Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזר לי מתיקון הסאב של הקיקר COMP עלה 250 שקל החלפת סליל באפריל טקליין...

קיצר לפי התוכניות שלי רציתי לשים אותו בנוסף לסאב הקיקר החדש שקניתי בזמן שהקיקר השרוף היה בתיקון ז'תומרת שיש לי עכשיו שני סאבים ( קומפ 150 RMS מתוקן ו קיקר VES 125 RMS הדגם החדש)

קיצר לשניהם יש תיבות יעני לכל אחד תיבה ...

עכשיו באתי הביתה חיברתי תסאב המתוקן לתיבה שלו והורדתי אותו לאוטו ולהפתעתי ( או שלא) שני התיבות לא נכנסות ביחד לבאגז .... ועכשיו אני בבעיה כי אני רוצה להוריד את ההגברה של האחוריים לטובת גישור לסאב המתוקן ועכשיו בגלל שהוא לא נכנס ביחד עם הסאב החדש אני בבעיה אז מה עושים?

העם אפשר לארגן איזה בנייה שתכלול אפשרות להוצאת גלגל רזרבי במקרה הצורך?

יש גם עוד בעיה ... המגבר שלי יושב על בנייה עצמית של לוח עץ בגלל שבניגוד לרוב המכוניות המגבר אינו יכול להתפס בגב המושבים האחוריים בגלל שאין קונטרה... כלומר יש ישר ריפוד ואין משו קשיח להצמיד את המגבר אליו אז אני רוצה שתקחו את זה גם בחשבון לתשובה שלכם

תודה מראש

פורסם

לפי דעתי תבדוק את האפשרות להחלפה לסאב אחד חזק .

או שתבנה תיבה כפולה מותאמת לסאבים ולבגז שלך ?

ד"א

לא רעיון טוב לשים 2 סאבים שונים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

האוטו שברולט קורסיקה...

ובקשר לשני סאבים שונים אתה די צודק אבל שניהם קיקר שניהם בעךר אותו עוצמה ככה שאני לא חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בזה....

פורסם

דעה של כמה אנשים :

שתי סאבים שונים כשהאחד בתיבה אטומה, השני בתיבה פתוחה האחד משלים את השני ונוצר הרמוניה יפה מאוד של באסים

לדעתי: יש הרבה מקומות לשים את המגבר

מתוך חשיבה עכשיו אתה יכול אפילו להבריג את המגבר לגב של התיבה של אחד הסאבים - לא מומלץ ברגע שתרצה למכור את התיבה

בקיצור, תהיה יצרתי ותמצא מקום בבגאג', זאתי לא בעיה ...

פורסם

אז זהו שזה כן הבעיה.... אין מקום בבאגז לשתי תיבות ניסתי מליון דרכים כלום לא עוזר... חשבתי אולי לקנות תיבה עם שני פתחים לשני סאבים כולל פורטים אבל אני צריך שהיא תהיה נמוכה כי אז זה מתנגש במגנט של הרמקולים האחוריים...

פורסם

שלום,

בקשר לבעיה של 2 סאבים שונים באותו רכב, אז זה כן בעיה !

לא מזמן, באחד התרדים דובר על זה, ואם אני לא טועה, תמיר.א, אמר שמכוון שאלו שניי סאבים שונים הם עובדים על תדרים שונים ויהיה לך ערבוב של באסים, ויידפקו בקצב שונה, ויהיה לך סלט אחד גדול !

האפשרות שלך, לפי מה שזכור לי, זה לבנות תיבות חדשות לשניהם, שיעבדו על אותו תחום תדרים,

ורק כך זה יעבוד טוב, תקנו אותי אם אני טועה.

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לא אין לי, אבל זה לא רלוונטי, כי אתה פשוט מביא לנגר, או אפילו תבנה בעצמך,

את המידות והנתונים שצריך.

בכל אופן, יש תוכנה שלפיה אתה בודק באיזה תדרים הסאב יעבוד בתיבות מסויימות וכו.. (באמת שאני לא זוכר את השם :???: ).

בכל מקרה, אני בטוח שמישהו בעל ידע רחב יותר ממני ומישהו שיודע להשתמש בתוכנה ייפרט לך בדיוק איזה מידות אתה צריך לתיבות,

ופשוט תבנה לפי המידות האלו וסאלאמת.

בהצלחה !

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...