פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכם חבר'ה,רציתי לשתף אתכם בבעיה שהיתה לי במגבר והצלחתי לתקנה בקלות ,כך שאם תתקלו בה ,לפני שתחליטו לזרוק את המגבר או לקחת אותו לתיקון שיעלה לך 150+ תבדקו אם הבעיה שלכם דומה. אז ככה הבעיה היתה שהמגבר בזמן קפיצות היה גורם ל"בומים" חזקים ולפעמים פשוט היו מופיעים רעשי אלטרנטור לסירוגין (כמובן אם יש לכם בעיית רעשי אלטרנטור, לנסות את השיטה של המינוס ליציאות RCA לפני שמנסים את הפיתרון שלי). פירקתי את המגבר , והגעתי למסקנה שאין מספיק בידוד בין הלוח האלקטרוני להאוזינג (המארז) עצמו של המגבר,היות והאוזינג מתכתי ,בזמן קפיצות הלוח היה נוגע בו ומתקצר,הפיתרון הוא לקחת ספוג שמגיע בדרך כלל באריזות של לוחות אם או כרטיסי רשת וכו',ופשוט לשים אותו בין הלוח להאוזינג,ובכך למנוע קצ…
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE691&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE69&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171&aff=Zap בכמה אתם מעדיפים לקנות את אותו רמקול לפי הנתונים זה אותו רמקול אשמח לתגובה....למישו יש את הרמקול הנ"ל ויכול לתת חו"ד?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
בנייה למערכת.
מאת amit20- 5 תגובות
- 984 צפיות
צהריים טובים. אני צריך רעיונות לעשות בנייה למערכת,אני לא מתכוון לבנייה באלפיי שקלים ,הכוונה היא שכול העסק יראה קצת יותר מסודר . תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
אם באינטרנט כתוב למשל... MOREL PULSE 110RMS זה כל רמקול או שניהם 110 RMS ואם יש לי רמקולים באוטו ועל כל רמקול כתוב 35W זה אומר ששניהם 35W או כל אחד שזה אומר שהם 70RMS ?
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
רעשים במגש האחורי 1 2
מאת עומרון- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשירים עם באס ושאני שם על ווליום גבוה (אפילו 15 מ-30) יש רעשים במגש האחורי איפה שנמצאים הרמקולים האחוריים כלומר המגש פלסטיק באתי לזה שהתקין לי את המערכת הוא אמר שיש קיט של דיינמיט משהו כזה שעולה 300-350 ש"ח לדעתי זה טירוף להשקיע מעל 300 ש"ח על דבר כזה והציעו לי לשים ספוגים בין הפלסטיק לפח של הרכב יש מצב שזה לא טוב לשים את הספוגים? או האם יש לכם דרך אחרת? תודה
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 787 צפיות
חבר'ה האם כדאי להרכיב טוויטרים בדלתות באמצע? האם חייבים קרוס בשבילם? והאם אפשר לרכוש רק טוויטרים וקרוס בנפרד?
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רדיו דיסק mp3 של חברת "סופר סאונד" הסינית. הרדיו מותקן על הרכב כבר 6 חודשים (חצי שנה) ועד לפני שעה עבד מצויין. שאני מכניס דיסק למערכת הדיסק מסתובב, התצוגה מהבהבת, כאילו הרדיו מתאמץ (לא היה קודם) ואז הדיסק מתחיל להתנגן כמה שניות ועז עוצר. אחרי כמה שניות שוב ממשיך הדיסק להתנגן ואח"כ שוב עוצר. מה לפי דעתכם הבעיה? (אולי בעיה במערכת חשמל ברכב?) המערכת באחריות. תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולים טוויטרים של MT23 ?? תודה!!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
טרמינל לסאב
מאת avil84- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך טרמינל מלבני של אודיו גדול יותר מהרגיל כמו של אודיו ביתי איפה אני יכול למצוא כזה (לי יש מלבני גדול יחסית והוא לא מתאים הוא קטן) הגודל של החור הוא 9.5 אורך ורוחב 7.5
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל אם מישהו מכיר את החברה הזאת ובקשר לקומפוננטים שלהם אז איך הם? ובפרט לדגם הזה DCX 650S) http://www.adi-shops.co.il/ProductDetails.aspx?productID=286 תודה
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כדי להיות בטוח שזה מה שאני מחפש. מה ההבדל המדוייק בין 9855 ל9835 של אלפיין. חוץ מהפס מגע. (סלייד) תודה אלי.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאחד הרמקולים האחוריים שלי (מדגם Magnat Ultra 690) החל להרעיש, במיוחד בתדרים נמוכים ובעצמה גבוהה יחסית (כלומר, באסים חזקים). הרעש הוא מעין ויברציות חזקות, ולדעתי הוא נובע מכך שאחד מחוטי המתכת המחברים בין בסיס הרמקול לאלמנטים, התרופף (ניתן לראות זאת בתמונה המצורפת). אני בטוח כמעט ב-100% בכך שזהו מקור הבעיה, מכיוון שאם אני מחזיק את החוט ביד (כלומר, סופג את הויברציות שלו), הרמקולים נשמעים מצוין ואין שום רעש. השאלה שלי היא כזאת - מה זה לעזאזל החוט הזה? מה אפשר לעשות כדי להפסיק את התופעה? האם הוא באמת נחוץ עבור הרמקול, או שאפשר לנתק אותו?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא את המכשיר Panasonic CQ-DF983W חדש בקופסא! מאיזה שנה הפנסוניק? אבל אני מתלבט בינו לבין : אלפיין 9830 מצב טוב אבל לא חדש! שניהם בערך אותו מחיר ..! השאלה מה עדיף ? איזה מכשיר יותר טוב וברמה גבוה יותר ?
הודעה אחרונה מאת avil84, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו שהכותרת מסבירה יש אפשרות של מכשירים מהארץ ומהעולם שיהיה איכותי בגבולות תקציב הטעם הטוב אזור ה 5000 ש"ח בערך
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה שירים טובים אתם מכירים? וכאלה שמשתמשים בהם בתחרויות למינהם. אם יש אפשרות ניתן להעלות לכאן. תודה
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
חומרי פיברגלס
מאת arik23-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברה אני מחפש כתובת במרכז אני רוצה לקנות את החומרי פיברגלס ואת החומרים מסביב שיהיו זולים משהו כבר רשם פה את הכתובת שיש בנמל ת"א אבל אני לא מוצא אותו בפורום אם תתנו קישור אני אשמח מאוד תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני יודע איזה נפח תיבה לבנות לסאב?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת מה כדאי יותר 4 COMPVR או 6 רוקפורדים P2 יותקנו בעזרת השם על GMC ג'ימי עוד מעט תודה ליועצים והעוזרים :)
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. אני מתעניין ברכישת קומפקט דיסק לרכב. ממש אין לי דרישות, אני רוצה משהו אמין, שקורא גם דיסק MP3 וזה הכל. תקציב? באמת כמה שפחות כי אני לא מחפש משהו מיוחד. אשמח להמלצה על דגם סביר ואמין. המון תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת shemsha, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי רדיו-דיסק Pioneer עם MP3 מדגם: DEH-2750MP והרכישה החדשה, עשתה לי חשק לשדרג עוד דברים במערכת באוטו יש לי 2 רמקולים קדמיים שקיבלתי מתנה מאחי: Cerwin Vega 2650 ואני רוצה להתקין אותם. אחי אמר לי שאני אצטרך להוסיף מגבר בשביל זה כי אני ממש לא אהנה מהם רק עם ההגברה של הרדיו-דיסק. נראה לי שאני אלך על ה: Rockford P4004 (אלא אם-כן יש לכם המלצות אחרות). כמו-כן, רציתי לשאול לגבי כמות הבאס שיוצאת מרמקולים אלה - האם מדובר בכמות נמוכה ככה שאני אהיה חייב להוסיף גם סאב-וופר? אשמח לעצתכם, תודה מראש, סהר
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 727 צפיות
שלום אני מתכנן לבנות תיבה פתוחה אבל דבר אחד לא מובן לי איך אני מחבר את הפורט לתיבה עצמה ? אם דבק ? או אולי ברגים ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה גודל של תיבה אטומה צריך לסאב הזה ? sealed box volume: 1.0-4.6 cu. ft? מה זה אומר? אני רוצה תיבה אטומה שתוציא הכי הרבה עוצמה והכי הרבה איכות אז איזה גודל לקנות?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת העם החברה היא חברה טובה ??? אם בכלל שווה לקנות את המוצרים שלהם ...?? תודה!!
הודעה אחרונה מאת clarioni, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
שלום לכלום יש לי סובארו DL רגילה יש לי מערכת DHD 4X50 ולמערכת יש רמקולים קדמיים (שומעים לא רע) וטווירטים איזה רמקולים אני יכול לשים מאחורה שישמעו טוב , חזק , ובלי רעשים תודה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 3 תגובות
- 902 צפיות
שלום רציתי לשאול אם הלאנזר VIBE438 יצליח להחזיק CVR של קיקר 2 סלילים וקומפוננט מורל פולס (הפאנל זה ה670 פרימייר של פאיוניר).. תודה רבה עידן
הודעה אחרונה מאת guy08, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי סאב לפני פחות משבוע וכבר גנבו לי אותו.. מזל נאחס... יש איזה אפשרות לעשות איזה קומבינה עם האחריות שלו?
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי כמה שאלות לגבי הנושאים : מה זה אקווליזר פרמטרי? מה זה אקווליזר גרפי? מה זה אוקטבות ואיך הן משפיעות על הצליל? מה זה slope וכיצד הוא משפיע על הצליל? תודה מראש דניאל
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אלפיין טייפ R פייז מולטי אום פניקס גולד קסנון הייתי אצל היבואנים של אלפיין והפייז אבל לשניהם לא היה אחד לתת לי לשמוע. את היבואן של פניקס כלל לא מצאתי. טל
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מגבר 600W של פיליפס 4 יציאות .שיחובר ל 9*6 אחורים וקומפוננט קדמים. ומגבר 400W יעודי רק לסאב. השאלה היא....... אני לא רוצה למשוך כבל נוסף מהמצבר לכן האם אני יכול להרכיב מפצל בתא המטען על הכבל הקיים ולהרכיב פיוזים אחרי הפיצול? בין הפיצול למגבר יהיה פיוז (לכל אחד מן המגברים). כך שלכל מגבר יהיה פיוז משלו.(ניתן גם להרכיב פיוז "ראשי" מיד אחרי המצבר). מהו העובי המומלץ לקבל הראשי? מהו העובי המומלץ לכבלים המובילים מן המפצל למגברים? כמה אמפר הפיוז הראשי? כמה אמפר הפיוזים המישניים?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום ורציתי קודם להגיד שזה אחלה פורום אני צריך מגבר 4 ערוצים ומתלבט בין האוריון 4004,רוקפורד 4004,וקיקר 350.4 כולם כמעט אותו מחיר אז זה לא מה שישנה לי בבחירה,הם יגבירו שני סטים של מורל פולס ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי מבחינת עוצמה ואיכות,והאם הJBL 75.4 עומד עם המגברים הנ"ל באיכות עוד אני מתלבט בין מגברי מונובלוק רוקפורד P3001 אוריון 600D ומגבר של קליף דיזיין שאני לא יודע את הדגם שלו בדיוק אם תוכלי להגיד לי איך החברה בכלליות מבחינת איכות כנראה שהסאב הנבחר יהיה וי מקס 12" תודה רבה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -