Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה בדיוק מחפש משהו עוצמתי בעיקר או איכותי בעיקר?

איזה הגברה הולכת להרים ?

המחיר הוא לסאב עם תיבה או בלי?

מה המוזיקה שאתה שומע?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חברה אני מחפש משהו עוצמתי ההגברה היא מגבר spl 1200 וואט והאמת שיש לי תיבה חדשה של 12 אינץ ואני מעוניין ב kicker בלי התיבה כלשהו אני לא ממש מבין בהם ...

פורסם

לך על הCOMP VR בתיבה אטומה , סאב עוצמתי ומהיר מאד רק תדאג שההגברה מתאימה[הן עוצמה והן תצורת חיבור והזנה]

פורסם

אני את שלי רכשתי חדש ב700 שח [לאחר ויכוח לא מבוטל] אחלה סאב.

וודא כי אתה תפיק ממנו את המירב [קרי התנגדויות עבודה מינימליות בגירסת הDVC המוכרת של סאב זה.]

פורסם

תודה רבה חברה רק מה כשאני ירכוש את cvr עדיף לבנות לו תיבה או שאני יכול להשתמש בתיבה שיש לי של 12 אניץ?...

פורסם

תודה רבה חברה רק מה כשאני ירכוש את cvr עדיף לבנות לו תיבה או שאני יכול להשתמש בתיבה שיש לי של 12 אניץ?...

• תוכן חדש...