פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת פיוניר deh-p640 ושאני מכניס דיסק הוא מראה לי "erorr 11" לפי מה שבדקתי והבנתי ואמרו לי הלכה לי העינית ואני צריך לתקן .. כמה להערכתכם זה יעלה? ואיפה הכי ממולץ לתקן.. בנוסף איזה סאב ומגבר אתם ממליצים להוסיף למערכת הזאת לקבלת ביצועים טובים.. הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע בהם הוא 1500-2000 שקל בערך
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 0 תגובות
- 877 צפיות
חוות דעת על רדיו דיסק JVC דגם: kd lh2000r http://www.service.jvc.be/userman/usermanpdf/pdf1/0921-1NL.pdf מה מחירו בשוק? מה האיכות שלו מבחינת סאונד? האם הוא קופץ בכביש משובש? האם כדאי לקנות את H.U לאחר שימוש של שנה+ ב500 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איפה יש מעבדות תיקונים של פיוניר מקצועיות באזור ראשון ת"א
הודעה אחרונה מאת wacky, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ידוע שכדי לשמוע הכי טוב במערכת במיוחד עם קומפוננט ברמה, כדאי מאוד לשמוע עם דיסקים מקוריים אבל ביננו מעטים האנשים שעושים את זה... השאלה שלי היא כזאת לקחתי את השיר סתם לדוגמא:JA RULE-PUT IT ON ME, צרבתי אותו פעם אחת בתצורת MP3 ופעם אחת בתצורת WAVE. הMP3 יתפוס 4 מגה והWAVE יתפוס על הדיסק 40 מגה, האם הWAVE ישמע יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 954 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מערכת בכ-6000 שקלים. אני רוצה שמהערכת תכלול: פאנל, אין עדיפות כלשהי, רק העיקר שיהיה 3 יציאות. קומפוננט אחוריים, שיהיה להם צליל יפה ושלא יתעסקו רק בבאסים. סאב, העדפה לPunch, אבל עם יש הצעות אחרות אני מוכן לשמוע. מגבר, מספיק חזק ואמין. אני יודע שאי אפשר להרים את כל המערכת על מגבר אחד, אבל אני לא בטוח אם יכנסו 2 מגברים בתקציב הזה. מוכן לשמוע כל הערה והארה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ITVT, -
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
אני חדש בפורום ורציתי שתעזרו לי להרכיב מערכת ברכב החדש שלי..... (פיאט פונטו שנת 96) בגדול תכננתי ככה: hu: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=58fb092e8552359d1f51dbc3ae5ebe8b&productid=84 קומפוננט: infinity reference (בדקתי ואפשרי להתקין אותם בדלתות עם חישוקי mdf למרות שהגודל האורגינל מקדימה הוא 4 אינטש) סאב: קיקר c12 מגבר: mac audio z4100 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=234&CatCode=203 השאלה הרצינית היא, האם המגבר הנ"ל יכול לנצל את הסאב בגישור שתי יציאות כשהוא מחובר גם לקומפוננט, ואם למישהו יש המלצות אחרות על החלקים? בעיקר על הפאנל והמגבר כי אני דיי סגור על שאל החלקים. תודה רבה על התגובות!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת adam1, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אנשים, באוטו שלי עכשיו יש קומפוננט ורמקולים אחוריים שמוגברים שניהם ע"י מגבר. נפל לידי גם רמקול סאב עכשיו, ובשביל להרכיב אותו אני צריך להוריד את ההגברה של הקומפוננט (כי הם צורכים הכי פחות וואט, ככה הבנתי) ובמקומם לחבר את הסאב. תקציב לעוד מגבר אין לי. איך אני מבצע את החיווט הזה? ראיתי במגבר יציאות front ו-rear לרמקולים. הבנתי שצריך לחבר בגשר(bridge) לfront. זה הכל? מישהו יכול להסביר לי איך אני מבצע את זה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
- 7 תגובות
- 918 צפיות
יש לי מגבר Lightning audio s4.300 האם המגבר הזה יכול להחזיק יותר משני סאבים ?? ועוד שאלה בקשר למגבר : דיברתי עם מתקין מערכות ושאלתי אותו כמה דברים אז הוא אמר לי שלא הוואט זה מה שקובע אלא שהrms ואמר לי לא משנה כמה וואט המגבר שלך ... הוא אמר לי שאם המגבר יכול לרדת ל1ohm אז הוא יכול להחזיק יותר מ5 וואטים האם זה נכון ???
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 6 תגובות
- 765 צפיות
אני רוצה בקרוב להוסיף למגבר והרמקולים האחוריים ששמתי לא מזמן קומפוננט ומגבר (כיוון שהמגבר שלי 2 יציאות) וגם פאנל חדש אני לא רוצה משהו מטורף אבל משהו שיהיה איכותי מחנות לא יד שנייה ומחאפרים כמה אתם אומרים צריכה לעלות פלוס מינוס כל הקנייה? תודה
הודעה אחרונה מאת נתנאל55, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
hu קלריון dxz946 מקדימה פוקל k3p מגבר 4 ערוצים אוריו 8004 מגבר 1000 a2 רוקפורד סאב סטרוקר 2000 RMS החדש תגובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 719 צפיות
שלום ברצוני להשתדרג בL7 חדש נתחיל מזה כי יש לי האפשרות לרכוש את הדגם של VS12L7 ללא הקופסא במחיר כמעט זהה לדגם ה VS10L7 אם קופסא מקורית. מה שכן רק עכשיו ראיתי כי קיים גם דגם TS10L7 כאשר הקופסא שלו היא מחצית מהקופסא של השניים האחרים. 1. האם יותר כדאי לקנות את ה12 אינץ ללא קופסא ולבנות לו אחת מתאימה או שחייבים קופסא מקורית לסאב הנ"ל? 2. האם ניתן להתפשר על הVS10 אינץ שבא אם קופסא מקורית וכך לחסוך גם על מונו קצת. 3. מה לגבי האופציה של הTS10? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך עזרה קלה, רכשתי קומפוננט מורל הייבריד(160 רמס) וסאב פוקל (250 רמס).... עם איזה מגבר אחד אני יכול להגביר אותם בצורה הטובה ביותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת mazdik, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כבל צנג'ר של פיוניר שאני מעוניין לחתוך ולעשות ממנו מתאם לרדיו דיסק שלי על מנת שאוכל לחבר IPOD במקום צנג'ר,זתומרת להפוך את כניסת הצנג'ר ל-AUX. למישהו במיקרה יש סכימה או קישור לסכימה המתארת את החוטים הרלוונטים בכבל,מה הולך למה ומה צריך לקצר(במידה וצריך)?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
יעוץ לגבי סאב...
מאת gUzA- 1 תגובות
- 811 צפיות
אני רוצה לקנות סאב של סרווין ווגה HED12 500 וואט 250 RMS אני מעוניין שתגידו לי איך הסאב הזה ?!?!?! יש לו עוצמה? הוא טוב? כול הפרטים שיש לכם לתת אליו תודה!!!!!
הודעה אחרונה מאת gUzA, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי מחפש מגבר... http://www.sonicelectronix.com/item_2169.html איך המגבר הנ"ל לדעתך...לי אישית נאה ממש תמורה טובה יחסית למחיר.. היתי רוצה לדעת דעות נוספות...במיוחד של אנשים ששמעו או עבדו עם מגבר זה... מבחינת W RMS כלומר... הוא יחובר לקומפוננט של דימונד אאודיו כנראה: http://www.sonicelectronix.com/item_3966.html וסאב עוד לא בחרנו...אולי דרגסטר...250W RMS עד 300... לא נעמיס על המגבר... תודה לכל העונים...
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
נראה לכם הגיוני ששרשור עם כותרת סתמית לא ינעל עם לינק לכללי הפורום ? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת mazdik, -
- 6 תגובות
- 921 צפיות
המערכת אצלי עובדת ככה : המגבר 4 יציאות 2 יציאות הולכות לרמקולים אחוריים 2 (בגישור) הולכים לסאב עכשיו נגיד ואני רוצה להוריד תהגברה של האחוריים ולהוסיף עוד סאב ולהגביר אותו גם בגישור כלומר יהיה שני גישורים על המגבר זה אפשרי? חלק אמרו שה אום ירד מ 4 ל 2 והסאבים שניהם 4 אום סליל אחד... המגבר גם 4 אום.... עם תהיה בעיה בכל הסיפור? תודה
הודעה אחרונה מאת idan707, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עם ברגים?דבק דו צדדי?איך? תודה יום טוב
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
קודם כל אני רוצה להגיד שקראתי את כל ההודעה שקשורות לזה אבל אצלי .. משהו מיוחד מה לא עשיתי היום ועדיין הרעשים מזמזמים החלפתי את הכבל פלוס לכבל איכותי וטוב ולא זרוק חתוך וקרוע כמו הקודם עם בית פיוז 40 אמפר הוצאתי את כל הכבלים מהתעלות כדי שיהיו מבודיים אחד מהשני וחיברתי אותם למגבר (החוטים היו זרוקים באוטו ) חיברתי את הרימוט מחדש הוא היה נראה לי טיפה רופף הוצאתי את הרדיו דיסק וחבירתי כבלי rca מהבית ושוב לא דרך התעלות הוצאתי וחיברתי כל רמקול בנפררד לראות מאיזה מהם בא הרעש (מכולם !) הדבר היחידי שבו לא נגעתי זה הכבל מינוס, הוא נראה בסדר גמור ! אני כבר משתגע אני לא יודע איך לפתור את זה ואני לא רוצה לשים את המשתיק rca כי אני יודע שאפשר לסדר את זה, זה ה…
הודעה אחרונה מאת Nature, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 697 צפיות
אני יש לי אותה כבר כשבוע אבל שכחתי לשאול עליה.. מגבר : lightning audio s4.300 סאב : Punch xlc 600 watt rms רמקולים אחוריים : maxstar 460 וואט כל אחד .
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
חבר שלי הדליק את המערכת שלו ברכב(PIONEER2750) שהיתה מחוברת למגבר (ROCKFORD P4004) שתי יציאות לרמקולים קידמיים (ORION 5.25) ושתי יציאות בגישור לסאב (ALPINE 1240). הוא הדליק את המערכת כשהסאב לא היה מחובר, ונוצר קצר בכבל של הסאב וכתוצאה מכך נשרף הפיוז בכבל + של המגבר. לאחר שהחלפתי לו את הפיוז המגבר חזר לדלוק ומאז נשמע רעש ברמקולים של קצר, מי שיודע למה אני מתכוון - זה רעש של מוזיקה בליווי הפרעות כמו חוסר קליטה ברדיו. השאלה שלי זה ממה זה נובע? RCA בדקתי ונמצא תקין. קצר ביציאות של הרמקולים מה-HU בדקתי ובודדתי. חיבורים רופפים - אין. לפי דעתי 1) קצר פנימי מה-HU. 2)הרמקולים שהיו מחוברים נשרפו-לא הגיוני. 3)בעיה במגבר-צריך לבדוק. …
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסאב שקניתי הומלץ לי על ידי "טובי (דואק רמקולים)" מחולון הוא מתקן רמקולים, בטוח שלחק מכם מכירים. אז ככה קניתי ממנו את הסאב יד שניה של חברת Xsite סאב 300 RMS נקי 2 סלילים, שמעתי והתרשמתי. השאלה שלי היא: יש לי ברכב מגבר LC-A 752 150W JBL 2CH המגבר הוא של JBL שני ערוצים, השאלה שלי היא איך אני מחבר את המגבר לסאב. יש לסאב 2 כניסות של + ו -... אני מטלבת מהסיבה שאני יודע כשמחברים 2 ערוצים בגישור (מה שחשבתי לעשות) התנגדות הכניסה של המגבר תהיה 2 אוהם, וכשאחבר את הסאב 2 סלילים למגבר 2 יציאות מגושר... 2 במקביל ל 2 זה אחד אוהם, והמגבר לא יעמוד בזה. אני יודע שאני יכול לחבר כל יציאה לכניסה של הסאב וזהו - אבל ככה אני לא אנצל את כולו - או שאוכל לגשר בסאב ולחבר לסליל אחד …
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 9 תגובות
- 976 צפיות
אני רוצה לקנות סאב רוקפורד פאנץ' ה150 אר אם אס... 500 שקל.. מה שאני שואל זה אם יש סאב אחר שכדאי לקנות במחיר כזה שהוא יותר טוב...?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה לי רעש אלטרנטור לפני חודש בערך, אבל המתקינים של המערכת סידרו לי את זה על ידי חיבור במגברים. הם היציאו איזה חוט קטן משמה ובקיצור פתרו את הבעיה. אבל השבוע חזר לי רעש קטן אבל עדיין מציק. אבל יכול להיות שהבעיה לא מהמערכת? כי הרעש נשמע גם כשהמערכת כבויה! מישהו שמע על זה? מוזר לא? יש למישהו פיתרון?
הודעה אחרונה מאת or_lougasi, -
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
חברה איזה HU עדיף עד 1000 שקל או גג 1200 שקל MP3 פיוניר ,קנווד,סוני,פנסוניק,וכו אם כן אז למה דווקה את זה? אני אודה מאוד אם תסבירו לי את זה מבכינת צלילים, איכות ,נוחות,יצאות וכו חברה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, איך מתקינים רדיו דיסק נורמלי במאזדה 3 ? 1) מכונית ליסינג, ורצוי לפרק אותה כמה שפחות. 2) למאזדה (דלק מוטורס) אין פתרון לזה. 3) עברתי על מלא כתבות באינרנט ולאף אחד אין פתרון טוב. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hacker, -
-
- 1 תגובות
- 839 צפיות
אהלן יש לי סאב עם שני סלילים... עכשיו השאלה היא האם אני יכול להביא מגבר 2 יציאות ולחבר לכל סליל יציאנ אחת? למה זה מיועד השני סלילים? שאלה נוספת. יש לי מגבר בנפרד לקומפוננט ועוד מעט אני מביא מגבר לסאב האם אני חייב את הקבל? מה עוזר לי קבל מה זה עושה בדיוק. מודה על העזרה שלכם...
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 4 תגובות
- 963 צפיות
קיבלתי כבל ארסיאי של רוקפורד ועכשיו שאני מסתכל אין על הכבל רימוט! בנוסף לכבל מעבירים עוד כבל רימוט?
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
- 5 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיסק של סוני אקספלוד.(או איך שלא קוראים לזה) cdx-mp40 ומגבר של lanzar vibe 421 ארבע יציאות וסאב של Kenwood משהו יכול לעזור לי להבין איך זה כשאני מגביר מעבר לרמה מסויימת המגבר נכנס לפרוטקשיין ואז אני צריך לכבות את הרדיו דיסק בשביל שהוא יעבוד שוב, וזה רק שאני מגביר או שיש באס חזק.. אז נתקתי את הסאב מהמגבר והכל עבד חלק כלומר הסאב עושה את הבעיות מה נראה לכם הבעייה ? כבלים ? זה כאילו הסאב עושה קצר
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 5 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפז'ו 306 שנת 2001 מתחת לידת המגבים יש ידית למערכת מובנת של האוטו ניתן להגביר בה ולהעביר שירים יש לי MP8 ויש לה חיבור לשלט חוטי האם יש דרך לחבר בינהם ?(מישהו עשה משהו כזה?)
הודעה אחרונה מאת RomanX,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 534 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RBRB
- llaavvii
- רועי5
- מיץ פטל
- davemustaine87
- itaysamurai
- zaf
- sperial
- Ohad91
- אהרן ג
- yoni2sh
- נולד לליסינג