פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
שמעתי לא פעם שהטויטרים שלהם נשרפים, בגלל זה אני מתלבט אם לקנות, לחבר שלי יש PULSE 6*9 והם עובדים ללא בעיות, מה אתם אומרים? ועוד דבר, רוצים עליהם 490 ש"ח, האם זה האופציה הכי משתלמת עבור המחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש רמקול 4 אינטש או 3 וחצי אינטש איכותי ככל האפשר בתקציב של עד 600 שקל לא רוצה קומפוננט......מה שחשוב לי שהרמקול יהיה עוצמתי ואיכותי ככל האפשר! לפחות 50 RMS ומורל פולס לא בא בחשבון!
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי אצלי מתקין וביררתי איזה רמקולים יכולים להכנס לי לדלתות הקדמיות והוא אמר לי או 5.25 או 6.5 אקסס עכשיו מזה אקסס? ואיך אני יודע איזה רמקולים הם אקסס ואיזה לא?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 740 צפיות
שלום מה אתם אומרים על הלוג'יק PLX-44 משומש שבקושי עבד בסביבות ה600 שקל? האם המחיר שווה?
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מעוניין להתקין מערכת מקצועית כולל חיתוכים לצורך התאמת hu לבקונסולה הקיימת. מבקש המלצות על מקין טוב ומקצועי בחיפה שיוכל גם לכוון מערכת. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה אני לא רואה אותם באף מקום?
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.all2car.co.il/product.asp?pid=154
הודעה אחרונה מאת Mazda 3 Man, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29604 מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ערב טוב. היום חבר התקין לי את הרדיו דיסק החדש (פיוניר 7700 ) שומעים פשוט מדהים ,רק הבעיה היא שיש רעשי רקע (טססססססס) . אני בטוח במאה אחוז שזה מהחוטים שבאים מהמצבר ,כול החוטים שמחוברים באוטו הם חוטים שלא מתאימים למערכת בכלל . אפשר לקבל המצלה על קיט התקנה למגבר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במסגרת המירוץ הבלתי פוסק לשפר ולשדרג את הסאונד בפחנוע שלי, ולאור הרצאה שקיבלתי אתמול מאחד מהחברים שמבין דבר או שניים בסאונד, החלטתי ללכת (או לפחות לנסות) לבצע בי-אמפינג. שפני הניסוי: זוג זטק צירקט 5.25. מבצעי הניסוי: פרופ' רוקפורד 600A4 וד"ר רוקפורד 301X. בקרת איכות: האוזניים שלי. תיאור הניסוי: שלב א': שליפת ההד יוניט מתושבתו והעברתו למצב "network". שלב ב': כל רמקול יקבל חיווט עצמאי. שלב ג': החיבור למגברים יתבצע בשיטה הבאה (וכאן אתם יכולים לעזור): אפשרות א' - חיבור המיד-באסים לרוקפורד 600A4 (יקבלו 75 RMS) וחיבור הטוויטרים ל 301X (יקבלו 40 RMS). אפשרות ב' - גישור ארבעת הערוצים של ה 301X (יתן שני ערוצים של 150 RMS כ"א למיד-באסים) וחיבור ה 600A4 לטוו…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
החלפתי היום את המגבר פיוניר 200 וואט שלי במגבר בוס 1000 וואט מה אתם אומרים שווה? אני יודע שזה לא המגבר הכי הכי אבל קיבלתי סאב של ג'יי בי אל והייתי חייב משהו בעל 4 ערוצים.. המגבר מחובר לסאב ולרמקולים 210 וואט של ג'יי בי אל מה דעתכם על המגבר ועל המערכת בכלליות? הרדיו דיסק הוא JVC הדגם שכולם בטח מכירים!
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני תמיד מתבכיין שאני לא יכול להגיע למפגשים כי אני יוצא פעם בשבועיים והמפגש תמיד בשבת שאני סוגר. אז הנה אני יוזם להזיז אותו בשבוע. כמובן בעז"ה, אם לא יהיה גשם! כל הפרטים האחרים לטיפולכם... מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
נגדים לטוויטרים 1 2
מאת FreeFlow- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תגידו אחרי קצת מחקרים הבנתי שאפשר לשים נגדים ב+ של הטוויטר והקרוס כדי שישמרו על הטוויטרים מקפיצות זרם DC. האם זה נכון??? אם כן איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחבר אותם??
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום וכולם ותודה מראש.. יש רדיו דיסק עם 3 יציאות כל אחת 2 וולט.... היציאה של הסאב מחוברת לסאב והיא מחוץ לעסק עכשיו יש רק רמקולים קידמיים והמגבר שלהם באמת זקוק ל-4 וולט כי ב-2 הוא עושה רעש עבודה גבוה.... מה דעתכם על חיבור היציאות מהרדיו דיסק ? הקידמי והאחורי ביחד במטרה להשיג 4 וולט.. ? יכול להיות שתיהיה בעיה שההתנגדות של היציאות של הרדיו דיסק לא יעמדו בזה ? אשמח לקבל תגובות לפני שאני עושה את זה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, איך ניתן לבדוק הספק אמיתי של מגבר בהתנגדויות שונות (2ohm / 4ohm) יש לי מגבר Audiofonics ADF-242 ורציתי לבדוק כמה הוא באמת מוציא. איזה ציוד צריך, איך משנים את ההתנגדויות? אשמח לכל תשובה. תודה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן אני מתלבט חזק בין 2דגמים של פיוניר אחד זה ה DEH-P6750MP והשני זה ה DEH-P7700MP ((בקשר למחיר שניהם אותו מחיר)) עכשיו את ההבדלים שראיתי זה ה3יציאות סופר טיוניר וטיוניר RDS יש עוד תכונות שונות? בקשר ל3יציאות האם בשבילי זה מועיל? כי אני בסך הכל אני הולך להפעיל רק! זוג קומפוננט אחד וסאבוופר! זה הכל שכמובן יופעלו על ידי מגבר כך שיציאה אחת תהיה ללא שימוש וגם יש את הסופר טיוניר ב6750 שזה משהו טוב בשבילי אני ישתמש יותר ברדיו מאשר בCD בקשר לRDS זה לא ממש מפריע לי שכן יהיה שמות של התחנות או לא יהיה אני בראש של ללכת על הדגם 6750 בגלל תכונת הסופר טיוניר וגם כי אני לא ממש צריך 3יצאיות אבל הרבה אנשים אומרים לי ללכת על 7700 בגלל שזה מכשיר מסידרה…
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע מה המחיר מונו של קיקר 1200.1 בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר שלי טס לאמסטרדם בעוד כשבועיים ולכן רציתי להיתייעץ איתכם לגבי המכשירים הנ"ל איזה מהם יותר כדאי להביא כי הם בערך באותה סביבת מחירים+- 100$ , שאלה ראשונה היא מי עדיף מבין כל 2 מתאימים(או שהם לא מתאימים) ושאלה שניה מה עדיף לקנות באופן כללי את הסדרות היותר נמוכות או היותר גבוהות, הרכיבים הם אלה שרשומים בחתימה, ושאלה אחרונה היא האם בכלל כדאי לחכות כמה חודשים עד שיבוא קרובים מארה"ב ואז זה יצא כמעט בטוח יותר זול
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר הגעתי להחלטה ובחרתי ללכת לכיוון המורל אלייט כעת אני בחיפוש אחר מגבר איכותי שיפתח את הסט בצורה אופטימלית בנוסף אני גם מחפש מגבר שיפתח זוג סאבים 6X9 של ג'נסיס http://www.genesiscaraudio.net/profile/ אני לא רושם מה התקציב פשוט כי אין בעיות תקציב, אני בונה על כך שתבינו שאני צריך מגברים שיפתח את הסטים בצורה אופטימלית ולא תו יותר. מגברים מבית טוב בבקשה. *אני מודע לכך שהסיכוי למצוא מגבר 4 יציאות שיפתח את שני הסטים קטן, אבל בכל זאת שווה לשאול.
הודעה אחרונה מאת sosko, -
- 3 תגובות
- 899 צפיות
שלום, חשבתי לקנות בארץ את האלפיין 9845 ומורל פולס 5.25 אבל עכשיו גיליתי שאני יכול להביא מאמריקה אז החלטתי ללכת על האלפיין 9847 ומורל זה ייצור ישראלי אז אין את זה בחול.... אז איזה קומפוננט (למוזיקה מגוונת אבל בעיקר אלקטרונית אם זה משנה) אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 120 דולר גג?? תודה מראש, ניר.
הודעה אחרונה מאת nirt1234, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתקשה לבחור ברדיו דיסק מתאים לי.... יש לי סאב וקומפוננט ומגבר 4 יציאות שמחוברים אליו. ויש לי רמקולים אחוריים מתכוון להגביר דרך הרדיו-דיסק. אני מחפש רדיו דיסק : - קורא MP3 מהר מאוד - שליטה מלאה על הסאב - בלי קפיצות!! - איכות איכות איכות של סאונד !! - לא מחפש דולפינים ותצוגות והשטויות האלה.(אבל שלא יראה מגעיל כמובן :smile:) - אקולייזרים וכיוונים שונים ומתקדמים. - הצגת שם השיר תקציב: בסביבות ה 1000 שקל. המלצות אנשים!!!!:smile:
הודעה אחרונה מאת polarom, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
jl audio w7 13 inch עם תיבה מקורית ומגבר של אייפוניקס מונו בלוק 1500 הם תואמים אחד לשני? והאם שניהם ביחד שווים את ה 2000 שקל? יד שנייה .. או פחות או יותר? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
אני מתלבט בין כמה סוגי קומפוננט במידה 5.25 ואשמח אם תעזרו לי לבחור בקומפוננט טוב. האופציות הם : 1) orion c5.25 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=570&CatCode=221 2) alphasonik PTC5026 (מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם בארץ ?) http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14201 3) מורל דוטק 4) clif designs CD50.4C http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15121 5)Dream Line SLX-265 DELUXE של רינבו http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=833&CatCode=221 אני בכיוון של הרינבו או האוריון... אולי גם דוטק מבחור פה בפורום , אני עוד לא יודע ... כל מי ששמע או מ…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 812 צפיות
1. יש לי פיוניר פרמייר 740 שקורא MP3. נגיד ויש בדיסק 100 שירים. האם אפשר לקפוץ בין השירים בקפיצות עשרוניות או שאפשר להעביר שירים אחד-אחד? 2. PANASONIC 1001 האם יש לו אופציית מיוט בצמה? http://www.panasonic.be/me/internet/images/products/CQ-C1001N_Z.jpg
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם , ברשותי סקודה פיבוריט 94' , יש לי מערכת רדיו דיסק של פיוניר , ורמקולים אחוריים 6x9 גם כן של פיוניר , השאלה שלי היא כזאת , אני רוצה לשדרג את המערכת שלי , מה כדאי לי לרכוש ? חשבתי על רמקולים קדמיים קומפוננט , עכשיו אינני יודע אם קומפוננט מחייבים אותי לקנות מגבר , האם אפשרי לשים קומפוננט בלי מגבר ? . בקיצור , אשמח להצעות , דעות , תגובות , תשובות , ושאר ירקות . בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת swat2, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צריך את הקוד לפריצה של המכשיר שהוא יוכל לעבוד לי בכל האיזורים. MULTIZONE
הודעה אחרונה מאת shimtey, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום חזר לי מתיקון הסאב של הקיקר COMP עלה 250 שקל החלפת סליל באפריל טקליין... קיצר לפי התוכניות שלי רציתי לשים אותו בנוסף לסאב הקיקר החדש שקניתי בזמן שהקיקר השרוף היה בתיקון ז'תומרת שיש לי עכשיו שני סאבים ( קומפ 150 RMS מתוקן ו קיקר VES 125 RMS הדגם החדש) קיצר לשניהם יש תיבות יעני לכל אחד תיבה ... עכשיו באתי הביתה חיברתי תסאב המתוקן לתיבה שלו והורדתי אותו לאוטו ולהפתעתי ( או שלא) שני התיבות לא נכנסות ביחד לבאגז .... ועכשיו אני בבעיה כי אני רוצה להוריד את ההגברה של האחוריים לטובת גישור לסאב המתוקן ועכשיו בגלל שהוא לא נכנס ביחד עם הסאב החדש אני בבעיה אז מה עושים? העם אפשר לארגן איזה בנייה שתכלול אפשרות להוצאת גלגל רזרבי במקרה הצורך? יש גם עוד בעיה ... המגבר שלי יו…
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים שלום. אני מחפש סאב ללא תיבה בתקציב של 700 שקל אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. ההגבדה לא חשובה כרגע והיא תותאם בעתיד לסאב (כניאה שיהיה ה GTO הידוע) תודה על העזרה ג'ניה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם. החלטתי לקנות רדיו-דיסק, נדלקתי על הרעיון של ה SD שנמצא ברדיו-דיסקים ללא שם. במהלך חיפושי מצאתי מספר דגמים, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון טוב או רע איתו. תודה. AGC5280 Daewoo metrksund רדיו דיסק MXI רדיו דיסק CROWN audiotec מה אתם אומרים? כולם בין 500 ל 700 שקל. הדייהו הראשון לא מצאתי עליו נתונים בגוגל יש מצב הוא זיוף? תודה
הודעה אחרונה מאת rocky000, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14976 זה הפאנל החדש... של jvc זה גם מסך די וי די קטן פינוק!!! מבקש חוות דעת ורק שאלה נכון שהוא יותר איכותי יהיה מבחינת שמע מהפיוניר?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Mike808
- Igalz
- BigMak
- ronrobin
- ארי62
- NAPOLEON
- motior
- avizaz
- yosefW
- Or05230
- BoazB11