פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום וצהוריים טובים! אני מתכנן כרגע להחליף את הקומפוננט הקדמי שלי למשהו יותר חזק ובעיקר יותר איכותי. הסט שמותקן עכשיו הוא מגנאט המפורסם מדגם בול פוור. קומפוננט חמוד ביותר, אבל הגיע הזמן להתקדם קצת. המגבר שיזיז את הקומפוננט הוא לוג'יק שמוצהר 125 רמס לערוץ, ובסביבות 90-80 בפועל. חיפוש קצת בזאפ הביא אותי למספר אפשרויות שאף פעם לא שמעתי אותם\עליהם. RAINBOW SLX-265 Infinity REF6010CS FOCAL 165V1 משהו פעם שמע את הרמקולים האלה? למישהו יש אותם מותקנים באוטו? ומה אתם אומרים על הפוקל? נשמעים טוב? המוזיקה שאני ושמע היא מגוונת, זה יכול להיות גם טראקים, רוק, ראפ וכולי. ככה שאין סגנון מוסיקה מוגדר וחשוב שהסט ישמע טוב בכל סגנוני המוזיקה. תודה ל…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
אוקיי בעקבות המפגש האחרון(שלומי אתה אשם בהכל!) הבנתי שהטוויטר שלי והמיד באס בכלל לא מתאימים מבחינת הכל... המיד באס מפלצתי באמת שאין לי מילים ותלונות לגביו אני מאמין גם שהוא יכול לספוג הרבה אבל באמת הרבה יותר ממה שאני מספק לו כרגע... לעומתו הטוויטר מתעוות הרבה יותר מהר... המיד באס הוא של פוקאל מסדרת האוטופיה הישנה והטוויטר הוא MT22 של מוראל... חיפשתי וחיפשתי ואני באמת שלא מוצא טוויטר שיוכל לנגן בצורה נעימה עם זאת עוצמתית כמו המיד באס... לכן אני בפניה אליכם לייעוץ והכוונה במידה ואני לא אמצא משהו מתאים אני מאמין שאני אמכור את הסטים הקיימים(אוטופיה שלם וטוויטר עם קרוס של הייבריד.). בתודה מראש מיכאל...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום השבוע החלטתי שאני חייב HU חדש הסיבות לא משנות ממש דבר שאני מחפש בHU זה דבר ראשון כניסת AUX אחרי זה אני רוצה שHU יהיה איכותי ולא זבל שהם החליטו שהם מקצועים בסאונד.. בטח שיהיה עם MP3 ומאוד חשוב לי שלט (אני איש של שלטים) סתם הHU פשוט יהיה לי רחוק מדיי כל פעם להנמיך להגביר מצאתי בחיפוש אפשר להגיד ממושך את זה: מכשיר של BLAUPUNKT : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1770789 אבל רשום שזה ללא אקוליזר פנימי (אין לי מושג מה זה) אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות זה והאם אני ירגיש בחיסרון של האקולייזר הפנימי אם לא כדי אולי יש לכם הצעות אחרות אשמח לקבל אותם בתודה שלומי
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 823 צפיות
האם קול המוסיקה משדר ב-RDS ואיזה טקסט רואים בתצוגה? בשביל לבדוק את זה, צריך לעשות SCAN סביב התדר 91.3 במרכז הארץ או 94.4 בת"א זה חשוב לנו מאוד כדי לדעת איזה מקלט לרכוש בתודה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מגבר לרכב 4 ערוצים 1000W MAX דגם: TOXIC 1000 עוצמת הגברה: 4X250Watts 4-Channels CrossOver קדמי HP-LP-Full צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת Shortcut protection הגברה עי MOSFET טרנזיסטורים איכותיים. ניתן לחיבור BRIDGE עבור SUB WOOFER או חיבור של 2 זוגות רמקולים. ניתן לכוון את עוצמת המגבר לפי עוצמת הרמקולים. סאב וופר xtreme Sound 10000 watt מפרט ניתן לקרוא בקישור : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=64961&saleNo=239969 רמקולים 6x9 של R&Y ניתן לקרוא מפרט בקישור : http://www.ryelectronic.com/catalog/show_product_details.php?cid=2&pid=5&page=1 כל זה ב850 שקל..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 875 צפיות
אנשים דיברו פה השבוע על מפגש יום שבת יאללה בוא נראה עם יש הענות לגבי מפגש ולפי זה נראה עם שווה !! יש מעונינים?? יום שבת הקרוב (לא מחר)
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיצור ביום ראשון אני קונה את הקומפוננט של AUDIOBAHN AS62Qהשאלה שלי היא האם אתם מכירים את הסוג הזה והאם הם איכותיים ואיזה מגבר ירים לי אותם ..... כול עזרה שהיא לגבי הנושא תעזור מאוד!!!!! תודה מראש ....
הודעה אחרונה מאת jocker, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.polkaudio.com/caraudio/products/subs/db104 270RMS בתיבה אטומה האם הוא טוב ואיכותי מישהו יש לו דעה עליו?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 844 צפיות
מה אתם אומרים על הרמקולים האלה לדלתות מאחורה?(הם לא יחוברו למגבר) https://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=14 תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
אחלה מערכת
מאת itzik_ben- 0 תגובות
- 706 צפיות
שלום לכולם! חיברתי ברכב רמקולים של פיוניר 420 וואט ts-a6981a לרדיו דיסק של פיוניר deh3600mp ,בנוסף מקדימה יש 2 טוויטרים ורמקולים עגולים של פיוניר ואין שום צורך במגבר והסאונד באיכות גבוהה וגם כשאני נגביר אין עיוותים, בקיצור ,לא צריך שום תוספות ושם בתיך ,ממליץ לכולם בחום!
הודעה אחרונה מאת itzik_ben, -
- 5 תגובות
- 909 צפיות
אני יכול להביא את hifonics סדרת זאוס 6.5 אינץ' zs6.2c קוראים לדגם... האם הוא מומלץ? איך הוא ביחס לmac audio iron 2.16? ובכלל מישהו הקשיב לmtx thunder 8000 t8 ? boston acoustic rc 6? איזה מביניהם נחשב הכי איכותי? כמובן כולם יקבלו הגברה של לפחות 60 rms
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Luckycookies, -
לקנות סאבוופר?...כאב ראש? כן !
מאת Guest תמיר .א.- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום.....בעקבות מכירת הסאבוופרים שלי.....(שניי 15' רצחניים)... אני עכשיו רוצה לחפש משהו חזק יותר ושישמע טוב בתדרים נמוכים... אני מקציב לעצמי כ1200 שקלים. במחיר הזה מצאתי ים של סאבוופרים, אני לא יתחיל ליסוע לכול קצוות הארץ כדי לשמוע אותם, וגם אני בטוח שאני יסע לשמוע אותם סבירות גבוהה של הם לא שימעו טוב כי בעלי החנויות לא ממש בקיאים בסוגי תיבות שהסאבוופרים מיועדים להן, וגם אם תמיד יתנו חוות דעת אישית ולא מבוססת שהסאב הזה יותר טוב מהאחר בלי בדיקה מקצועית, השאיפה שלי לסאב המושלם, זה סאב שגם ירד נמוך וגם ישמע חזק ואם זה סאב אחד שיעשה עבודה כמו שלוש זה בכלל מושלם. ** צבע האדום = כמות הסאוופרים שאפשר במחיר. בכול אופן הסאבוופרים שהתחילתי לבדוק כמובן עד תקציב ה(1200) ש…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מחפש HU חדש 1 2
מאת amit20- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרדיו דיסק צריך לענות על הדברים הבאים. 1 שליטה מלאה על החלק הקדמי 2 שליטה מלאה על החלק האחורי 3 שליטה מלאה על סאב וופר שזה אומר אפשרות להגביר אותו ולהנמיך עד שלא ישמעו אותו בכלל. ושיהיו לו תצוגות יפות ,וכול זה בתקציב של 1500 שקל . תודה לעוזרים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם שווה להשקיע 600 ש"ח על תיבה מקורית של L7 או לבנות לבד?
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש להם דגמים שרשום על הרמקול שהוא 80 rms ומקסימום 150 w. יענו הם מצהירים על 80..מה הסיכוי שזה איכותי בכלל? ושזה נתון מדויק?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
עזרה לגבי רעש
מאת kondaso-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מגבר MAC AUDIO 4100 ארבע ערוצים כאשר ערוץ אחד ושתים עובדים יש זמזום חלש ונסבל שמתגבר עם הסלד. וברגע שאני מוסיף ערוץ נוסף הרעש מתגבר הרבה יותר, המצב חוזר גם לאחר שהצלבתי את הערוצים. הרעש מופיע גם שהמנוע לא מונע אלה במצב ON ,במצב ACC אין רעש כלל. הרעש מופיע רק ברמקולים האחוריים. הארקה של HU מחובר ישירות לגוף כבל הפלוס עובר בצד אחד של הרכב וה-RCA עובר בצד שני. הכבילה היא 8GA . למשיהו יש רעיון עברתי על כמה מדריכים ללא הצלחה בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
קרא את כללי הפורום דחוףףף!!! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיסק של סוני cdxf7700 ואני רוצה לחבר לו מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים איזה מומלצים כדי לשמוע את המוסיקה בסבבה ובאיכות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נתנאל55, -
mp3 to wav
מאת amir74- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 729 צפיות
אם אני אמצא תוכנה שתמיר לי את השירים חזרה לWAV האם זה יחזיר את האיכות החסרה ? הסיבה שאני שואל היא ששמתי דיסק מקורי אצלי באוטו וכל המערכת נשמעה שונה לחלוטין אז אמרתי שזה מקרה והבאתי עוד חמישה אחרים והכל נשמע אחרת לגמרי והרבה הרבה יותר טוב. לגבי המבחן שמיעה של הMP3 שעשיתם פה באתר עשיתי אותו וממש הייתי גרוע בו אבל עדיין אני מצליח להבחין בין דיסק מקורי לMP3 (שזה מוזר).בכל מקרה אל תגידו לי להוריד שירים שהם מעל 192KBPS כי אצלי באוטו הם לא נשמעים טוב.
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הדגם הוא cdx-77xx , התחנות עולות בסדר אי זוגי : 89.9 ,90.1, 90.3 מה זה השטויות האלה? איך משנים את זה שזה יעלה בסקלה הרגילה ?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 969 צפיות
הייתי שמח למישהו שיוגע לכוון מערכת כמו שצריך למה יש לי הרגשה ששומעים אצלי לא כל כך טוב ביחס למה שיש לי באוטו. מדובר ב סוני 7715 JBL GTO 75.4 קומפוננט מורל פולס וסאב בזוקה 8 אינץ מי שיודע להוציא מהמערכת הזאת את המקסימום איכות ומגיע מחר למפגש מוזמן להגיב וליצור איתי קשר בפרטי. תודה לצדיקים שמבינכם.
הודעה אחרונה מאת נתנאל55, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, באוטו שלי כרגע מותקנים הרכיבים הבאים : רמקולים אחוריים הסדרה הישנה של פיוניר 180 וואט מוגברים על ידי מגבר DHD USA 4 יציאות (2 בשימוש) סאב של PHASE EVOLUTION SX12 וקומפומנט של מורל מילניום(דגם ישן) מוגברים על ידי מגבר גם כן של פייז דגם CC480.. המגבר מוציא סביבות ה85 RMS (תקן DIN) לערוץ אני מאוד מתלבט אם שווה לי כרגע להחליף את הקומפומנט של המורל מילניום בקומפומנט של מורל דוטק 6.5 אינץ'. שמעתי את הדוטק והוא נשמע ממש מדוייק ויפה על אף ששמעתי את ה5 אינץ' אבל אני לא מאמין שהבדל גדול כל כך יהיה בינו לבין ה6... בסטאפ הזה איך הייתם ממליצים לי לחבר את הדוטק ? האם 85 RMS בכלל ידגדגו אותו או שאני יצטרך להפעיל עליו מגבר שלם בגישור כדי להזיז אותם כמו שצריך ? …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בלי יותר מדי הקדמות וקישקושים ניגש ישר לעניין החלטתי שהגיע הזמן לשדרג או יותר נכון להחליף את המערכת באוטו אין טעם להתחיל לפרט מה יש כרגע אלא אם מישהו יבקש מה שכן נשאר באוטו זה פיוניר 4700 שכרגע אין לי סיבה מספיק טובה להחליף אותו. כרגע המערכת שנראת לי כלולה מ: זוג קומפוננטים מורל אוביישן 6 שאני אומר זוג אני מתכוון 2 דלתות אחוריות 2 קדמיות בקשר להגברה אני בדילמה כי הבנתי שהקרוס של המורל אוביישן מאפשר בי אמפינג למרות שאני די חדש למושג הזה בעיקרון הבנתי שהמטרה היא לחבר כל רכיב של המערכת לערוץ משלו כולל הטווטרים אני מאוד מתלבט אם יש טעם בכלל לחבר 4 טוויטרים ואשמח לדעות בנושא בינתיים אני נוטה לכיוון החיובי זאת אומרת שאני צריך מגבר 4 ערוצים בשב…
הודעה אחרונה מאת rocky000, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
קומפוננט קידמי 6.5 אינץ' של מאגנט 70RMS קומפוננט אחורי 5.25 אינץ' מורל פולס 110RMS מגבר 4 ערוצים 5X50RMS של JBL CS50.1 מגבר 2 ערוצים מאגנט "דה רוק" 1X200RMS סאבוופר מאגנט דגם NEOFLEX 130 עוצמה 230RMS נשמע מצויין. פאנל פאנאסוניק MP3\WMA... מחר מרכיבים הכללל... כי עכשיו רק הסאב מורכב חחח לפעמים אני חושב שיצאתי דפוק שאני לא מרכיב 6X9 במקום הקומפוננט אחורי :\
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
שלום.. יש לי כרגע סאב של לאנזר מאס חשבתי אולי לשדרג אותו לKicker C12 http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=741917307c0d95fe5e487a0d53e78464&productid=240 מה נראה לכם שווה את ההשקעה..? ונגיד הסאב של לאנזר כמה אפשר למכור אותו יד שניה..?
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
1. Kicker COMP CVR12 2. PLANET AUDIO VC12D 3. Phoenix Gold Octane-ZR 12 מוגבר על ידי Rockford punch 400.4 בגישור..
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לאחר חיפוש נרחב בפורום... רציתי להתיעץ לגבי מגבר שקיבלתי BOSS JAPAN MODEL;EA-666 180*4 האם המגבר איכותי? חזק מספיק כמו שהוא מוצהר ? האם זה באמת האיכות של BOSS ? בזמן האחרון ראיתי פרסומים מוזרים של BOSS כגון :מכירה בוואלה שופ של מגבר האם החברה הזאת היא BOSS ? או שמא הוחלפה החברה לPULSE AUDIO ? כמו שפירלס זה כבר לא פירלס... כמה שווה לדעתכם מגבר כזה יד שנייה ? אם אתם שואלים למה אני צריך אז זה כולה לשמוע קצת יותר חזק ממה ששומעים עכשיו , בקשר לסאב אולי אני אשים... יש לי DVD ברכב ALL IN ONE ( רדיו MP3 DVD ... במכשיר אחד ) (ראוי לציין שאין לי מושג באדיו לרכב ולמרות שקראתי את רוב הדביק לא הבנתי כלום).
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום נעשיתי האיש הכי מאושר בעולם בזכות רומן כמובן תקשיבו יש לי סאב של פניקס גולד דגם קסנון 500RMS עד עכשיו הוא ישב בתיבה אטומה של 63 ליטר אתמול רומן התותח בנה לי תיבה אטומה קטלנית מעץ MDF 19 מ"מ בנפח של 28 ליטר 1CF בערך אתם פשוט לא מתארים לעצמכם כמה ההבדל גדול הסאב הפך להיות מפלצתי וחזק ברמה אז אני ממליץ לאנשים שחשבו להחליף תיבה לפנות לרומן כי הוא עושה פשוט עבודה מהלב במחירים סבירים ביותר בקיצור אני מחזק את דבריו של אסף עם הקיקר שתיבה אטומה קטנה משנה לסאב את הצורה אז אני שמח להמליץ לכם בחום לעבור לתיבות אטומות וקטנות כמובן אין צורך לשבור את הראש איזה נפח כל אחד צריך פשוט רומן עושה את כל העבודה לגבי הנפח רק נותנים לו את הדגם המדויק של הסאב ומפה הוא כבר ימשיך וימליץ…
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
הצעת מחיר??
מאת prigat_a-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה שווה לתת על הסאב של דראגסטר 15 אינצ' 600 RMS עם תיבה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)