Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי דייהו נובירה 2000 מישו יודע מה הגודל של הרמקולים קידמיים ? נראה לי 4 או 5.25

אבל אני לא בטוח

תודה רבה מאוד לעוזרים! זה דחוף

עוד שבועיים קנייה מלאה

פורסם

מאיפה לעזאזל אנחנו אמורים לדעת???

תקח סרגל ופשוט תמדוד את הקוטר .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם
מאיפה לעזאזל אנחנו אמורים לדעת???

תקח סרגל ופשוט תמדוד את הקוטר .

מה זאת התשובה המפגרת הזו סך הכל הבנאדם שאל שאלה ואתה מתפרץ עליו הרי למה נועד הפורום כדי לשאול שאלות ואם יש אנשים שיודעים לענות אז הם יענו לו ואתה לא צריך להגיד לו מאיפה אנחנו צריכים לדעת אתה פשוט לא צריך להגיב

או לרשום לו בתור עצה לנסות לקחת סרגל ולמדוד לבד

פורסם

לי היה דייהו לאנוס

בדלתות הקדמיות הרמקולים המקוריים היו 4 אינטש עם תושבת קצת מורחבת - 5 ורבע אינטש נכנסים על התושבות המקוריות אבל בגלל שהם היום עמוקים הייתי צריך לחתוך את התחתית של התושבות (התושבת המקורית היא מאין כוס כזאת...) בכדי שהם יעברו והייתי צריך על התושבת להוסיף הגבהה של עץ 1 ס"מ עובי. הסט שישב שם בפנים היה מוראל מילניום חמש ורבע אינטש.

אבל אתה יכול גם לבנות הגבהות מעץ ל6.5 - והנובירה זה בכלל האחות הגדולה של הלאנוס יכול להיות שהם גם הגדילו את התושבות ככה שלפחות חמש ורבע יכנס בלי הרבה מאמץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה זאת התשובה המפגרת הזו סך הכל הבנאדם שאל שאלה ואתה מתפרץ עליו הרי למה נועד הפורום כדי לשאול שאלות ואם יש אנשים שיודעים לענות אז הם יענו לו ואתה לא צריך להגיד לו מאיפה אנחנו צריכים לדעת אתה פשוט לא צריך להגיב

או לרשום לו בתור עצה לנסות לקחת סרגל ולמדוד לבד

תודה רבה על הגנה אחי:)

lanosforce באשר לך , תודה רבה רבה...עזרת לי מאוד:) היידה לפורום הזה, ח"ח

• תוכן חדש...