Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , ברשותי סקודה פיבוריט 94' , יש לי מערכת רדיו דיסק של פיוניר , ורמקולים אחוריים 6x9 גם כן של פיוניר , השאלה שלי היא כזאת , אני רוצה לשדרג את המערכת שלי , מה כדאי לי לרכוש ?

חשבתי על רמקולים קדמיים קומפוננט , עכשיו אינני יודע אם קומפוננט מחייבים אותי לקנות מגבר , האם אפשרי לשים קומפוננט בלי מגבר ? .

בקיצור , אשמח להצעות , דעות , תגובות , תשובות , ושאר ירקות :) .

בתודה מראש .

פורסם

ותקציבך הוא? אני מתאר לעצמי שאין לך אשראי בלתי מוגבל כך שעדיף שקודם תגיד כמה אתה מוכן להשקיע בשידרוג הזה...

פורסם

התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח ... השאלה שלי היא פחות בכמה לקנות .. אלא יותר מה לקנות ... מה יותר מוצרך עכשיו .

פורסם

השאלה לאן אתה שואף....:-) ....הכוונה שלך מצרך אחד ואכלנו....או שאתה שאתה מתכוון להתחיל בבניית מערכת עם קומפוננט שיחייב יום מן הימים מגבר בכדי שבכלל תשים לב להבדל בין קומפ' ורמקול 6.5 פיונר רגיל שתוכל לשים מקדימה במקום....

אולי תרצה סאב...? (בעתיד כמובן) דבר שיצרוך מחשבה רצינית יותר על עוצמת המגבר...וכו'...

הסבר את רצונך ונעזור!!!...

סאונד ברכב זו מחלה שמגיעים עליה כאחד מתחיל (בהתחלה מחוסר ידע יצאים מופסדים כמובן:wink: וחברי הפורום על תגידו שלא...) ומגיעים ליום שבוא אתה חושב ......הרבה.....על המערכת....:twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני לא רוצה להשתגע , וחושב על הטווח הקצר יחסית ... קומפוננט בלי מגבר אוכל ?

ואם לא ... אז עדיף כבר רמקולים קדמיים רגילים ?

פורסם

אני חושב שבתקציב הנוכחי ועם צורת המחשבה שלך לגבי המערכת גם בטווח הרחוק עדיף שתקנה 2 רמקולים קדמיים פשוטים של פיוניר או קנווד, שיעלו לך בסביבות ב150 שקל ואם זה כל כך חסר לך אז אולי גם 2 טוויטרים קצת איכותיים וזהו.

פורסם

מה יעזור לבן אדם פולס?

למה ישר ללכת על רמקולים

הדבר שיתן לך הכי הרבה במצב כזה הוא מגבר

עם מגבר תרגיש שיפור כל כך משמעותי אפילו על שני רמקולים

לדעתי זה הדבר היחיד שיתן לך הרבה יותר תמורה מכל רמקול שתחבר בלי מגבר

פורסם

אחי תשמור עוד כסף אני אומר לך אחרי זה אתה תצטער על הבזבוז כסף שעשית

אם קונים קונים רק משהו טוב ובנתיים אתה יכול משהו בסדר יענו סבבה...

אבל אני מציע שגם אם אתה לא יכול את ההכי טוב אז תיקח את הטוב!!!

שמע לי לא תצטער!!!!!!!!!!!!!:-P

פורסם
אחי תשמור עוד כסף אני אומר לך אחרי זה אתה תצטער על הבזבוז כסף שעשית

אם קונים קונים רק משהו טוב ובנתיים אתה יכול משהו בסדר יענו סבבה...

אבל אני מציע שגם אם אתה לא יכול את ההכי טוב אז תיקח את הטוב!!!

שמע לי לא תצטער!!!!!!!!!!!!!:razz:

אז לא הבנתי ... לשמור את הכסף או לקנות משהו ..

פורסם

אחי תכסוך עוד כסף ואז תקנה משהו שבאמת אתה רוצה ולא תצטער

אני מבין שאתה לחוץ ומת כבר לקנות....

אבל שווה לחכות!!!

ככה יהיה לך יותר כסף ואז תוכל להביא משהו טוב!!!!:-D

פורסם

מצטרף לעצות האחרונות כאן....ת'שמור תכסף, תחסוך עוד ותנסה להוציא את המיטב...

לדוגמא אני התחלתי את המערכת על פנל ממש טוב של פיונר ורמקולים אחוריים 6X9 של קנווד ו קדימיים 5ורבע של פיונר...ללא מגבר נשמעו נמחד אבל לווליום טוב ממש לא אפשרו להגיע ללא מגבר...

ולפני מספר חודשים הוספתי מגבר 5 ערוצים וסאב....המגבר מחובר לרמקולים האחוריים ולסאב בלבד...

הקדמיים חלשים!...אני ממש מבואס שלא הבנתי בסאונד כשקניתי ת'רמקולים שלי...לא שהם לא איכותיים....פשוט יצא לי סלט...

כיום אני מתכנן על קומפוננט של דימנוד אודיו שעולה 300$...הו יקבל 200W RMS כל צד (אני יגשר ת'מגבר כך שיהיו לי שני ערוצים לקומפו ו1 נשאר עם הסאב...)

אני לא מתכוון לשגע כאן אף אחד עם התכנונים שלי לעתיד...

פשוט רוצה לומר שגם אני חשבתי שאני יסתפק..... אבל ממש לא...

תנסה להגיע לפחות 1000 ש"ח...ואז תוכל באמת לשנות דבר מה במערכת...שיספק לתווך ארוך לפחות!!:wink:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...