פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד בפני רכישה של קומפוננט (מוראל פולס) חיפשתי קצת על ההבדלים בין 6.5 ו 5.25 ועדיין אני לא סגור על ההבדלים אז לפני הקניה אני מעדיף להתיעץ. מה ההבדלים בין הגדלים ? והאם כדאי להשקיע בבניה (כרגע החור בדלת הוא לחמש ורבע) ל-6.5? אגב כרגע אין סאב אבל בקרוב מאוד אני ירכוש סאב תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום! אני מקווה שיספיקו לענות בהתראה כל כך קצרה.. אני יודע שיש מגבר של אינפיניטי בדיוטי פרי (היה.. אולי לא תמיד במלאי.. נקווה שיהיה) שעולה 200$ ומשתלם לקנות אותו בדיוטי פרי.. מישהו יודע את שם הדגם? חוצמזה, שווה לקנות את הJBL GTO 75.4 ב200$ ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי רדיו דיסק פיוניר 8650 וניכנסץי לאתר של פיוניר והורדתי שם כמה שומרי מסך אבל אני לא מעוניין בהם אולי מישהו מכיר עוד אתרים שעושים את זה אני אשמח לקבל תגובות תודה מראש
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום היום הלכתי לחנות אבזרים בירושלים בשם סאונד פקטורי באמת מקום טוב מאוד ומקצועי שאלתי אותו כמה עולה כבל 4 גייג' והוא אמר לי מחיר מאוד מאוד יקר לדעתי! 25 שקל למטר!? הגיוני לדעתכם? שאלה נוספת מישהו מכיר את סאב של קיקר l5 ומה המחיר הממוצע שהוא נמכר ?
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
איזה סט לדעתכם יתן יותר הסט של הקרוסים והטויטרים של dls עם המידים של אודיובאן או סט של המורל פולס הידועים?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 983 צפיות
רכשו עבורי בארה"ב זוג רמקולי קומפונט - Infinity Kappa 60.7CS כאשר חברי שרכש אותם עבורי (ומתגורר שם) אומר שהם להיט גדול בארה"ב בפלח השוק הבינוני-גבוה. הבנתי שיש לרמקולים האלו יתרון גדול בכך שהם נצילים יותר עבור מגברים שעובדים כסטדנרט ב - 4 אוהם ויכולים לרדת ל - 2 אוהם ואז הספק המגבר כמעט מוכפל. האם מישהו מכיר את הנושא (רמקולי קומפונט 2 אוהם בכלל, ורמקולים אלו בפרט) ו\או בעיות שיכולות להיות עם מגבר עבורם ? תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם! לפני כמה ימים נרשמתי לאי באי בכדי לבדוק מחירים או עולי לקנות משם מגבר 4 יציאות. כנראה שלא הבנתי נכון ולחצתי על כמה לינקים בכדי להגיע "לקופה" כדי לבדוק מה המחיר כולל משלוח עד למקום מסויים בארצה"ב. בסוף מתברר שכאילו קניתי את הפריטים האלו ועכשיו הם שולחים לי מיילים שאני אשלם. בסך הכל 3 מגברים .... בנוסף לכך פתחתי חשבון ב : MUSTOP . זהו אתר/חברה שעושה משלוחים מחו"ל ומחשבת את המכס ודמי הובלה. בקיצור רק ל MUTOP נתתי כרטיס האשראי שלי ולא לאי באי... ובאי באי נתתיהכתובת של MUSTOP בניו גרסי על שמי. האם מישהו נתקל בסיטואציות דומות ויש לו ניסיון עם זה? האם אי באי יכולים להכריח אותי לשלם ולקנות את המגברים האלה? או לתבוע אותי על זה שאני מתעלם מהמיילים שלהם ולא מש…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם.. האם השימוש ברדיו דיסק קורא MP3 הוא יתרון או חסרון בעיניכם? מה דעתכם בעניין? האם מומלץ להשתמש ברכב ברדיו דיסק מסוג זה? או שמא אנשים שרוצים ללכת על איכות נטו לא ייקנו רדיו דיסק כזה...
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Infinity Perfect 6.1 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12200 Infinity KAPPA60.5CS http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12488 יש למישהו ניסיון עם סטים האלה? איך הם? איזה מהם יותר מומלץ? שווה את ההפרש במחיר (350 שח) בכל מקרה אני מתכוון לקנות בחול
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעונין לקנות קבל עכשיו רציתי לדעת עם יש הבדלים או משהו בין הקבלים של חברות אחרות 1 פאר זה מספיק? וכול חברה תעשה אותה עבודה? או שיש חברות שמומלצים יותר המערכת שלי זה קומפוננט קדימה דוטק אחורה 6/9 אינפיניטי לאנזר 4 ערוצים VIBE421 מונובלוק קיקר 600.1 וסאב קיקר L7 והרבה אנשים אמרו לי שאני חייב קבל...
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 811 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת DANbKA, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מדובר בחברת "היי-אנד" או חברה ממצועת ?" http://www.cuttingedgeaudio.com/UntitledFrame-9.html
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, קניתי רמקולים של חברת פלייי 6 על 9 375 וואט ב 300 שקל חדש מהניילון זה חברה טובה?? שווה תכסף?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אלירןאלירן, -
קומפוננט ללנצ'יה תמה 1 2
מאת amir74-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהוא יודע איזה גודל אם בכלל ניתן לשים בלנצ'יה תמה בדלתות מקדימה.אני מחפש סט קומפוננט איכותי .אני לא שומע טרנסים אלא הרבה מוזיקה "רגועה" עברי לידר וכו' וגם מוזיקה "שחורה" מדי פעם.תקציב 1500-2000.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקציב עד 1000 ש"ח. המגבר שאמור "להרים" אותם הוא זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370116 כל הצעה תתקבל. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני די חדש כאן בפורום.... מה שלומכם דבר ראשון אני מחפש לקנות רדיו דיסק מחברת פיוניר אני מאוד אוהב את החברה. עד היום רכשתי מוצרים בחברת עוזי רדיו שהם בסדר גמור אבל הם הכי יקרים בשוק רציתי לדעת מה דעתכם לגבי אתרי אינטרנט ומכירות של פיוניר ראיתי כמה אתרים אני לא יודע אם מותר לפרסם פה שמות אבל אני אשמח להגיד אותם בעתיד.... רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגבי אתר מסויים שמוכר פיוניר שהוא יהיה אמין ואני אוכל לקבל שם שירות טוב זה הדבר הכי חשוב לי..... וכמובן לגבי דגמי רדיו דיסקים טובים...... תודה מראש אוהד
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אתם זוכרים לפני פחות משבוע התייעצתי באיזה סאב לרכוש כדאי שישתלב טוב במערכת הקיימת מי שלא זוכר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97570 בקיצר אמרתם לי להחליף קודם כל את הקדמים לקומפונט.. הבאתי מכה נחמדה של כסף.. והחלטתי כן להחליף מקדימה.. ולהוסיף מגבר נוסף על המגבר שיש לי.. וסאב... החלקים הם: סאב - kicker CRV-12 מגבר Lanzar HTG-224 600W וקומפנט - מורל פולס 6 ואז המגבר הקיים שלי: soundstorm d-350.4 יגביר את הקומפנט והאחורים PIONEER 420 והמגבר החדש יגביר את הסאב.. החלטה חכמה? או שיש לשנות אותה ? אשמח לקבל תגובת .. בתודה נועם
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים ... יש לי שאלה אליכם , יש לי ברכב dvd של פיוניר דגם avx7300dvd ואני רוצה למכור אותו ... יש לי גם את הקופסה השחורה שלו מדגם avm p9000R הדי וי די לא פועל בלי הקופסא השחורה ?? זה כאילו המוח שלו או איך זה הולך ? זאת אומרת שאם אני מוכר את הדי וי די אני חייב למכור את הקופסא השחורה ? ואם כן כמה אני צריך למכור אותו ? מה המחיר שלו צריך להיות ? , הוא נראה פצצה , כמו חדש ויש תמונה שלו פה : [/url] http://pic.co.il/Files/1ED65F3C55914641A63332440B8AED56/norm_40428AD3EC5A481A987917B57AB4B489.JPG תודהה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
מצטער על החוסר ידע :
הודעה אחרונה מאת אוהב איכות, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש חנות זולה באיזור ת"א למוצרי אודיו לרכב.. שגם מתקינים .. לא מחפש מוצרי HIGH END .. תודה!
הודעה אחרונה מאת Ronli, -
הסאב וופר של סוני 1 2
מאת xoox-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לשאול אם הסאב וופר של SONY 1200W הוא שווה במחיר של 450 שקל כולל תיבה? דרך אגב אם מישהו מכיר את הסאב הזה אז בבקשה אולי הוא יכול לומר לי עליו איך הוא?
הודעה אחרונה מאת xoox, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ה HU מיועד להתקנה ברכב אספנות ואני לא רוצה לעשות טריקים של להתקין את המודרני במקום מוסווה.לכן אני מחפש רדיו דיסק או MP3 שישתלב טוב בדשבורד ישין ממתכת.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדבור במערכת שמורכבת מ: קומפוננט של מורל (פולס 6.5" מוגברים), מגבר של ג'יביאל 75.4 (הדיוטי פריי), סאב של לאנזר (MAX 12 סליל יחיד, מחובר לגישור) לרדיו דיסק מתחברים רמקולים אובליים של פיוניר 260W. רדיו דיסק של קנווד דגם 2020 אם אני לא טועה. הבעייה היא שתוך כדי עבודה (גם בניסעה גם בעמידה וגם כשהרכב כבוי בכלל) לפעמים יש מין רעש של פיצוץ ואחריו צפצןף (כמו נגיד בטקסים, כשמישהו עולה לדבר במיקרופון ויש צפצוף - משהו בסנגון הזה ) חזק מאוד. הצפצוף לא מסתמיים כשאני מעביר את הרדיו למצב OFF ואפילו קרה לי שהצפצוף הופיע כשאר הרדיו היה על OFF במשך כמה דקות!. הצפצוף מסתיים רק כשאר אני מפרק את הפאנל של הרדיו, או אחרי 15 שניות בערך. המערכת מורכבת כבר שנה בערך, זה קורה פעם בחודשי…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה לכוון סאונד . יש לי HU PIONEER 860 SUB KICKER L7 סליל כפול 4 אוהם "COM ROCKFORD 6.5 AMP JBL GTO 75.4 אני יודע שהמגבר חלש..... PIONEER 6*9 240WATT ובכן כרגע מחובר הסאב לתיבה אטומה 50 ליטר. יש במגבר שלושה פוטנציומטרים לכיוונון.INPUT LEVEL,BASS BOOST,FREQ התדר הוא בין 32hz ל 320hz שלושה פוטנציומטרים לקדמיים ולאחוריים. הסאב מחובר בגישור. אני מעוניין לקבל הערכה סבירה של מצב הפוטנציומטר (לא מדוייק) כמה להגביר?? האם להשתמש בקרוס של הקומפוננט או במצב חלוקת תחומי תדרים של HU. בקיצור איך לעשות SETUP טוב והאם לחבר את הרמקולים 6*9 בכלל??? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 5 תגובות
- 949 צפיות
איפה אפשר להשיג את הבד השחור שמכסים איתו תיבות לסאב
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 784 צפיות
לפני כמה ימים קניתי מחבר שלי מנגנון לחלון ב20 שקל והיום בבוקר הצלחתי לתקן אותו איזה מלך אם למישהוא יש שאלות בנוגע לזה שישאל ...אוקיי השאלה האמיתי זה כשהורדתי את החלון למטה ראיתי שהחור של הרמקול ממש קרוב לחלון האם אפשר לשם שם רמקול ...יש לי סיטרואן ברלינגו קופה
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הקומפוננט של LANZAR הסידרה הגבוה OPTI64(מיד באס) לקומפוננט קוראים OPTI6.1 . ועל ה"קומפוננט" יותר נכון קואקסיאל 6*9 OPTI 692. קיבלתי כמה הצעות מאנשים שיש להם אותם אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותם. מה אתם חושבים?. 6.1 http://www.lanzar.com/el/OPTI6.1.jpg 692 http://www.autotoys.com/pics/OPTI692.jpg
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי פאג'רו קינג קצר ואני רוצה להתקין מערכת,הבעיה היא שמאחורה כמעט ואין מקום לסאב ומגבר, אם מישהו ראה או התקין מערכת ברכב כמו שלי אשמח לדעת איך הוא הכניס את הדברים ואיך הייתה השמיעה והאם הםלסטיקים בדלת רעדו? אני גם צריך שיהיה קצת מקום להכניס עוד דברים כי גם אני עושה טיולים עם הרכב וחשוב שישאר מעט מקום בשביל להכינס ציוד. אשמח מאוד אם תענו לי...
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 745 צפיות
שלום רב עד עכשיו היה לי L7 יחיד שחיברתי אותו לתיבה פתוחה "הכי גדולה בספר" , התיבה 3.25CUF יענו בסביבות ה 90 ליטר. לקראת סוף השבוע יגיע ה L7 השני שהזמנתי האם אני יכול לחבר אותו באותה תיבה שיש לי כרגע כשהיא פתוחה?? האם כדאי לי לאטום אותה שיהיה לי תיבה 90+ ליטר לשני סאבים יענו כל אחד בסביבות ה 45 ליטר ? או שכדאי לבנות תיבה חדשה אטומה לפי נפח אחר? ועוד שאלה האם כדאי לחצות את התיבה באמצע כדי שכל סאב יקבל את הנפח שלו ללא שום כשר לסאב האחר? תודה לכל המגיבים מראש......
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- 1 תגובות
- 784 צפיות
שלום חברים, אני מביא אלפיין 9835 מארהב. מישהו יודע יודע אם יש בעיה עם תדרי הרדיו? תודה
הודעה אחרונה מאת griber6,