Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם!

אני אפתח בכך שאין לי שום מושג בכל הקשור למערכות קול ברכב, ולכן פניתי אלייכם בבקשת ייעוץ בקשר לקניית מערכת!

התקציב שלי הוא 6 אלף ש"ח... אהמ... אני ממש לא חושב על איזה עוד פרטים אני צריך לתת לכם... מה שכן (, אם זה קשור בכלל,) אני עומד בפני קניית רכב ואין לי מושג איזה רכב זה, כך שאת הדגם של הרכב בו תותקן המערכת אנ'לא יכול לספק לכם... אבל אני נורא רוצה שהיא תהיה עוצמתית (בעיקר הבאסים - אני רוצה ת'רכב ר-ו-ע-ד, ושהצליל ייצא חלק ומדוייק ככל האפשר)! בקשר למוזיקה שאני ארבה לשמוע במערכת... טראנסים ומוזיקה שחורה בעיקר...

זהו זה בעיקרון, לא עולה לי עוד שום דבר לראש...

בתודה (ובצפייה =)) רבה מראש ובברכת המשך לילה טוב לכולנו, אריה.

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

אז ככה , זה הסט אפ שאני הייתי ממליץ לך :

HU - נגיד תקציב של עד 1300 ש"ח DEHP7700 - או דומיו (יכול להגיע עד 1500 ש"ח...)

או שאתה יכול להביא אלפיין CDA9843 שוב באותו מחיר. (אני הייתי ממליץ יותר על הפיוניר..)

קומפוננט - 1000 ש"ח מורל דוטק - הסט שנותן את התמורה הכי טובה במחיר הזה - נשמע פשוט מדהים (לטעמי

כדאי אולי שתשמע אותו לפני שאתה קונה אותו , יש הרבה שלא אוהבים את הסאונד שלו) סה"ב באמת זה הסט היחידי שאני

יכול להמליץ עליו. (אולי רק עוד הפוקל 165V שעולה 1500 ש"ח...)

אחוריים - פיוניר \ קנווד \ מורל \ JBL - כל 6X9 פשוט במחיר שעד 400 ש"ח - לא צריך יותר

מגבר 4 ערוצים - יש את JBL GTO75.4 כמובן , ואת המקביל שלו של אינפינטי - 1500 ש"ח

יש עוד מגברים כמו - אוריאון , הייפוסוניק , רוקפורד , מאק אודיו, לאנזר וכו ... הקטע שה JBL היחידי שגם המחיר שלו

טוב וגם הוא נותן תמורה מלאה למחיר כל שאר המגברים של החברות שמוזכרות פה או שהם חלשים יחסית או שהמחיר שלהם

לא כל כך ריאלי יחסית לנתונים שלהם ... ולכן כמו תמיד (אפילו שלכולם נימאס כבר :wink: ) הJBL הכי מומלץ.

סאב - Kicker CVR - עולה 800 ש"ח סאב מעולה ! שווה כל שקל , ידפוק לך כמו שצריך ...

סה"כ יוצאים כל הרכיבים - 5700 ש"ח , חסר התקנה - 500 ש"ח , תיבה לסאב - 150 ש"ח וחיווט - 200 ש"ח

זה אומנם קצת חורג מהתקציב שלך אבל אם תקנה הכל במקום אחד אולי יעשו לך הנחה קטנה או שאולי אחרי קצת השוואה

וחיפושים תמצא מחירים יותר טובים , או שתקנה מוצרים יד שניה (רכיב אחד..) , או שתוותר על ה אחוריים (הם די מיותרים)

או (אחרון ודי :smile: ) שיש לך גישה לדיוטי פרי ה JBL עולה של 200 $.

מחבינת חיבורים תחבר את הסאב ואת הקומפוננט למגבר ואת האחוריים (אם יהיו) לרדיו דיסק.

זאת יכולה לצאת מערכת חבל"ז ... שיהיה לך בהצלחה.

*** שים לב ! ההודעה הועתקה מתרד שנפתח ממש היום, גם בקשה להמלצה למערכת עד 6K***

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום!

תודב רבה על התגובה המפורטת - נעזרתי בה וממש כעת, לפני שעה בערך, רכשתי את המערכת! :)

אהמ... אמרת שההודעה הועתקה מאשכול נוסף שנפתח בשאלה זהה לשלי, האם אפשר קישור אליו?

בתודה רבה מראש ובברכת סוף שבוע מוצלח, אריה. :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם
בוקר טוב ושבת שלום!

תודב רבה על התגובה המפורטת - נעזרתי בה וממש כעת, לפני שעה בערך, רכשתי את המערכת! :)

אהמ... אמרת שההודעה הועתקה מאשכול נוסף שנפתח בשאלה זהה לשלי, האם אפשר קישור אליו?

בתודה רבה מראש ובברכת סוף שבוע מוצלח, אריה. :)

העיקר שאתה מרוצה , שמח לעזור

זאת הודעה שאני רשמתי כמעט במדויק למישהו שרצה גם מערכת ב 6K , תחפש דף אחד אחורה ..

פורסם
אולי תפרט לנו יותר מה קנית בסוף וכמה עלה לך, והכי חשוב איך שומעים?? :wink:

עריכה, עכשיו ראתי שפתחת עוד אשכול. אוקיי, לא משנה.

נ.ב - אני רואה שחרגת "קצת" מהתקציב..

חחח כה, "קצת" לצערי... :( אבל לא נורא, כפרה... יש אחרויות וקניתי את זה מחנות מוכרת ככה שאני מבוטח... העיקר שקיבלתי פה תגובות טובות על המערכת עצמה וממה שהיא מורכבת :)

• תוכן חדש...