פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה: מורל פולס 6 FRC3269 היו מוגברים על ידי POWER ACOUSTIK 2 יציאות השקוף שמוציא ב2 אום 85 RMS . מזל טוב לי .. או שלא.... רכשתי אתמול את LIGHTNING AUDIO B2.300.4 שאמור להוציא 50 RMS ב4 אום.. ועכשיו אני שומע אומנם טיפה יותר איכותי אל לא בעוצמה שהייתי רגיל עליה מ הפאוור אקוסטיק.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי כמו כל אחד בתחום הזה מגיע השלב שבו מגדילים ראש ורוצים לשפר ולחזק את מערכת החשמל ברכב לשיפור ביצועי ההגברה ולמניעת דעיכת שאר צרכני החשמל ברכב בזמן השימוש בסטאפ. הדיעות לפה ולשם יש כאילו הבוחרים בקבל לצורך העניין ויש את אילו שבוחרים בשיפור צנרת החשמל [למשל הוספת כבל מתח בחיבור ישיר נטול הפסדים וקצר ככל האפשר בין האלטרנטור למצבר ]ויש גם כאילו שמגדילים ראש וכבר שוקלים להביא אלטרנטור ומצבר חזקים יותר . בנוגע לקבל יש את הדיעות הרובצות שהוא לא מועיל לשיפור ההגברה ונפילות המתח אלא רק מונע את היבהובי האורות הרגעיים בזמן עומס ויותר מכך לטווח הארוך והיומיומי פוגע בביצועי מערכת החשמל היות והוא מהווה סה"כ צרכן נוסף בשירשור הצרכנים הנוספים ברכב. לבסוף הסקתי שהפתרונות האפקטי…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
מזה בי אמפינג? 1 2
מאת sosko-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקי אז לא ממזמן החלטתי לשדרג את האוטו ופתחתי על זה פוסט אבל כרגע אף אחד לא טרח להסביר לי בדיוק מזה בי אמפינג. ניסיתי לעשות חיפוש. ומצאתי כמה וכמה הסברים אבל לצערי הם לא היו מספקים. לכן אשמח מאוד לקבל הסבר על המושג הזה, מה הייתרונות, חסרונות וכו'. לדוגמא: בוא נקח את המורל אוביישן 6 2WAY הספק וופרים 160W RMS הספק טוויטרים 110W RMS בחיבור רגיל אני אחבר מגבר לדוגמא: רוקפורד P6002 בעל 2 יציאות 2x150W RMS לקרוסים שיחלקו את הזרם בין הטוויטר והוופר בחיבור בי אמפינג נקח מגבר לדוגמא: רוקפורד P6002 בעל 2 יציאות 2x150W RMS שיחבור לקרוסים בחיבור ישיר לוופרים ונקח מגבר שני לדוגמא: ליטנינג אודיו B2.300.4 בעל 4 יציאות 4x50W RMS נגשר כל זוג ע…
הודעה אחרונה מאת sosko, -
-
Kenwood 1000W Class D Bridgeable Mono Amplifier with Low-Pass Crossover 1000W peak output @ 4 ohms, bridgedwS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') 1700W peak output @ 2 ohmswS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') 1000W peak output @ 4 ohmswS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') 500W RMS (continuous), bridgedwS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') 500W RMS (continuous) @ 4 ohmswS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') 850W RMS (continuous) @ 2 ohmswS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') Selectable 50-200Hz low-pass crossoverwS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') Cast-aluminum heat sink with aluminum dress platewS('5','1') wS('1','5') wS('5','4') …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מצאתי מאורר למעבד מחשב שפועל על מתח של 12v שמתאים לרכב וחיפשתי איזה מאוור שאני יפרק מספק כוח או משהו בסגנון ומצאתי מאורר רמה א.א מאוור למעבד עם צלעות קירור עכשיו תעזרו לי אתם, חשבתי בהתחלה אני יקח מאורר ויבריג אותו לאחת הדפנות בתיבה או אפילו שני מאוורים ועכשיו שמצאתי את המאורר עם הצלעות קירור שהנה דרך אגב צילמתי אותו http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=49464&stc=1 אני יכול להשתמש בצלעות האלה ? אם לא, אני יכול לפרק את הצלעות ולחזור לדרך הרגילה מה אתם אומרים ? רועי
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
שלוםף שמתי מגבר של פלטיניום אודיו V12 חיברתי הכול לפי הספר.. הכול עובד הכול טוב שועים יפה.. רק מה..המנורה שעל המגבר לא ניכבת בשום מצב רק אם אני מוציא את הפיוזים.. עיזרו לי מה הבעיה טעיתי בהתקנה?? המגבר לא טוב...?? אהה לא צייניתי שהמגבר גמר לי את המצבר לאחר שישי שבת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אלירןאלירן, -
- 3 תגובות
- 990 צפיות
ככה יש לי מגבר של קיקר 600.1 והבעיה שאין לי תחוט של "הטלפון" הזה Bass Boost יש לי את הכפתור שמגביעים ומלמיכים רק אין קבל מישהו יודע איפה ניתן לקנות אולי רק תקבל ?
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 1 תגובות
- 763 צפיות
שלום לכם יש לי שאלה קטנה יש לי מגבר לאנזר 600w htg 414 יש לו מין צורה מלבנית כזאת רציתי לקנות מגבר יותר רציני מאותו דגם hertrage אבל ראיתי לאחרונה מגברים חדשים של לאזנר בצורה עגולה כזאת העם הם יותר חזקים? כי הם נראים מגושמים כאלו! אני מדבר על 4 יציאות 1400w או שעצם עדיף מהסידרה הישנה של vibe? הנה המגבר:
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם זה נכון? כמו הקנווד הישהים האלה שהיו הורסים כל מה שתחבר אליהם????
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
היי חברים יש לי כרגע באוטו קיקר l7 שני סלילים של 2 הום עכשיו השאלות הן האים אפשר לשים עוד שני comp vr בתיבה אחת שמתאימה לשלושתם או שלוש תיבות נפרדות ?מה הנפח? והאים צריך פורטים לשלושתם או שרק אחד גדול מספיק ??? [במידה ומשהו עשה את זה או משהו דומה בבקשה לעלות תמונות ] חשוב לציין שאני חולה spl וכל הבלאגן הזה הולך להיות ב106 תודה רבה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 4 תגובות
- 827 צפיות
JVC CS-WG1000 10'' 800 W Max Phoenix Gold OCTANE-R10D 400W Phoenix Gold OCTANE-R10D 400W
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי סאב של קיקר COMP 12 אינץ 150 RMS עבד לי טוב 4 חודשים עד הימים האחרונים שפעם עבד ופעם לא עבד כלומר מפעילים תמערכת הסאב עובד ל כמה שניות ונכבה עובד ונכבה ככה כל הזמן הלכתי למקום שהתקינו לי אמרו או שהסליל שרוף או שבגלל שאני מגביר חזק הלקה שעל הסליל מתחממת ויוצרת קצר... קיצר אני לא מבין בדברים האלה איפה באזור הקריות נהריה עכו חיפה אני יכול לתקן את הסאב ( להחליף סליל או לקה או חוטים או משו העיקר שיעבוד) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום קוראים לי רועי ואני לא ממש מבין במערכות לאוטו רציתי שתעזרו לי יש לי אוטו גולף ואני רוצה להכניס מערכת קומפני סאב ומגבר תמליצו לי על חברות ורמקולים טובים בעלי עוצמה גבוה ומחיר בכמה כסף זה מסתכם תודה
הודעה אחרונה מאת TAVINA, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 886 צפיות
בשרותי מערכת אזעקה עם מניע רכב וביפר המערכת פורקה והורכבה בשנית ברכב אחר הבעיה היא ששלט אחד מגיב והשני לא,כנראה צריך לתכנת אותו ,מישהו יודע ויכול לעזור ? אם לא לתכנת ,לפחות לומר לי מה שמה של האזעקה הזו ומי היבואן בתודה מראש זה השלט של האזעקה
הודעה אחרונה מאת tommyy26, -
- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי חוות דעת על המערכת הבאה: http://www.tomcar.co.il/mycart.php?PHPSESSID=22cdc82d9d8de0fd5ca9707877b20ceb תודה לכולם שיהיה לכם שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת נתנאל55, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש להוסיף סאב התקציב הוא 400 שקל לא כולל תיבה חשבתי על הפיונייר 400 מה אתם אומרים עליו ? המפרט הוא: קומפוננט קנווד 180 וולט 6 וחצי דגם KFCP605 רמקולים אחוריים 7 על 10 320 וולט -KFC5708 מגבר מגנט 800 וולט רדיו דיסק פיוניר פרימייר 4 כפול 50 מופסט ואת הסאב והקומפננט אני יחבר למגבר והרמקולים ל HU עכשיו עוד שאלה, הרמקולים יהיו מספיק חזקים (ביחס להגברה) בשביל לעמוד עם הסאב והקומפננט אני דואג שלא יתחילו לחרחר בעוצמות גבוהות כל טוב
הודעה אחרונה מאת avil84, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אטימה לדלתות איך וכמה זה עולה? תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי חצי שנה שאני משגע אותכם פה סוף סוף קניתי אוטו וסוף סוף הרכבתי את המערכת השבוע, אז המערכת היא ככה, מורכבת על יונדאי גטס 2003: MOREL PULSE 6 6.5 120W RMS קומפוננט מקדימה PIONEER 12" TS-W304C סאב וופר פיוניר הדגם יהלום 300W RMS LANZAR VIBE420 4X100 RMS מגבר לאנזר הסידרה וויב השחור והטוב! פאנל של סוני CDX-C8000R דגם מעולה אני אוהב אותו מאוד שליטה על סאב חיתוכים ועוד... קיט מגבר של לאנזר למערכות עד 1200 וואט כולל פיוז למצבר 60A המערכת הורכבה ושומעים מעולה מחר בעזרת השם אני מעלה תמונות יש לי רק בעיה קטנה והיא שכאשר אני מסובב סוויץ אז הרדיו דיסק נידלק(אתם יודעים מזה המחלה של סוני שתמיד הוא עובד כזה ברקע) ואז כשאני מניע הוא ניכבה ונידלק....ואני חושב שזה…
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שברולט אופטרה 5 חדשה מהחברה עשיתי איתה רק 2000 ק"מ בחודש האחרון מאז שהבאתי אותה.. כל פעם שאני שומע קצת חזק באוטו הצליל נשאר נקי ולא מתעוות אבל הדלתות מתחיללות לרטוט הקטע המוזר הוא שזה רק הדלתות בצד ימין וזה הרעש נחלש אם החלונות פתוחים כמובן אבל עכשיו חורף אני רוצה חלונות סגורים... מישהו יכול להסביר לי איך לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 725 צפיות
כשאני מעביר במערת שלי באוטו למצב aux בשביל הדי וי די הרמקולים מתחילים לשרוק עם הגז ( בעיה שהרבה אנשים מכירים) אבל הבעיה היא שכשאני במצר של רדיו או סידי אז זה לא עושה לי את הרעשים האלה כיצד ניתן לפתור זאת?
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מגבר JBL GTO 75.4 עשיתי חיבור בגישור (עפ"י הגדרות היצרן של המגבר אני מקבל התנגדות 4 אוהם) סאב L7 DUAL VOICE COIL 4 OHM חיברתי אותו כאשר אני מקצר בין ה+ של כל סליל ומקצר בין ה- של כל שני סלילים. במצב זה אני אמור לקבל התנגדות של 2 אוהם. האם אני יכול להמשיך לעבוד כך או שאני בעצם לא מקבל צליל טוב עקב כך או אפילו גורם נזק????? האם לעבור לחיבור סליל אחד ולקבל התנגדות 8 אוהם??? תודה
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות עכשיו 4 טוויטרים ולזמן הקרוב אין לי כסף למגבר אבל הטוויטרים הכרחיים... אני יכול לחבר את הטוויטרים ישירות לפאנל בנוסף ל4 רמקולים שמחוברים אליו?
הודעה אחרונה מאת Luckycookies, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי מערכת קנווד עם פנל קדמי מתהפך+צ'יינג'ר. לאחרונה בעת הפעלתה, הפנל מתהפך כרגיל, התאורה עובדת, אך הכפתורים אינם מגיבים- כולל נסיונות עם השלט. אם לוחצים על הפנל בעזרת האצבעות חזק פנימה- אז הכפתורים עובדים, וכשמשחררים- שוב לא עובד. נמסר לי כי יתכן ומדובר בבעייה של כבל נתונים כלשהו, הנפוצה במכשירים מסוג זה, ושתיקונו עלול להגיע לכ- 400 ש"ח. האם אכן כך ? האם ישנו פתרון נוסף/אחר ? תודה.
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
העם יש למשהו מושג כמה אמור לעלות בארץ או בחו"ל מתאם לIPOD ? ועם משהו כבר עבד עם זה ויש לו חוות דעת לגבי איכות הפעולה של כול החיבור הזה ( בין שניי המכשירים ) תודה רבה לעונים, שחר וחג שמח
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
מבקש לדעת איך המגבר ? יש לי סאב רוקפורד 1000w האים המגבר הנ"ל מספיק בשבילו? ומה המחיר ששווה לקנות מגבר כזה יד 2? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avi_ja, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אפשר להחליף במכשיר DEHP7750MP את צבע התצוגה הכחול לצבע אדום\כתום?? נאמר לי שאפשר להחליפה לגוון אדום, רציתי לוודא את הנושא.. אגב, יש מכשירים של פיוניר שאפשר להחליף להם את התצוגה לאדום\כתום?! יש להם מכשירים מאוד יפים אבל התצוגה הכחולה לא מתאימה לי .. חשבתי אולי יש פיתרון לזה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבנתי שבעצם המוצר היה פגום, הוא נשלח לחברה לתיקון ויוצא משם כמו חדש עם תעודת לידה חדשה ובתוך אריזה סגור וחתום. למשל מגבר של קיקר נשרף והוא חוזר לחברה לתיקון והוא חוזר חדש אז למה שאני לא אשלם מאות שקלים פחות ואקנה את המוצר, הרי אחריות יש לי עליו? איפה הסיכון פה בעצם?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי השאלה הזו קצת לא במקום אבל זה קשור לאודיו אבל אני מבקש מבעלי רדיודיסק jvc אם יוכלו לתת לי להתרשם מהמערכת במיוחד מהדגמים החדשים אני מעוניין לקנות רדיודיסק כזה ורוצה לשמוע אותו ברכב ולא באיזה חדר הדגמות איזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם או שזה אותו דבר רק קוראים להם בשני שמות שונים? תוד המראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת joel007, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש את המגבר הבא infinity 1211a למישהו יצא לראות\לקרוא\לשמוע אותו? אשר חוות דעת עליו? תודה.
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,284 אורחים (הצג רשימה מלאה)