Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז.. כמו שאמרתי, סוף סוף הותקן אצלי הסאב!

השכם בבוקר נסעתי למתקין, שעשה עבודה יפה מאד ונקייה לגמרי!

הסאב הוא הסאב הראשון שלי

Pioneer 305c

מחובר דרך

Platinum V12 ששמתי עליו מאורר עם לדים כמו שאמרתי

וגם התקנתי קתודה קרה בצד אחד של הבאגאז' (השנייה בדרך...)

השנאי של הקתודה נכנס ממש בול לתוך הפלסטיק שיש בצד שמה מתחת למנורה המקורית של הבאגז' (ראה תמונה) ככה שזה יצא ממש נהדר!

הסאב פשוט מרעיד לי את האוטו והגיין עוד נמוך (כי שאר המע' שלי דיי חלשה...בנתיים :smile: )

ההנאה עצומה!

הנה כמה תמונות, שבאמת לא עושות חסד עם ההתקנה.. הפלאש פשוט לוקח את כל האור מהמכלולים וזה נראה הרבה יותר טוב במציאות

Cold Cathod.JPG

Amp P Fan.JPG

Everybody.JPG

פורסם
התאורה הכחולה דולקת גם כשהבגא'ז סגור ?
לא, מיותר - התאורה הכחולה מחוברת יחד עם אור הבגאז' והמאורר פועל עם הדלקת המגבר
פורסם

תתחדש, אם כי המאוור נראה לי קצת מיותר - המגבר פתוח ונמצא בשטח יחסית מאוורר - אבל זה אף פעם לא מזיק והמאוור בהחלט מוסיף ליופי של ההתקנה.

לגבי הסאב - והמערכת כולה - תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחדש, אם כי המאוור נראה לי קצת מיותר - המגבר פתוח ונמצא בשטח יחסית מאוורר - אבל זה אף פעם לא מזיק והמאוור בהחלט מוסיף ליופי של ההתקנה.

לגבי הסאב - והמערכת כולה - תהנה!

תודה רבה! :)

המאורר הוא ליופי גרידא

אגב, למישהו יש מושג מה הנתונים המדוייקים של המגבר הזה?

פורסם

שוב תודה לכולכם :)

המאוורר מחובר ל

Remote

ול- או + אני לא זוכר כרגע...

מנצל"ש את עצמי...

היום, במהלך חיפושי אחרי קומפוננט נתקלתי באחד, שבחנות ראיתי ב900, ב400 שקל.

מדובר בקומפוננט של חברת

SPL מדגם QM265-6E.

מישהו נתקל בו פעם?

או בחברה עצמה ויכול לספר לי עליה קצת?

תודה רבה ושבת שלום -

עומרי

• תוכן חדש...