Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ורציתי קודם להגיד שזה אחלה פורום

אני צריך מגבר 4 ערוצים ומתלבט בין האוריון 4004,רוקפורד 4004,וקיקר 350.4

כולם כמעט אותו מחיר אז זה לא מה שישנה לי בבחירה,הם יגבירו שני סטים של מורל פולס

ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי מבחינת עוצמה ואיכות,והאם הJBL 75.4 עומד עם המגברים הנ"ל באיכות

עוד אני מתלבט בין מגברי מונובלוק

רוקפורד P3001

אוריון 600D

ומגבר של קליף דיזיין שאני לא יודע את הדגם שלו בדיוק אם תוכלי להגיד לי איך החברה בכלליות מבחינת איכות

כנראה שהסאב הנבחר יהיה וי מקס 12"

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

מה אתה רוצה להגיר עם המגבר 4 ערוצים?

הרוקפורד הוא הכי חלש מבין האופציות שלך. אני הייתי הולך על האוריון. הוא מגבר מצויין.

מונו בלוק.

שניהם חלשים. יקרים יחסית.

יש לך הרבה אפציות הרבה יותר טובות לסאב הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי מה שבדקתי על הקיקר הוא נותן 60rms ב4 אום,בשתי אום הוא נותן 90rms...

בקשר למונובלוק המחיר שלהם יוצא לי 1900 שקל לאחד מהם אז זה לא ממש יקר,שאלה נוספת שלי זה

חשבתי על להביא שני וי מקס 10" כל אחד 200rms,האם מגבר של 400rms ב2 אום כמו האוריון 600D יחזיק אותם טוב ? ומה ההבדל בין שניים של 10" ואחד של 12" מבחינת עוצמה ואיכות ?

איזה עוד מגברים ניתן להציע במחיר של עד 2000 שקל ?

ובקשר לאוריון והרוקפורד של ה4 ערוצים,אם אני יחבר אותם לשני הסטים של המורל הם לא ייתנו לי עוצמה מספיק ?

כמה כבר הבדל יהיה בעוצמה בין הJBL ומגברים הנ"ל שאותם אני יכול להביא ב1600 והJBL ב1200

ושאלה אחרונה אם מישהו בעל ניסיון שמע את הקומפוננת של אוריון P6.2 ויכול להגיד לי משהו עליו ??

שוב תודה לכל העוזרים

פורסם

ה 801X של רוקפורד משתייך לסדרת פאנצ' מ 2003. חדש הוא לא, אלא אם הוא ישב הרבה זמן בבוידעם או בגראג'.הסדרה הזאת עוד יוצרה בארה"ב - מי שזה עושה לו פסיכולוגית טוב (לי!! לי!!).

יש לי את אח שלו הקטן, 301X, ואני מרוצה ממנו.

סה"כ המגברים "הישנים" של רוקפורד די מראים אמינות מוחלטת. לגבי הסאונד כבר דיברנו על זה שמאוד קשה להשוות, אם כי יש כאלה המאמינים באסכולת "מגבר של פעם היה יותר טוב" (לפחות כל עוד הייצור היה בארה"ב ולא בצ'יינה).

חסרון בולט - המגבר מאוד מתחמם ולא מתאים להתקנה במקומות קטנים וסגורים, חייב אוורור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מז"א קשה להשוות,החדשים יותר איכותיים או שכמעט ולא מרגישים ?

ומה לגבי המחיר,המגבר נקנה מארה"ב לפני כשנה אבל לא היה בו שימוש לפי מה שהבנאדם אומר והוא בקופסא עם הניילונים,אפשר לבדוק אם נעשה בו שימוש ואיך אפשר לבדוק שהוא אכן תקין ב100% כי זה כמו לקנות חתול בשק ואני רוצה להיות רגוע זה הרבה כסף

פורסם

לפי מה שאני שמעתי ייצרו אותו בארה"ב

איך הוא לעומת הJBL 75.4

ומה לגבי השאלה של הסאבים,מה ההבדל בין שני סאבים של 10" וי מקס לבין אחד של 12"

פורסם
ומה לגבי המחיר,המגבר נקנה מארה"ב לפני כשנה אבל לא היה בו שימוש לפי מה שהבנאדם אומר והוא בקופסא עם הניילונים,אפשר לבדוק אם נעשה בו שימוש ואיך אפשר לבדוק שהוא אכן תקין ב100% כי זה כמו לקנות חתול בשק ואני רוצה להיות רגוע זה הרבה כסף
אני לא הייתי מחפש הרפתקאות ,

לשלם 2,000 ש"ח למגבר ישן זה הרבה כסף, אתה מקבל אחריות לשנה לפחות?

לי נראה שאתה קונה חתול בשק, בהצלחה.

ZZR

• תוכן חדש...