמודד אם לנזר..., מה זה אומר? אתה יכול להסביר? מהמילים שלך אני מבין שאם סאב לנזר זה יהיה עוד בסדר. ו אם סאב של JL AUDIO זה לא? אם זה כך והבנתי אותך נכון אז אתה טועה.

אתה יכול להגיד משהו נגד זה? יש פה מלא אנשים שמרוצים מהמגבר ו כבר פעמיים אני שאלתי מה מיוחד בקיקר אז אף אחד לא ענה לי. מה קרה לשלם עוד 300 שקל על מה? אני פשוט רוצה לדעת אני לא אומר כלום נגד קיקר אני פשוט רוצה לדעת מה יש בקיקר 350.4? יש קרוס אקטיבי יותר טוב מאשר ב JBL? מה יש, הוא יותר חזק? או שהוא יותר יפה? יותר נוח להתקנה, מה בידיוק?

בקיצור להגיד שאם לנזר זה בסדר ומשהו אחר לא, זה שטויות ואני רוצה הסבר. שני המגברים ברמה נמוכה בינונית זה הכל לא רואה משהו מיוחד לא בקיקר ו לא ב JBL שמיוחד בו זה רק מחיר.

דבר ראשון תרגע, זה לא אישי ואנני מתכוון לפגוע

דבר שני בשבילי אני רוצה לרכוש מגבר בנתיים (יש בעיה כספית עם לרכוש מה שאני רוצה ואני ממתין כבר הרבה זמן אז נראה לי שאוותר וארד ברמה ) ומבחינתי הJBL התחיל בתור מגבר טוב ברמה של דיוטי פרי , ברמה הזו של 800-1000 ש"ח זה בסדר. הוא מתמודד עם המחיר של הלנזר אז נגד הלנזר אני אקנה אותו .

אבל אם הוא עולה 1300-1400 אזי הוא עולה מבחינתי ליגה שבה אני אישית לא אקנה אותו . זה כל מה שאמרתי . ולנושא גם הקיקר לא בדיוק ברשימת ה wish list שלי .

כך שאני אפילו לא נכנסתי לוויכוח kiker vs jbl .

ושיהיה לכם מפגש מענין ופורה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
ליהודה,

אין לי מושג איך הגעת לכל המידע והמסקנות שכתבת כאן בתגובתך. אולי היה נכון אם הייתה מפרט קצת יותר לגבי מקורות המידע שיש לך.

אני משמש כטכנאי אלקטרוניקה למערכות אודיו מיקצועיות וכטכנאי קול ומפקח טכני במופעים גדולים, כאשר אני עובד בתחום הזה למעלה מ - 25 שנים. במשך שנות עבודתי ניפגשתי כמה וכמה פעמים גם עם נציגים של חברת הרמן העולמית, בתערוכות בחו"ל וכאשר נציגיהם היו כאן בארץ. לכן המידע שאני כותב הוא מבוסס ביותר. נכון שחברת JBL היא יצרנית של רמקולים בעיקר, אך חטיבת האלקטרוניקה שלה פועלת בשיתוף פעולה הדוק ומלא עם חברות אחרות בתאגיד הרמן. לכן גם מוצרי האלקטרוניקה של חברת JBL הם ברמה הגבוהה ביותר.

שלו.

לשלו נכון צדקת שכחתי לגמרי שהם עבדו רבות בתחום המקצועי של ההגברות ומשם השם שלהם .

אני בא מעולם האודיופילים הביתי ועליו דיברתי

והרמן קרדון לא הייתה אף פעם ברמות הגבוהות של שוק האודיו הביתי . הם היו חזקים כל הזמן בהגברה מקצועית ואני זוכר גם שפעם מישהו הראה לי מוניטור מקצועי של jbl והוא באמת נשמע ללא בומי של באס . אבל הליין הביתי שלהם אף פעם לא היה חף מיתר הדגשה של בס שגרם לו להיות יותר מידי בומי ולהפחתת המיד התחתון , ובזה אני מניח שתסכים איתי.

ומבין החברות ששם היחידות שמתחילות להיות טובות באמת באודיו ביתי זה רביל שיש לה רמקולים טובים ומאוד מאוזנים (מה שאי אפשר לומר על JBL) ומרק לוינסון במגברים ולא נראה לי שJBL מחוץ להיותה תחת אותה מטריה מתקרבת אליהן.

ושוב בשביל למנוע טעויות מדובר על אודיו ביתי , על מקצועי אין לי שום ידע מחוץ לרמקולי הענק האלו בהופעות שמשום מה ככשומעים אותם שלא בהופעה ,לא מבינים איך בהופעה זה נשמע כל כך טוב, הסאונד של הלהקה.

ואני מקווה שהסברתי את עצמי ושיהי לכולכם יום טוב ותהנו מהמפגש. יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לשלו נכון צדקת שכחתי לגמרי שהם עבדו רבות בתחום המקצועי של ההגברות ומשם השם שלהם .

אני בא מעולם האודיופילים הביתי ועליו דיברתי

והרמן קרדון לא הייתה אף פעם ברמות הגבוהות של שוק האודיו הביתי . הם היו חזקים כל הזמן בהגברה מקצועית ואני זוכר גם שפעם מישהו הראה לי מוניטור מקצועי של jbl והוא באמת נשמע ללא בומי של באס . אבל הליין הביתי שלהם אף פעם לא היה חף מיתר הדגשה של בס שגרם לו להיות יותר מידי בומי ולהפחתת המיד התחתון , ובזה אני מניח שתסכים איתי. לצערך, אני נאלץ שלא להסכים איתך ביכלל. ליפני כשנתיים לערך אחי וגיסתי ביקשו ממני שאעזור להם בקניה של מערכת קולנוע בייתי. אחד מהבקשות שלהם היתה שלמערכת יהיה סאונד "אמיתי" כדיבריהם ושלא יהיה לה הרבה מידיי באסים. היסברתי להם שעיניין של סאונד זה עיניין של טעם אישי, ובסופו של דבר ההחלטה צריכה להיות שלהם ואני מוכן להביע את דעתי המיקצועית רק לאחר שהם יחליטו איזה רמקולים נישמעים לטעמם הכי טוב. לאחר כמה ימים של חיפושים והשוואות בין הרבה חברות ודגמים של רמקולים הם החליטו שהרמקולים של JBL נישמעים הכי טוב לטעמם האישי. כמובן ששמחתי שהם בחרו ברמקולים של JBL. במשך השנתיים שהרמקולים נימצאים אצלהם הם מרוצים מהם מאוד. ומבין החברות ששם היחידות שמתחילות להיות טובות באמת באודיו ביתי זה רביל שיש לה רמקולים טובים ומאוד מאוזנים (מה שאי אפשר לומר על JBL) ומרק לוינסון במגברים ולא נראה לי שJBL מחוץ להיותה תחת אותה מטריה מתקרבת אליהן.

ושוב בשביל למנוע טעויות מדובר על אודיו ביתי , על מקצועי אין לי שום ידע מחוץ לרמקולי הענק האלו בהופעות שמשום מה ככשומעים אותם שלא בהופעה ,לא מבינים איך בהופעה זה נשמע כל כך טוב, הסאונד של הלהקה.

ואני מקווה שהסברתי את עצמי ושיהי לכולכם יום טוב ותהנו מהמפגש. יהודה

ליהודה,

רק עוד אוסיף דבר קטנטן, ברוב אולמות הקולנוע מותקנים מערכות רמקולים של JBL.

שבת שלום, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...