פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
השאלה בכותרת מה אפשר לעשות (חוץ מה לאטום אני תלמיד עדיין אין לי מספיק כסף ) יש אפשרויות למישהו איך אפשר "לסדר" את הוויברציות הרוב זה בכיוון של הדלתות הקדמיות איפה שהמידים מורכבים... וגם מהדש-בורד...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברכב שלי מותכנת מערכת בהרבה כסף (לא משנה כמה) יש לי הזעקה רגילה ... ואני לא שקט אף פעם...בהתחלה תמיד אמרתי "אולי החלון פתוח" אז החלטתי להתקין מרים חלונות שעלה 350 אבל אני עדיין לא שקט ,כל רעש אני מסתכל בחלון ,ואין לי כבר כוח ללחץ הזה. פה נכנסת האפשרות למיגון שיתן לי יותר שקט ..שמעתי שהזעקת בפיר היא היעילה ביותר נגד גניבות.. השאלות שלי הם: 1) האם זה נכון שהיא הכי יעילה? 2) אם משהו פותח כל דלת באוטו ,הביפר מראה זאת ....,אז איך בכל זאת הם מצליחים לפרוץ?? 3) האם יש עוד אפשרות למגון יותר טוב ?( שירגיע אותי)(במחיר שפוי כמובן של עד 1500) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 6 תגובות
- 953 צפיות
לאנזאר 1200D מגנט פנטום שניהם בכמעט אותו המחיר, מה עדיף לקחת? תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זקוק להמלצה על חנות\נגריה זולה בחיפה בה ניתן לקנות פלטת MDF לבניית תיבה לL7? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 1 תגובות
- 905 צפיות
הדגם החדש של הסולו בריק המפורסם , אין כל כך הרבה שינוי לפי המפרט שלו , רק הצבע השחור החדש שלו. ישנו עוד COMPVX חדש. וגם הקומפ נצבע בשחור. לאתר קיקר : http://www.kicker.com/06/index-dom-high.html לחוברת של ה L7 החדש : http://www.kicker.com/06/tech-support/manuals/manuals/2006/2006%20L7%20Sub%20b01%20WEB.pdf
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
3 שאלות תם + בקשה: 1. מגבר נוסף - הבנתי שאפשר לחבר את המינוס שלו לאותה נקודה בשלדת הרכב (מינוס) של המגבר הנוכחי, נכון? 2. המגבר החדש יגושר מ 4 ערוצים לשני ערוצים. מה עדיף: לקחת שני RCA (ימין + שמאל) מההד יוניט ולשים להם מפצלים בכניסה למגבר או לקחת 4 RCA מההדיוניט (פרונט + ריר = 2 ימין, 2 שמאל) ולחבר אותם למגבר? 3. רימוט: הבנתי שהזרם של הרימוט מאוד נמוך ואם רוצים שהרימוט יפעיל שני מגברים יש צורך בממסר. מאיפה משיגים ריליי כזה? 4. אם למישהו יש טבעת כמו זו שמתחברת בסוף של הכבל מינוס, אודה לו אם יוכל להביאה מחר למפגש. שלי עברה שיפצור לא מוצלח במיוחד. כמו כן אם למישהו יש פיוזי זכוכית 30A ו 50A אשמח לקבלם. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המגבר הזה? פייז 4*100 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=294&CatCode=205 המגבר הזה? מגבר סאונדסטרים http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=EGA4160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 המגבר הזה? אינפיניטי 4*110 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF7541A&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 או המגבר הזה? מגבר לרכב 4 ערוצים KICKER דגם: KX650.4 http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=204
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כמה דקות סיימתי שיחה עם חבר שלי שאמר לי שמציעים לו מגבר של החברה הנ"ל , המחיר שהוא אמר שהציעו לו הוא 5000 ש"ח למגבר 4 ערוצים, לא שמעתי אף פעם על החברה הזאת , למישהו אולי יש פרטים עליה ? והאם היא חברת Hi-end שמצדיקה את המחיר הגבוה ?
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 936 צפיות
מה גודל הרמקולים אחוריים ברנו מגאן 2003? זה נראה כמו 6.5'' מישהו יכול להגיד בוודאות שזה הגודל? תודה.
הודעה אחרונה מאת The Driver, -
- 1 תגובות
- 700 צפיות
יש לחבר שלי את המגבר הזה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=BA29001222&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 ולדעתי הוא עושה עבודה נחמד אבל רציתי לדעת מה דעתכם בנושא האם שווה לי לקנות או לא? ואני צריך אותו בשביל להגביר 2 רמקולים 6*9 של פיוניר 400 W וסאב פיוניר 800W ואם אתם יכולים לתת לי אלטרנטיבות אחרות למגבר שיכול לעשות את העבודה עד 700 שקל אז אני פתוח להצעות תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת adam1, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר planet audio דגם pa 6005 המגבר הוא 5 ערוצים והוא נרכש לפני 3 שנים .לאחרונה כל פעם שהייתי מדליק את המערכת היא הייתה מנגנת במשך 2 דקות ואז המגבר היה נכנס לPROTECTION.הלכתי לבדוק את העניין ומה שנאמר לי לאחר בדיקה קצרה של כל הרמקולים ברכב הוא שהרמקולים הקדמיים שלי (MOREL MILLENIUM6.5 ) מקצרים ,משום שההתנגדות שלהם עלתה ל 8 אום רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם זה יכול לגרום לנזק משמעותי למגבר . הרמקולים גם הם ישנים בני 3 .
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 3 תגובות
- 769 צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=-6186078065263124125&q=subwoofer כנסו ללינק הבאה ותראו איזה דיוק יש לסאב הזה עכשיו השאלה שלי העם השיר עצמו מזיז ככה תסאב יעני משו מזהה את השיר הזה אני אוהב לראות תסאב בתנועות כלאה יעני שלא סתם דופק... האם זה השיר או הסאב עצמו המאפיינים שלו?
הודעה אחרונה מאת idan707, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז.. כמו שאמרתי, סוף סוף הותקן אצלי הסאב! השכם בבוקר נסעתי למתקין, שעשה עבודה יפה מאד ונקייה לגמרי! הסאב הוא הסאב הראשון שלי Pioneer 305c מחובר דרך Platinum V12 ששמתי עליו מאורר עם לדים כמו שאמרתי וגם התקנתי קתודה קרה בצד אחד של הבאגאז' (השנייה בדרך...) השנאי של הקתודה נכנס ממש בול לתוך הפלסטיק שיש בצד שמה מתחת למנורה המקורית של הבאגז' (ראה תמונה) ככה שזה יצא ממש נהדר! הסאב פשוט מרעיד לי את האוטו והגיין עוד נמוך (כי שאר המע' שלי דיי חלשה...בנתיים ) ההנאה עצומה! הנה כמה תמונות, שבאמת לא עושות חסד עם ההתקנה.. הפלאש פשוט לוקח את כל האור מהמכלולים וזה נראה הרבה יותר טוב במציאות
הודעה אחרונה מאת omrisu, -
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
לאור ההמלצות שלכם רכשתי קןמפוננט מורל 5 ורבע. אני לפני רכישת רדיו דיסק חדש של פיוניר. על איזה דגם אתם ממליצים, חשוב לי מכשיר MP3 בעל הגברה ואיכות צליל ללא פשרות,לא חשובה לי התצוגה (דולפינים כרישים צלופחים וכל מיני שטויות) התקציב עומד על 750 ש"ח ואני לא מתכוון לשדרג את המערכת בעתיד. אין לי צורך במגבר סאב או רמקולים אחוריים. הרכב הוא פיאסטה דינמיק ולכן הוא בעל חלל פנימי קטן לעומת רכבים אחרים כך שאני מניח שההגברה של רדיו דיסק בלבד תספיק. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שב"ש לכל הפורום! אז ככה... אחרי ייעוץ רב איתכם ועם המון אנשים נוספים שמבינים בתחום, זאת המערכת שרכשתי: HU: Pioneer DEHP7750MP Component: Focal 165V1 6.5 in. Woofers: Pioneer TSA6991S 6x9 in. TWO Subwoofers: Kicker S12L7 12 in. עכשיו רציתי לדעת, איך אני בדיוק מגביר את כל זה??? קניתי ת'רמקולים, ת'קומפוננט, ת'סאבים - אבל שכחתי בכלל מההגברה! :\ אז... איך אני בדיוק מגביר את כל המפלצת הזאת כדי להוציא ממנה את המירב??? צריך נראה לי שתי מגברים בשביל זה... אבל אנ'לא מבין בזה כ"כ, לכן אני פונה אלייכם! לסיום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ותהמליץ לי על מגבר(ים?) מתאים! בברכה, אריה. נ.ב.: א. ארצה להדגיש, לאלו מכם שלא שמו לב, שרכשתי שתי סאבים מאותו הדגם שצויין ל…
הודעה אחרונה מאת adam1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סולובאריק L7 12 אינץ בתיבה של 32 ליטר אטומה האם התיבה מתאימה לו?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 19 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לצורך הגברה של פוקאל 33A, וקומפננט של מורל (PULSE?) בעתיד הקרוב. מה המגבר שהכי כדאי לקנות (אפשרות ליד שניה גם)? או שכדאי להביא מונובלוק בינתיים ואחר כך להשקיע במגבר אחר? הוצע לי מונובלוק של מגנט PHANTOM 1400W בחצי מחיר מחדש, הוא ירים את הפוקאל?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים. אני רוצה להוסיף ביפר פשוט וזול לאזעקה קיימת. ביפר שרק יצפצף על כל דבר (דלת, באגאז', זעזועים, נפח וכ"ו) ללא כל חיווי מיוחד. גם טווח של 200 מטר יספק אותי. איפה משיגים ? איפה מתקינים ? מהם המחירים ? תודה מראש לעוזרים. ליאור
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מפגש צפון חוזר במיקום הרגיל - ברחבת היוניברס לשעבר (עכשיו שופר סל) בנשר בשעה הקבוע 15:30 כולם מוזמנים, גם אלה עם המערכות שיכולות לגרום לרעידת אדמה וגם אלה שלא יזיזו לנמלה ולכול אלה שבאים בישביל לעשות "צלחות" ו"דריפטים" תעשו לנו טובה ותשארו בבית הגיע הזמן להחזיר את הסאונד לצפון הנה גם מפה למקרה שיש מרכזים שרוצים להגיע(או צפונים שלא יודעים איפה המפגש) אז זוהי הדרך להגיע אל המקום שבו מתקיים מפגש האודיו בצפון.... ההסבר מיועד למי שמגיע מאיזור המרכז, מכייון שעוד לא נתקלתי עם מישהו מהצפון שעוד לא הבין איך להגיע..... אז ככה חברים, ההסבר יתחלק לחמישה חלקים, עם חמישה מפות.... בתמונה הראשונה זוהי מדינתנו היפה, והמסלול שלנו מתייחס להגעה למק…
- 4 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולם ובוקר טוב (אצלי לילה אז אני לא ממש כותב ב-6 וחצי בבוקר..) אז נתחיל.. אני רוצה להביא מערכת לרכבי הצנוע.. יש לי שני הצעות מפתות ואני לא יודע במה להחליט כי שניהם סביב אותו מחיר של 350 דולר האחת זה הד יוניט של אלפיין CDA-9855 והאופצייה האחרת זה הד יוניט גם של אלפיין רק CDA-9853 אבל עם קומפוננטים של אלפיין דגם SPS- 171Aבאותו מחיר חשוב לציין שאין לי קומפוננטים וזה מפתה אבל מצד שני אני רוצה את הדגם עם המסך מגע של האלפיין.. תודה מראש על העזרה..
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם כדאי לקנות רדיו דיסק לרכב CDE9845 Alpine תקציב עד 1000 ש''ח
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
[/url] חיפשתי באינטרנט קיט התקנה במחיר סביר (אני צריך 8 ג'י) ומצאתי את הקיט של לאנזרlq82: http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=LQ82&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=7 מה שלא הבנתי בשורה הראשונה רשום שהקיט הוא 10 ג'י אבל במפרט של הקיט רשום שבקיט יש כבל מתח וכבל הארקה 8 ג'י. כמה ג'י הקיט הזה? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
האם יתכן שהמגבר לא עומד בעומס של הר"ד? 1 2
מאת Guest ®XploiteR- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, השאלה המרכזית בכותרת... מדובר ברכב של חבר שלי, המגבר המפורסם 75.4 של JBL, ור"ד פיוניר P1Y. מה שקורה זה שכאשר הוא מגביר את הווליום לכ35, אז המגבר פשוט נכנס לפרוטקשן וכאשר הוא מנמיך אז המגבר חוזר לעבוד, הכל במיידי כמובן... מה עלינו לעשות בנידון? האם מדובר בתקלה במגבר או שבאמת הוא לא עומד בעומס של המכשיר...
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה אני רוצה משהוא טוב ואיכותי כול עזרה תעזור תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 4 תגובות
- 870 צפיות
שמעו כל פעם ששמעתי רמקולים אחוריים זה נישמע לי מאוד חובבני הרמקול הזה ושמעתי הרבה כל החברות כל הסוגים השאלה בישביל מה צריך אותם? למה לא לשים עוד קומפוננט מורל פולס בימקום למה כולם מביאים רמקול אחורי? מישו מוכן להסביר מה מיוחד בהם אמרו לי נותנים באסים אבל עם אתה מביא סאב הוא נותן באס יותר טוב יותר יפה יותר חזק והקומפוננט מוציא צליל יפה יותר נקי יותר אז לסיכום רמקולים אחוריים מיותרים?
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לילה טוב לכולם! אני אפתח בכך שאין לי שום מושג בכל הקשור למערכות קול ברכב, ולכן פניתי אלייכם בבקשת ייעוץ בקשר לקניית מערכת! התקציב שלי הוא 6 אלף ש"ח... אהמ... אני ממש לא חושב על איזה עוד פרטים אני צריך לתת לכם... מה שכן (, אם זה קשור בכלל,) אני עומד בפני קניית רכב ואין לי מושג איזה רכב זה, כך שאת הדגם של הרכב בו תותקן המערכת אנ'לא יכול לספק לכם... אבל אני נורא רוצה שהיא תהיה עוצמתית (בעיקר הבאסים - אני רוצה ת'רכב ר-ו-ע-ד, ושהצליל ייצא חלק ומדוייק ככל האפשר)! בקשר למוזיקה שאני ארבה לשמוע במערכת... טראנסים ומוזיקה שחורה בעיקר... זהו זה בעיקרון, לא עולה לי עוד שום דבר לראש... בתודה (ובצפייה =)) רבה מראש ובברכת המשך לילה טוב לכולנו, אריה.
הודעה אחרונה מאת Phillip, -
- 4 תגובות
- 965 צפיות
אני רוצה לקנות רדיו דיסק בתקציב של עד 1000 ש''ח יש לי רמקולים pioneer TSA6971 350watt ללא מגבר באוטו. האם אתם ממליצים על רדיו דיסק ROCKFORD RFX9120 או משהו אחר ?
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה הלכתי היום למתקין באזור הקריות שאמר לי ככה...קומפוננט של קיקר ואללה נעלם לי הדף שהוא הופיע בו בזאפ. רדיו דיסק של בוס MP33195R Boss מגבר של בוס C600 Boss כולל התקנה כולל חיווט בניה שנדרשת...ובניה לרמקולים שקניתי כבר של מורל מאחורה שצריך לעשות שם גם חיתוך בברזל או משהו...קיצר הכל 2500 שקל...ואם אני משלם במזומן 2400...מה אתם אומרים
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , כבר פתחתי תרד בנושא אבל הוא לא היה מספיק מדויק וקולע , ואני מתנצל מראש אם עברתי איכשהו על חוקי הפורום! כפי שהכותרת אומרת אני מחפש חנות או מישהו שידוע באמינות שלו שאפשר לקנות ממנו רדיו דיסק \ MP3 במחיר של בערך 900 שקל ... אני פשוט מחפש מישהו אמין שנותן אחריות כמו שצריך ובנוסף יכול לחבר את הרמקולים וכל העסק .. ( אין לי ידע אפילו בסיסי בנושא..) תודה רבה! (באיזור תל-אביב למקרה ולא הייתי מדויק בשנית)
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת פיוניר deh-p640 ושאני מכניס דיסק הוא מראה לי "erorr 11" לפי מה שבדקתי והבנתי ואמרו לי הלכה לי העינית ואני צריך לתקן .. כמה להערכתכם זה יעלה? ואיפה הכי ממולץ לתקן.. בנוסף איזה סאב ומגבר אתם ממליצים להוסיף למערכת הזאת לקבלת ביצועים טובים.. הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע בהם הוא 1500-2000 שקל בערך
הודעה אחרונה מאת sergey_k,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 278 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורון שנער
- pooh-bear
- בן מיכאל
- asix
- Igalz
- פריג'י
- DJI
- 1enzo
- לירון .ה.
- amit54
- Pavlik
- orsh99