Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חצי שנה שאני משגע אותכם פה סוף סוף קניתי אוטו וסוף סוף הרכבתי את המערכת השבוע,

אז המערכת היא ככה, מורכבת על יונדאי גטס 2003:

MOREL PULSE 6 6.5 120W RMS קומפוננט מקדימה

PIONEER 12" TS-W304C סאב וופר פיוניר הדגם יהלום 300W RMS

LANZAR VIBE420 4X100 RMS מגבר לאנזר הסידרה וויב השחור והטוב!

פאנל של סוני CDX-C8000R דגם מעולה אני אוהב אותו מאוד שליטה על סאב חיתוכים ועוד...

קיט מגבר של לאנזר למערכות עד 1200 וואט כולל פיוז למצבר 60A

המערכת הורכבה ושומעים מעולה מחר בעזרת השם אני מעלה תמונות

יש לי רק בעיה קטנה והיא שכאשר אני מסובב סוויץ אז הרדיו דיסק נידלק(אתם יודעים מזה המחלה של סוני שתמיד הוא עובד כזה ברקע) ואז כשאני מניע הוא ניכבה ונידלק....ואני חושב שזה לא בריא למגבר ולרדיו דיסק, אז אני רוצה לגשת למתקין כדי שינתק לי את האפשרות הזאת,אני רוצה שרק אחרי שאני מניע אני יוכל להדליק, איך אתם מציעים לעשות זאת?

פורסם
הLANZAR עושה את העבודה?
חבל לך על הזמן!

רק תאמת אני לא כ"כ מרוצה מהסאב של הפיוניר

כאלו הוא חזק מאוד, מרעיד, אבל הבומים לא משהו...

פורסם

יש לי רק בעיה קטנה והיא שכאשר אני מסובב סוויץ אז הרדיו דיסק נידלק(אתם יודעים מזה המחלה של סוני שתמיד הוא עובד כזה ברקע) ואז כשאני מניע הוא ניכבה ונידלק....ואני חושב שזה לא בריא למגבר ולרדיו דיסק, אז אני רוצה לגשת למתקין כדי שינתק לי את האפשרות הזאת,אני רוצה שרק אחרי שאני מניע אני יוכל להדליק, איך אתם מציעים לעשות זאת?

זה שטות, גש למתקין שלך והוא יחבר לך את זה בצורה שאתה מבקש ב2 דקות עבודה.

זה רק חיבור של מתח לפני\אחרי סוויטץ בהתאם למה שאתה צריך.

under construction..

פורסם

קודם כל תתחדש

דבר שני למה סאב של פיוניר באותו מחיר יכלת לקחת סאב של רוקפורד ה 200 RMS

שבאמת היה עושה לך את העבודה כמו שצריך והיה פועל נהדר על הלנזאר

פורסם

כן הסאבים של פיונייר לא משהו .. למרות שהיה לי את הדגם הזה "היהלום" והייתי מבסוט ממנו עד שגנבו לי אותו.....:)

פורסם

וודא שהתיבה של הפיוניר אטומה , זה פחות ירעיד , ויותר יהיה פאנצ'י.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שהיא קטנה ככל שניתן לפי נתוני היצרן ב"פרוספקט" של הסאב, ללא באס רפלקס.

התוצאה עלולה למצוא חן בעינך.....

היה ברור שהיא לא אטומה לפי התיאור שלך, יש אנשים שאוהבים דווקה את מה שיש לך עכשיו ברכב, אני אוהב אחרת, וכנראה גם אתה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן אבל זה מה שיש לי עכשיו

איפה אני אחפש תיבה אטומה חדשה ויפה כמו שלי......זאת בעיה

אני חושב שאני אשאר איתו קצת עד שאני יביא סאב אחר

חבר שלי בא מארה"ב עוד 3 חודשים לארץ ואמרתי לו להביא לי סאב 10 אינץ של לייטנינג אודיו דגם סטרייק הכחול...400 RMS סאב פצצה לפי מה שהבנתי הוא DVC 2 סלילים וגם 10 אינץ זה אחלה כי האוטו שלי יחסית קטן. ועד אז אני כבר אמצא תיבה 10 אינץ טובה, האם כדי לקנות בשבילו אטומה או פתוחה?

עוד שאלה לי אליכם חברים:

המערכת שלי היא בחתימה למטה כפי שאתם רואים

הכל מכוון יופי והכל...כשאני מגביר ברדיו דיסק סוני יש קווים כאלה של הגברה אז כשאני מגביר בקו 5מאוד מאוד חזק ויפה וזה המקסימום שאני שם,5, (סה"כ יש איזה 15 קווים ככה בהגברה עד הסוף) אז היום בטעות סיבבתי מהר את הווליום של הפאנל מהר מידי והוא קפץ לווליום 10 לפחות!! והיה ממממש חזק ואז החלשתי מהר בבהלה

עכשיו השאלה שלי האם אתם חושבים שנגרם איזה נזק לרמקולים הפולס? כי זה היה ממש חזק מעל ומעבר,שוב, בטעות.

חשוב לציין שאחרי שהחלשתי שומעים עדיין אחלה ואין צל של בעיה כלשהי בהגברה וברמקולים

מה אתם יכול להגיד על זה?

• תוכן חדש...