Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר לרכב 4 ערוצים 1000W MAX

דגם: TOXIC 1000

עוצמת הגברה: 4X250Watts 4-Channels

CrossOver קדמי HP-LP-Full

צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת

Shortcut protection

הגברה עי MOSFET טרנזיסטורים איכותיים.

ניתן לחיבור BRIDGE עבור SUB WOOFER או חיבור של 2 זוגות רמקולים.

ניתן לכוון את עוצמת המגבר לפי עוצמת הרמקולים.

סאב וופר

xtreme Sound 10000 watt

מפרט ניתן לקרוא בקישור :

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=64961&saleNo=239969

רמקולים 6x9 של R&Y

ניתן לקרוא מפרט בקישור :

http://www.ryelectronic.com/catalog/show_product_details.php?cid=2&pid=5&page=1

כל זה ב850 שקל..

Subaru Justy 88

פורסם

קנית כבר את המערכת או שלא ?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לדעתי לא להתקרב

הסאב לא איכותי ולא אמין ויעבוד משהוא כמו שבוע

הרמקולים מצב דומה

לגבי המגבר אני לא כל כך יודע

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא להיתקרב בשום פנים ואופן. אלה אם כן התקציב שלך לא מאפשר אחרת, וזו היא המערכת הראשונה שלך...

פורסם

אוקיי אני לא מתקרב לזה.. מצאתי דיל יותר שווה גם ככה :)

Kenwood KDC2016

RedBox RBL 1000watt מגבר

ורמקולים Kenwood 9*6 240 וואט

+ ערכת התקנה וחוטים

ב900 שקל, שווה ?

אני לא מחפש משהו שיפוצץ ת'אוטו, אני רוצה שישמעו טוב וחוזק סביר.. לא יותר מזה.

Subaru Justy 88

פורסם
לדעתי לא להתקרב

הסאב לא איכותי ולא אמין ויעבוד משהוא כמו שבוע

בולשיט !!! אני התחלתי מהסאב הזה ואני רוצה לומר לך שזה סאב מעולה למחיר [הבאתי ב80 חדש מהעצמאות] סאב שהיה אצלי בתיבה בניה עצמית 49 ליטר פתוחה עם פורט של 40HZ סאב שהשתתף בתחרות איה והביא תוצאה מכובדת של 131.5DB ,סאב שעבר התעללויות ושעות על גבי שעות של עבודה בווליום גבוה , סאב שלא התקלקל לי כלל , סאב שפירסמתי בזמנו למכירה ונחטף אחריי יומיים במחיר של 250 שח .אז אל תדבר על מוצר שאין לך ניסיון בשיט איתו!

לגבי המגבר אני לא כל כך יודע כנ"ל לגבי המגבר. מגבר לא רע לא עושה בעיות אני מעריך 50RMS ליציאה מגבר ששמעתי על סאב של רוקפרד פאנץ הישנים 150RMS ועל קומפוננט של לאנזר סה"כ מגבר לא רע ל250-300שח.

המחיר סביר , לא מציאה גדולה בוא נגיד - רמקולים 300 ש"ח גג גג 150-180 בלחץ, כנ"ל הסאב סאב גג 120 בלי תיבה , אז המגבר ב 300 ש"ח כן מחיר ראלי עבורו 250-300 - סביר

ד"א שמעתי["שמעתי" מת מיזמן..] שהיציאות של המגבר הנ"ל נוטות להישרף "בקלות" בוטלשיט יש לי 2 חברים עם המגבר הזה כבר שנה וחצי ואין שום בעיות איתו גם לא הבעיה שציינת ...

12345

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...