Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי ללכת על הJBL מכיוון ששמעתי אותו מגביר אחוריים של מוראל 150W RMS וסאב סרוין וגה 15 אינץ' VMAX שאמור לדרוש הרבה יותר מהגישור של הJBL ובכל זאת הJBL הרים בצורה מכובדת מאוד.

אני מעריך את KICKER אך המחירים שלהם בשמיים ואת הJBL אני מביא ב1000 ש"ח חדש עם אחריות לשנה.

השאלה איזה סאב יהיה הכי טוב בשבילי?

שוב המחיר צריך להיות עד 550 ש"ח

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק חברה עם 50 שנה נסיון בתחום היא באמת לא ממש מכובדת...

טעיתי, היא תחגוג השנה 60 שנה...

1946-2006...

באמת אין כבוד...

זה שהחברה חוגגת כמות נכבדה של שנים אכן נותן לה נקודות זכות ומראה שהיא לא חברה קיקיונית או מותג מדבקה. מעבר לזה הפזם של החברה לא נותן לה יותר מזה , ולא מצביע על איכות לכאן או לכאן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
זה שהחברה חוגגת כמות נכבדה של שנים אכן נותן לה נקודות זכות ומראה שהיא לא חברה קיקיונית או מותג מדבקה. מעבר לזה הפזם של החברה לא נותן לה יותר מזה , ולא מצביע על איכות לכאן או לכאן.

נכון, אבל 60 שנות קיום בשוק ממש קשה ולא פשרני, מעיד "קצת" על החברה עצמה.

ופרט לכך שהיא עובדת עם חברות כמו "CROWEN" ששמה קצת מעיד על טיבה ואיכותה, ודבר נוסף, שייכות לתאגיד הרמן הענק בתחום.

ועבר של חברות כמו" ALTEC LASING".

אהה...ו60 שנה כבר אמרתי?

אז בתחום הזה, חברה שלא ממש מוכיחה את עצמה שנה אחר שנה, מגיעה לסופה, שים לב מה קרה לרוקפורד בשנים האחרונות לעומת הצמיחה של דיירקטד מסוף שנות התשעים.

ודוגמא דומה היא מאקסוניקס בכמה שנים האחרונות.

under construction..

פורסם

""קודם כל מזל טוב!!!

ושמע אני מציע לך לשים ת-1200 בצד ותחסוך עוד 300 שקל בצד ואתה מביא כבר מגבר מכובד של קיקר

דגם 350.4 שהוא לא יראה ת-JBL אז בקיצור קיקר !!! נקודה""

מה מיוחד בקיקר הזה?

מישהו יכול לענות על שאלה?
פורסם

תודה לכולם מגבר החלטתי עכשיו השאלה היא בסאב

roma אתה יכול להציע משהו שילך טוב עם המגבר (הכי טוב שאפשר)

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

במחיר של 500 שקל קשה לימצוא משהוא טוב.

אולי לנזר MAX היו ממליצים עליו בפורום.

או שקיקר COMP12.

למידן לשאלה מספר 2 עניתי לך.

כמו שהבנתי מהתגובה של GREEN שבחברה הזאת יש צמיחה עכשיו, היא נרחבת ובצדק. תשובה לשאלה מספר 1.

פורסם
לא הבנתי מה הדוגמא שGREEN נתן לגבי המאקסוניקס.

הדוגמא היא שכרגע חברת מאקסוניקס היא בצמיחה מאוד חזקה , והיא עברה מחברה פיצפונת בת כ20 עובדים, לאחת מהחברות החזקות בתחום, אומנם לא מדובר על יצרן היי-אנד, סה"כ בעוד חברה יחסית פשוטה, אך היא כרגע חודרת עמוק מאוד בשוק האמריקאי, וכמובן בשוק הארופאי, שאלו 2 השווקים החזקים בעולם בתחום האודיו לרכב.

פרט לכך, היא כמובן פתחה מרכז חדש גם בגרמניה, לאחר הרכישה של AUTOTEK.

under construction..

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא אז תמיד רציתי לקבל איזשהי חוות דעת על המוצרים של CRUNCH במיוחד על המגברים שלהם, למישו יש ניסיון איתם?

פורסם

אני אהיה היום במפגש ואני מקוה שיהיה שם לנזר וקיקר 150W RMS ככה שאני אוכל לשמוע ולדעת מה אני יותר אוהב

פורסם
נכון, אבל 60 שנות קיום בשוק ממש קשה ולא פשרני, מעיד "קצת" על החברה עצמה.

ופרט לכך שהיא עובדת עם חברות כמו "CROWEN" ששמה קצת מעיד על טיבה ואיכותה, ודבר נוסף, שייכות לתאגיד הרמן הענק בתחום.

ועבר של חברות כמו" ALTEC LASING".

אהה...ו60 שנה כבר אמרתי?

אז בתחום הזה, חברה שלא ממש מוכיחה את עצמה שנה אחר שנה, מגיעה לסופה, שים לב מה קרה לרוקפורד בשנים האחרונות לעומת הצמיחה של דיירקטד מסוף שנות התשעים.

ודוגמא דומה היא מאקסוניקס בכמה שנים האחרונות.

רק אל תשכח שאת הזמן הזה היא בלתה ביצירת רמקולים לאודיו ביתי , ורמקולים שהיו בסדר אבל שחלקם כמות הבס שלהם הייתה כזו שאי אפשר היה לשמוע בהם מיד נורמלי . ולכן שנים הם לא כל כך מכרו גם.

היו להם די שנים של נפילות .

ולענין שלנו אל תשכח גם שהנתונים של הJBL הם 104 RMS בתקן החדש ב14.4V , כך שלבוא ולומר על הקיקר שהוא ב14.4 לא אומר כלום.

ולGREEN על מקסוניקס

מנסיון בתחום של שוק ההון זה שחברה קונה חברות אחרות ע"מ לגדול היא דרך טובה , אבל יש מעט חברות שמסוגלות לבצע את זה טוב . ראו להבדיל הדוגמא של טבע וחברות אחרות , טבע גדלה ע"י קנית חברות סדרתית אך ההנהלה שלה ידעה איך לשלב ואחרות לא ידעו ולכן היו שנים שבהם הפסידו כסף . זה שיש הנהלה שמאחדת תחת מקסוניקס הרבה חברות דרג בניים , לא אומר שישמר המיקום שלהם בעתיד ו/או שהחברה מוצלחת . רק העתיד יוכיח.

ולאביתר מהיכן הבאת את המגבר ב1000 ש"ח ? ב1000 ש"ח אם הוא אמור להתמודד בלנזר סביר להניח שאקנה, ביותר לעולם לא. אז אשמח לשמוע היכן קנית במחיר הזה

תודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני קונה אותו אצל בחור במושב שדובר עליו בפורום אם תרצה יותר פרטים תכתוב לי בהודעה פרטית

פורסם

לאביתר מהיכן הבאת את המגבר ב1000 ש"ח ? ב1000 ש"ח אם הוא אמור להתמודד בלנזר סביר להניח שאקנה, ביותר לעולם לא. אז אשמח לשמוע היכן קנית במחיר הזה

תודה יהודה

להיתמודד אם לנזר..., מה זה אומר? אתה יכול להסביר? מהמילים שלך אני מבין שאם סאב לנזר זה יהיה עוד בסדר. ו אם סאב של JL AUDIO זה לא? אם זה כך והבנתי אותך נכון אז אתה טועה.

אתה יכול להגיד משהו נגד זה? יש פה מלא אנשים שמרוצים מהמגבר ו כבר פעמיים אני שאלתי מה מיוחד בקיקר אז אף אחד לא ענה לי. מה קרה לשלם עוד 300 שקל על מה? אני פשוט רוצה לדעת אני לא אומר כלום נגד קיקר אני פשוט רוצה לדעת מה יש בקיקר 350.4? יש קרוס אקטיבי יותר טוב מאשר ב JBL? מה יש, הוא יותר חזק? או שהוא יותר יפה? יותר נוח להתקנה, מה בידיוק?

בקיצור להגיד שאם לנזר זה בסדר ומשהו אחר לא, זה שטויות ואני רוצה הסבר. שני המגברים ברמה נמוכה בינונית זה הכל לא רואה משהו מיוחד לא בקיקר ו לא ב JBL שמיוחד בו זה רק מחיר.

• תוכן חדש...