פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להוסיף משהו למערכת שיש לי או לשנות ואני צריך חוות דעת והצעות . אז ככה פירוט המערכת: רדיו דיסק: רוקפורד 9220 קמופוננט קדמי :סרווין ווגא hed2652e מגבר רוקפורד 500bd מחובר לסאב מגבר רוקפורד 300.2 מחובר לקומפוננט סאב : רוקפורד 200RMS עכשיו אני מעוניין לשנות או להוסיף משהו ואני מעוניין בהצעות ובדעתכם בתודה דניאל
הודעה אחרונה מאת dan22, -
-
טוב אז מי שקצת ראה אותי כותב פה בזמן האחרון ראה שחיפשתי איפה מתקינים ב"זול" למרות שאני יודע איך להתקין,אמרתי לעצמי שבאוטו החדש (306) כבר אני ישלם על זה, חוסר זמן-ועצלנות אז חיפשתי מישהו זול שיחתוך אצלי את הפח מאחור (מתחת לשטיח ב 306 במדף האחורי יש פח) ויתקין לי מגברlightning audio ורמקולים 6X9JVC הלכתי ל"הצטלבות התבור" בצ'ק פוסט בחיפה ושם שמחתי לדעת שיתקינו לי את הרמקולים והמגבר רק ב 200 שקלים ,יצאתי בזול!,חשבתי לעצמי או שלא! המתקין התחיל בעבודה וישר ניגש לסמן על המדף את הרמקולים סימן וחתך ביפנית! (חיתוך מדוייק להפליא - באמת!) לאחר מכן המתקין ואחד הבעלים של החנות -שמוליק- חתכו ברוטר את הפח של המדף כאשר התקרבתי לראות את החורים הופתעתי מעט בגלל שהמתק…
הודעה אחרונה מאת qil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, סיפרו לי שאי אפשר להתקין מגבר הרדיו דיסק המקורי שמגיע עם הרכב (הונדה אקורד), ושאין את היציאה המתאימה בכלל, האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו אולי יודע איפה אפשר בארץ להשיג את המכשיר הנ"ל , אם בכלל ?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
שאלה לגבי מגבר
מאת qilz-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 945 צפיות
שלום יש לי יודנאי גטס 2004.. שמחוברים לה קומפנטים מורל פולס ואחורים 330 פיוניר הציעו לי לקנות מגבר red box 1400w במחיר של 500שקל אני יודע שזה לא נחשבת חברה ממש טובה אבל בכל זאת יחסית למחיר רציתי לשאול אם זה יחזיק את הרמקולים ויוציא מהם סאונד נורמלי ומה דעתכם למי שמכיר את המגבר.. תודהה..ארזז
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
הרדיו דיסק 660 .... Pioneer deh-2750m רמקולים אחוריים 6x9 360...זוג רמקולים מבית PIONEER דגםTSA6971 המגבר Platinum Audio USC9980 ... 580 בתכלס יש לי תקציב של 1400 שקל בערך ויותר מאוחר אני מתכנן לקנות גם סאב שיישב על המגבר הזה. תנו לי בבקשה חוות דעת על המערכת והמלצות לדברים יותר טובים באותו תקציב. ד"א.. אני חדש, הודעה ראשונה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 827 צפיות
מישהו ניסה אולי את השילוב מגבר 2 יציאות של LOGIC PLX22 הוא 300 וואט איך הוא יהיה על המורל פולס 6.5? ואל תגידו לי תנסה ותראה אם מישהו יודע שיענה אם לא אז לא...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחד לרכב בארץ איפה יש איך הם מיתחברים?
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 841 צפיות
שלום!!!!!1 אני מעונין לקנות סאב וופר של פיוניר 800וואט 12 אינץ (כולל תיבה) ואת המגבר דרגון פליי 1000 וואט 4 יציאות הסאב יעלה לי משהו כמו 300 כולל התיבה והמגבר 200 שווה? אם כן מה אתם אומרים על השילוב ועוד דבר נוסף שווה להביא ב200 שקל את הסאב של פיוור אקוסטיק 500 וואט 12 אינץ
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 854 צפיות
באיזה אתר באינטרנט אני יכול לרכוש הגבההות לרמקולים (כימעט בטוח שזה המקום לישאול) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
מדובר בדגם מלפני שנתיים לערך ,שולט על מחליף דיסקים A09. בעקרון אני מחבב את מוצרי החברה הזו בשל תפעולם הנוח של המכשירים. מה הדעות על הדגם הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.eltimaudio.com/products/car.htm איזה מהם יותר טוב? בגירסת ה 6.5 אינץ
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 838 צפיות
MAC AUDIO PHASE LINEAR CLARION באיזה מעמד הן נחשבות?
הודעה אחרונה מאת itzic20, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי מערכת לרכב ואני רוצה לשמוע את דעתכם וקצת יעוץ בנושא: המערכת עדיין לא הורכבה, אבל שילמתי עליה מקדמה, מגבר של v12 יציאות-5 2200 וואט Platinum Audio דגם- 94.5 פנל - סוני CDXF7710 רמקולים 350 וואט פיוניר סאב 1000 וואט + תיבה (איזה שאני רוצה), פיוניר. הכול + התקנה + חוטים+ רמקולים קדמיים פיוניר מתנה. המחיר ששילמתי הוא 2800 ש"ח במזומן. מה אתם אומרים על זה והאם מה שקניתי שווה את המחיר. השאלה העיקרית שלי זה איזו תיבה לבחור לסאב(לחץ או לא) ו האם הפנל של הסוני הוא מוצלח, האם למישהו יש כזה או מכיר , אני אשמח אם ייעץ לי מכיוון שאני עדיין לא הרכבתי, רק נתתי מקדמה ואני יכול להתחרט. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אני קצת לחוץ לגבי הפנל של הסוני אני לא מכיר או…
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכם יש לי קומפוננט של אינפיניטי ריפירנס 6510 סמתי לב היום שהרמקול השמאלי מחרחר ומוציא רעש מוזר כיביתי את הסאב העברתי רק לרמקולים קדמיים אז השמאלי מחרחר הימני תקין הסט מחובר למגבר JBL שנותן לו 67RMS והוא אמור לקבל 90 יש לי את הסט לא יותר מחודשיים מה אתם חושבים שהשתבש?? אחריות יש אז אני אחליף ביומיים הקרובים אבל מעניין אותי לדעת איך הנזק הזה נגרם תודה לכל המגיבים
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 825 צפיות
אני מתכוון לרכוש קומפוננט קידמי בזמן הקרוב. בבעלותי מגבר MACROM שתי יצואות דגם 42.24 הוא מהדור הישן והטוב. אני חושב האם למכור אותו לאספנים או להשתמש בו לקומפוננט החדשים. לגבי הקומפוננט פה הבעייה... אני לא בחרתי איזה עדיין ופה אתם נכנסים לתמונה. כמה הוא יכול להפיק , ומה לעשות.
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
לי יש באוטו רמקול בגודל 4 אינץ' מקדימה...כדי להתקין קומפוננט רמקול בגודל 6.5 אינץ מה אני צריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת gks, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש ברשותי מגבר פשוט של super sound 2x180 וסאב JENSEN CROSSFIRE 1000 200 RMS כשאני מחבר למגבר את הסאב ומגביר את הווליום בהד יוניט ל1 במגבר נדלקת נורה אדומה המנורה נדלקת רק כשיש צליל באס. והסאב לא עובד יש לציין שהג'יין עומד על מינימום. ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 819 צפיות
שלום אתמול לאחר שבוע בערך שמתי לב כי המורל פולס 6*9 היו מכוונים על 180HZ במגבר. טווח המגבר הוא 40-180. האם זה יכול לגרום לנזק? בדקתי את הרמקולים והם עובדים תקין אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטוויטרים. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הייתי לפני כמה ימים באיזה חנות [לא אזכיר את שמה כדי לא לפגוע במכירות או משו] ובעל החנות אמר שכל המוצרים של פיוניר למיניהם [ר"ד, רמקולים וכו'] התייקרו בכ-20 אחוז, לא ידעתי אם הוא סתם ***** תשכל או שהוא רציני [חשבתי יותר לכיוון האפשרות הראשונה], בקיצור, מה אתם אומרים? נכון או סתם **** שכל?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שימו לב! שרשור תמונות כבד!!! ואחרי זה הסברים - חכו שאסיים
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגבר - רוקפורד פאנצ' 400.4 חסר לי צלע כזאת במגבר.. הנה תמונה.. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=49186&stc=1 אם כן אז איפה ?
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 885 צפיות
מה אתם אומרים על הקומפוננטים האלה ואיך המחיר: http://www.caraudio.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=142# מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Oz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לפני מספר ימים קיבלתי מתנה לכבוד יום הולדת 18 (אתמול מזל טוב לי ) מורל פלוס שמחתי לי כל כך על המתנה ומיד ניגשתי להתקנה יום למחורת הלכתי לאחד המחסנים הרקים של אבא שלי ו...
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע מה המידות תיבה פתוחה עם פורט? תודה
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל הסקרנים בפורום, הרבה תמונות של מגברים ללא כיסוי חצוני, יש כמה דגמים מרשימים כמו :Phoenix Gold Xenon X200.4 (כשהדף נפתח, לגלגל קצת מטה) http://www.diyaudio.com/forums/showthread/t-50946.html
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
יש לי שרבולט אוויאו 2004 ואני רוצה לדעת מה היא המידה המקורית של הרמקולים בדלתות הקידמיות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת gks, -
עזרה בבקשה...
מאת gks- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 592 צפיות
נסה שוב ותתחיל מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת gks, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. לאחרונה התקנתי סאב של KICKER למגבר של LANZARE, ואז הופיעה אצלי בעיה מוזרה .. לאחר מספר דקות של נגינה הHU נכבה ונדלק או לחילופין הבאס נעלם לפרקי זמן כאשר פעם זה קורה לאחר דקה ופעם לאחר 10 דקות ויתר. לאחרונה היו לי בעיות בהנעת הרכב ולפי שעה הבעיה טופלה ע"י הוספת "ממסר עזר". המליצו לי להתקין קבל כדי למנוע נפילות מתח, היום קניתי קבל של 1.5F ולאחר ההתקנה הHU עובד ללא כיבויים פתאומיים אך הביעה עם הבאסים נשארה . חשוב לציין כי נפילות ה"באסים" מופיעות לעיתים דחופות כאשר האורות (פנסים) של הרכב פועלים ואם מכבים אותם לרוב הבעיה נעלמת. לאחר התקנת הקבל חיברתי רמקולים 6*9 של מורל במקום הסאב והכל עבד מצויין, יצאתי לנסיעה קצרה והבעיה חזרה (הצלילים נחלשו משמעות…
הודעה אחרונה מאת DANbKA, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד בפני רכישה של קומפוננט (מוראל פולס) חיפשתי קצת על ההבדלים בין 6.5 ו 5.25 ועדיין אני לא סגור על ההבדלים אז לפני הקניה אני מעדיף להתיעץ. מה ההבדלים בין הגדלים ? והאם כדאי להשקיע בבניה (כרגע החור בדלת הוא לחמש ורבע) ל-6.5? אגב כרגע אין סאב אבל בקרוב מאוד אני ירכוש סאב תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 586 אורחים (הצג רשימה מלאה)