Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת פיוניר deh-p640

ושאני מכניס דיסק הוא מראה לי "erorr 11" לפי מה שבדקתי והבנתי ואמרו לי הלכה לי העינית ואני צריך לתקן .. כמה להערכתכם זה יעלה? ואיפה הכי ממולץ לתקן..

בנוסף איזה סאב ומגבר אתם ממליצים להוסיף למערכת הזאת לקבלת ביצועים טובים.. הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע בהם הוא 1500-2000 שקל בערך

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אולי כדאי שתתן איזור בארץ, אני יכול להמליץ על מעבדה בחיפה ,

אבל אם אתה גר רחוק, זה לא יהיה רלוונטי , נכון?

בגדול יש את היבואן בת"א , הוא נקרא "עוזי רדיו"

לגבי מגבר וסאב, אולי כדאי להמתין קצת , תראה שהמערכת עובדת , כי אם תצטרך

לקנות HU חדש, זה יגרע מהתקציב.

ZZR

פורסם

אני גר בזכרון וחיפה מצויין לי .. בקשר לתיקון הוא לא יגרע מהתקציב .. סיפור ארוך חח אם אתה יכול לתת כתובת מדויקת איפה בחיפה.. זה יהיה מעולה ולהמליץ על מגבר וסאב למרות שהמערכת לא עובדת.. תודה רבה! על התשובה

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

המכשיר באחריות? אם לא פתח את המכשיר, נקה את העיינית בעזרת ספריי של משקפיים או עדשות מגע, ומקלון עם צמר גפן.

ליד העינית יש בורג (אם אני לא טועה, בפיוניר זה בורג LN ) נסה לשחק איתו חצי מ"מ לכל צד.

זה הציל לי מספר לא קטן של מכשירים מהשבתה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...