פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
ברצוני לבנות תיבה אטומה מ 19 מ"מ MDF לסאב W305C ... כן כן אני יודע חרא של סאב , אבל נכון לעכשיו אני לא יכול להרשות לעצמי להחליפו... בקיצור אני רוצה להפיק ממנו את הדיוק המקסימלי ולא את הרעידות... אז חשבתי לעצמי שכדאי להחליף את התיבה ולבנות לו תיבה קטנה ככל האפשר, חזקה ואטומה. מוגבר על ידי מונו של ליטנינג B2.250.1 .
הודעה אחרונה מאת ssbbaa, -
- 2 תגובות
- 746 צפיות
היי מה המצב חבר שלי היה במפגש האחרון שלכם! הוא היה עם הפורד אסקורט עם הבניה ואני רוצה לבוא איתו בפעם הבאה!!! אני חדש בפורום ואהבתי את התמונות של המפגש! מתי המפגש הבא???
הודעה אחרונה מאת premier, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני זקוק לקוטר חיתוך לטרמינל בתיבה. תודה! אני בתהליך בניית תיבה וחסר לי הטרמינל לכן אני זקוק לקוטר החתך. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני מספר ימים כפי שמספר חברי הפורום פירסמו ניתן היה לראות את הדגמים החדשים לשנת 2006, בינתיים ניתן היה להבחין בדגם DEH-P4800MP אשר במספר רב של אתרים בחו"ל נשמטת לעיתים האות P ולפעמים לא וההבדל הינו שזה בכלל דגם אחר אם בכלל וכך זה נראה: DEH-4800MP אז מה בעצם קורה כאן? ידוע כי דגם בעל 4 ספרות וללא סיומת של 50 הוא אירופאי (אם אני טועה אז שמישהו יתקן) ועל כן בדקתי באתר של פיוניר(אירופה) ומה שניתן לראות זה דגם עם הכנסת CD ישירה ורק 2 יציאות למגבר http://www.pioneer-eur.com/de/product_detail.jsp?product_id=11764&taxonomy_id=362-369 להבדיל משני אתרים בארץ שמראים דגם "יפה" יותר המצטייר כדגם של פנל נופל ו3 יציאות למגבר... http://www.stereo4sale.com/shop/produ…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
מגבר 4 ערוצים של Power Acoustik USA 560W דגם APACHE המוכר אומר שיש בעיה במינו של יציאה אחת שמתניעים יש רעשים מה אתם אומרים שווה.? כמה יעלה התיקון?
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
זקוק לחו"ד על מגבר קיקר 350.4
מאת Guest ®XploiteR- 0 תגובות
- 785 צפיות
טעות. בבקשה למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מערכת א': קומפוננט מורל דוטק מגבר גי בי אל גי טי או 75.4 וסאב פיניקס גולד אוקטן 250 RMS מערכת ב': קומפוננט פוקל 165A 60 אר אמ אס מגבר פלאנט אודיו 3004 75כפול4 וסאב פיניקס גולד אותו סאב איזה מערכת לדעתכם יותר טובה?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך עזרה דחוף!!! אני מחפש רדיו דיסק לאוטו קורא MP3, של שם שם מוכר שיתן לי תוצאה טובה וסאונד כמו שצריך כמובן בלי לקרוע את הכיס, מקסימום 700 שקל. חשוב שיהיה בולם זעזועים, קורא ID3 וכמובן מראה חמוד ונוח לתפעול. הוצאתי בזאפ את השני הדגמים האלו אחד פיוניר דגם DEH2750MP והשני סוני דגם CDX-S2210. מה הכי כדאי?? איה חברה אתם הכי ממליצים מבין השתיים? הבנתי שהם די דומים בביצועים, לא? בקיצור הלינקים לפירוט על כל חברה כאן למטה, באמת תודה רבה לכל מי שעוזר לי, ואם אפשר אז ממש כמה שיותר מהר!!! תודה!! זה הלינק לפיוניר http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=30 זה הלינק לסוני http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=248&a…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה להוסיף מערכת DVD לרכב, ומעונין שההד יוניט ישאר פעיל (שתהיה לי את האפשרות לשמוע גם מההד יוניט הקיים וגם מה DVD). אני יודע שצריך לשים את הפיוניר הקיים (DEH-9350)בשדרוג כדי לאפשר כניסת AUX. השאלה היא האם אני צריך את זה כי נראה לי שלא, הרי הפיוניר שלי לא תומך 5 ערוצים, גם לא 4 ... ומה לגבי המגבר? הרי הוא רק 4 ערוצים, מה עם ערוץ סנטר? (בהנחה שאין לי מגבר 5 ערוצים. כמובן שאפשר לחבר אותו בנוסף לקדמיים, אך מפסידים מהאפקט של הסאונד)? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: 1. mb quart premium- pce213 2. morel HYBRID OVATION מה לדעתכם יותר עדיף? מה הייתם לוקחים ולמה? ההגברה- JBL GTO 75.4 אגב יש פה מישהו מאיזור אשקלון והסביבה עם מורל דוטק שאפשר לבוא ולשמוע?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ס... אני עכשיו במסע חיפושים אחר סט קומפוננט שיתאים לי (5 ורבע) ו-HU. אחרי המון חיפושים הגעתי למסקנה שKDC-MP5028 של קנהוד אמור לספק אותי. הבעיה הקטנה היא שבארץ (בZAP) כתוב שהדגם הוא 3 יציאות RCA: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150508 ובאתר הבית של קנהוד לא צויין זאת. http://www.kenwoodusa.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1988 אז יש לי שאלה לכל מי שהתנסה או שמע או מכיר את המכשירים של קנהוד, האם הוא 3 יציאות? ובכללי האם הוא בביצועים בחיתוכים ובפיצ'רים מגיע לרמה של פיונירים סידרה 6-7 (לדעתי כן אבל אני רוצה לשמוע עוד תגובות). ועוד שאלה, אומרים שיש המון זיופים של קנהוד ובאמת יש הרבה דגמים בארץ למכירה אב…
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 3 תגובות
- 864 צפיות
היום אחותי צריכה לחזור מארה"ב עם רדיו דיסק של פיוניר סדרה 7. אני מבין שהוא לא יקלוט תדרים מישראל? ,או שאולי יש איזה כפתור מיוחד שאפשר לשנות שם את התדרים?. ובכול זות מישהו יכול להגיד כמה מילים טובות עליו? עד היום אני השתמשתי בסוני CDX 2210 ששירת אותי בצורה נאמנה ,לרדיו דיסק הנ"ל לא היה שום כיוונים לעומת הפיוניר שידוע בתמורה שהוא נותן יחסית למחיר .
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
הסאב הוא Power Acoustik MOFO-12 הנה פרטים עליו http://www.cardomain.com/item/POWMOFO12 אני זוכר שמכרו אותו באיזה אתר ישראלי אבל עד היום אני עדיין לא מוצא אותו.... ועם אפשר גם חוות דעת על הסאב הזה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שנמצא כרגע בארה"ב ורוצה לרכוש עבורי מכשיר ראיתי בפורום שהיה כתוב באחד בדיונים שלאלפיין יש אופציה בכל מכשיר לשנות הטיונר בין ארה"ב לאירופה. המוכרים בחנות אמרו לי בטלפון מארה"ב שהמכשירים של אלפיין לא מתאימים לאירופה בתדרי הרדיו ואני חייב להחלטי עכשיו. מי שיודע בוודאות האם המכשירים מתאימים ואיזה דגמים מתבקש לענות בפורופ בהקדם החבר שלי נמצא שם כרגע ומחכה.
הודעה אחרונה מאת barac_m, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז יש לי כרגע במכונית שברשותי קומפוננט מצויין שמגיע עם הרכב(גולף דור 4) אני מחפש רמקולים אחוריים 6X9 עכשיו בעקרון אין לי מגבר חיצוני אך יש לי צ'נג'ר של קונווד שיש בו מגבר פנימי(55X4) בעקרון אני מרוצה מאוד מהווליום שהמכשיר נותן לי וגם מהווליום שהקומפוננט המקורי של האוטו מוציא.... אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים 6X9 התקציב שלי מאוד דל-עד 500 ש"ח אין לי מגבר חיצוני אז אני לא צריך רמקולים שיכולים להגיע לווליום מטורף אבל הכי חשוב שיהיה להם איכות טובה וצלילים חדים.....(לצ'נג'ר יש ווליום שמספק אותי מאוד והוא מאוד גבוהה לדעתי) אני שמעתי המלצות על הרמקולים של פיוניר שגם עונים על טווח התקציב שלי...... אם אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים...... תודה מראש, ניב
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין להביא רדיו דיסק מארה"ב. הדגמים שבחרתי לאחר חשיבה רבה הם קלריון 855 ואלפיין 9855. מחירם זהה. קראתי הרבה ביקורות על שניהם וגיליתי שלאלפיין 9855 בארה"ב יש הרבה באגים (בעיות תכניות) במכשירים: מנוע של הפאנל נתקע/נשרף, כפתורים נתקעים, בעיות עם פס מגע ( לא מגיב או רגיש מדי ). מצאתי גם שהרבה מכשירים אילו שיצרו עד אפריל 2005 פגומים ואלפיין בארה"ב ביקשה להחזיר את המכשירים מהחנויות לתיקון הבאגים. חצי האנשים מגיבים על מכשיר מעולה וחצי אנשים מדווחים על באגים שונים לאחר ימים ספורים של שימוש. מצד שני לא מצאתי בעיות במכשירי קלריון. איזה מכשיר כדאי להביא מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת nirt1234, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכוללם ולילה טוב התחדשתי בCOMPVR 2005 ושקראתי את המניואל שלו ראיתי שרשום שצריך לתת לסאב כשבועים הסתגלות עד לעבודותו המלאה אז ככה הבנתי שלא צריך לפתוח לו ת'תחת כמו שעשעיתי להיפוניקס הקאקמיקה שהיה לי אבל מה רמת העוצמה האידאלית לתת לסאב בזמן הזה אני רוצה לשמור עליו אז למי שיכול לעזור אודה לו בתודה רוני !
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 30 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, ראיתי בזמן האחרון הרבה תגובות שליליות על איכות הסאונד של ה-HU למיניהם של פיוניר... אז בעצם בתקציב של עד 1100 איזה מכשיר הכי כדאי לקנות ככה שיהיה לי סאונד הכי טוב שאפשר בתקציב... וכן דבר אחד קטן שחשוב י זה ווליום בגלגל ולא בכפתורים מטעמי נוחות.... תודה מראש, ניר.
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://ampguts.realmofexcursion.com/
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
-
כפי שכתוב בכותרת האם קיים בארץ לקניה מגבר 4 ערוצים 200RMS לערוץ ב4 אום? ואם כן אפשר קישור?
הודעה אחרונה מאת sosko, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום קיבלתי ביקורות טובות על רדיו השרון, רדיו מלאנו, וגריז. האם למשהו יש נסיון עם הסדנאות האלה? שיכול לשתף אותי?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זקוק לחנות בחיפה שניתן לקנות בה טרמינל לתיבה צילצתי היום לכל החנויות שאני מכיר ולאף אחד אין טרמינל בנפרד. ואם אפשר אז מה המחיר שלו? תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני הרצתי חיפוש על JVC KD-SHX700 ואין כלום עליו באתרים מהעולם רק מהארץ. היום אמרו לי שזה מין סידרה מקבילה שהיא כמו חיקוי של JVC KD-SHX701 ושהרכיבים בו הרבה יותר זולים רק התצוגה זהה. מה יש למביני עניין להגיד על זה.
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אשמח לדעתכם,איזה סאב עדיף לשים באוטו מבין השניים הKICKER COMPVR 12 או SOUNDSTREAM XS 12? תודה!.
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
- 2 תגובות
- 903 צפיות
כמו שרשום בכותרת.. מגבר וסאב שיעבדו יחד יפה.. אין לי בעיה עם יד שניה גם... לפולקסווגן פולו
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.stereo4car.co.il/Stereo4car/details.asp?num=277&orn=332728 חב'רה אני מעוניין לקנות את המגבר הזה לא במחיר שנקוב שם אלא ביותר זול אני צריך חוות דעת עליו איך הוא האם הוא אמין? האם הוא חזק? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך הוא?
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל אלה רכיבי המערכת Hu: Boss Mp33160R Componnet : Kicker Es.6.2 Rare Speakers: Morel Pulse 6.5 Amp : Boss C-600 הכל ב 3100 כולל התקנה... עכשיו אני חושב להוסיף סאב קיקר קומפ...השאלה אם המגבר שלי חזק מספיק כדי להחזיק אותו הוא נותן 200 RMS בגישור...ומה דעתכם על המערכת...?
הודעה אחרונה מאת gks, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי HU של פיוניר דגם deh 670mp ופתאום מדי כמה שניות מתחלפת תצוגה יענו הצבעים מתהפכים כזה באנגלית נראה לי קוראים לזה oppsite משו כזה? איך אני מבטל את זה ?
הודעה אחרונה מאת ABOVE, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אולי מישהו יחול לעזור.. יש לי כבר את הכול חוץ מהמיצב בתודה! ניסיתי גם אם אינבנטור וזה סתם ברדק.
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 278 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורון שנער
- pooh-bear
- בן מיכאל
- asix
- Igalz
- פריג'י
- DJI
- 1enzo
- לירון .ה.
- amit54
- Pavlik
- orsh99