פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר'ס. אני עומד בפני רכישה של מגבר רוקפורד 301X. מדובר בסדרה של רוקפורד מ 2003. למישהו יצא להתעסק איתם? שמע מגבר מהסדרה הזאת? משהו? אני די משוחד לכיוונו אז להתשדל לרשום רק דברים טובים. חן חן, איתמר.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם מחיר המגבר מצדיק את עצמו או שעדיף ללכת על משהו אחר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
שאלה לגבי L7
מאת mohadib- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 605 צפיות
שלום רב יש לי כרגע סאב של L7 שמותקן בתיבה של 90 ליטר + וזה לפי המלצות יצרן הבאתי עוד L7 האם ניתן לחבר אותו ליד הסאב השני יענו כל אחד יקבל בסביבות ה 45 ליטר? התיבה פתוחה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
אני מחפש סאב של מורל דיי ישן אני לא יודע את הדגם אבל זה קופסא דקה וארוכה שיש בה שתי סאבים 9" למי שיש ורוצה למכור או מי שיודע איך נקרא הדגם בבקשה להגיב
הודעה אחרונה מאת sharonarn, -
ביום ששי האחרון לאחר שנה ושלושה חודשים הסתיימה ההתקנה ברכבי. זה לקח הרבה יותר זמן מהמתוכנן אבל בסופו של דבר היה שווה את זה, אני מאוד מרוצה זה הזמן להודות ולשבח את שני האנשים שבנו את המערכת, יוסי (alpine) ועופר (ofer_dotan) על כך שעשו עבודה מצויינת ובמיוחד על כך שהצליחו לשרוד את התקופה הזאת כשיש להם אותי על הראש, לא דבר פשוט מה שמיוחד בהתקנה הזו הוא שלא היה מדובר בללכת ולשים את הרכב אצל מתקין כלשהו ולבוא לקחת כשהוא מוכן אלא שהיא תוכננה ונבנתה ע"י חברים. לכן למרות שהיא ארכה תקופה ארוכה, זו הייתה חוויה מצויינת. אני רוצה להודות גם למספר אנשים שעזרו לאורך הדרך בדברים שונים: בוני מקלאס A; ליטן (מי שמכיר עובד מדי פעם גם בסאונד FX וגם בקלאס A); לאודי, תומר ורוני מאוטופרט;…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
תיבה לסאב.... 1 2
מאת נתנאל55- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי מגבר הv12 פלטניום אודיו -http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=945&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=399&aff=Zap ואני צריך לבחור לו סאב או 1000 וואט פיוניר או 800 וואט פיוניר ששניהם עולים לי אותו דבר, עם איזה תיבה שאני בוחר. עכשיו השאלה זה האם המגבר יפרק את הסאב טוב , גם את ה1000 וואט ואיזו תיבה לבחור לסאב - פתוחה או אטומה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 3 תגובות
- 974 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות את התיבה הזאת.. הסאב שאני רוצה להכניס שמה יהיה JVC WARREN-G 800W האם התיבה הזאת תתאים לו? איך היא בתור תיבה שעומדת עם סאבים חזקים?
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz, -
- 4 תגובות
- 887 צפיות
שלום אני דודי בן 17 וחצי מראשון חדש דנדש בפורום.. נגמר לי המלווה עוד שבוע ואבא שלי הפתיע אותי וקנה מערכת חדשה לרכב KDCMP4029 Kenwood אם אפשר לשמוע מידע משהו ביקורות ואיזה רמקולים מומלצים ביחד עם הרדיו דיסק ... אגב יש לי כרגע Voyager צהובים של 300 והם לא משהו בכלל... תודה דודי .
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום אני רוצה להתייעץ אם אחד שהצליח כי הפח הזה מאד קשה אני מדבר על דגם S40 תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי בעיה שנמשכת כבר המון זמן,כל מתקין שהייתי אצלו לא מצא פיתרון לבעיה ויש אפילו אחד שאמר שזו בעיה "טבעית" אצלי ברכב(חח לא משנה במי מדובר...)רק התקנת מסנן רעשים הייתה משתיקה תרעש ועכשיו גם זה לא ממש עובד. העניין הזה ממש מייאש,לאחרונה התקנתי דוטק והאפשרות היחידה לשמוע אותו בצורה נטולת רעשים היא רק אם החליפו לי את הכבלים לסטינגר+מסנן רעשים. הרעשים מתחזקים ככל שמגבירים יותר,שהגיין עובר את האמצע הרעשים נהיים יותר ויותר חזקים האם זה יכול להיות כתוצאה מאלטרנטור חלש ? כמו שרשמתי,הבעיה באה לידי ביטוי גם בקומפוננט וגם בסאב,זה קרה לי בעבר גם ברמקולים אחרים וגם במגברים אחרים... אז תציעו לי בדיוק מה אפשר לעשות כי לעשות קומבינות עם כבלים של סטינגר ומסנן רעשי…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה עדכונים: רקע:יש רעש אלטרנטור בכל ארבעת הרמקולים אך ורק במקרה של הוספת שני ערוצים נוספים לא משנה איזה.לא משנה באיזה RCA ברגע שמוסיפים ערוצים הרעש מתחיל.אין רעש בSWITCH ON אלה רק שהרכב מונע או SWITCH ACC . בדיקות שנעשו: א)4 RCA מקוצרים בכניסת המגבר רכב מונע יש שקט. ב)החלפת אדמה ומיקומה במגבר לא עזר. ג)החלפת נקודת אדמה לHU לא עזר. ד)העברת RCA זרוקים ברכב צמצם משמעותית אך לא פתר. ה)הארקת RCA לא עזר (HU פיונייר 8650). ו)חיבור מקור שמע חיצוני 4 RCA קצרים ישירות למגבר שומעים חלק ללא בעיות. חיבור ערוץ 1,2 למקור חיצוני (RCA קצר) ו3,4 לHU שומעים חלק (RCA בתוך מרכב הרכב) . כרגע הלכה התאוריה שהמגבר מושך יותר זרם וכתוצאה מכך יש השראות על כבל RCA …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בתקציב של 1400 פחות או יותר.. אפשר להוסיף עוד קצת אני צריך רדיו דיסק.. רמקולים קדמיים אחוריים ואם נכנס בתקציב אז גם מגבר יהיה טוב בלי התקנה וכל השטויות מסביב
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני חושב לקנות קנווד כי כבר היה לי וזה היה מכשיר ממש איכותי...אבל שמעתי גם על JVC אני מחפש מכשיר עד 1000 ש"ח מה אתם ממליצים...ד"א שבוע הבא אני בחו"ל אז האם אדיף לקנות בדיוטי פרי?
הודעה אחרונה מאת gks, -
- 7 תגובות
- 916 צפיות
חבר'ה כמה שווים כאלה רמקולים יד שניה במצב טוב... יש לחבר שלי הצעה לקנות ב-800 ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות רמקולים כאלה יד שניה
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 1 תגובות
- 936 צפיות
אני רוצה לקנות מגבר 4*100Wארבע ערוצים.סאב כפול כל אחד 12 אינצ" סך הכול 400W שניהם של חברתLEGACY ושניהם במחיר 800ש"ח אני רוצה לדעת: זה חברה שוק? שווה? עם זה סאב טוב בכלל? ועם זה מגבר טוב?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כאילו הוא לא יותר צליל אלה רק באסים שהם נפח כזה הם לא ממש צליל שניתן למדידה ב דציבלים כי סאב לא יוצר צליל נכון או לא?
-
סט קומפוננט חדש 1 2
מאת the hunter- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחליף את הסט הקידמי שלי בחדש ורציתי לדעת אם מישהו כבר שמע את אחד מהסטים הבאים ויכול להמליץ לי מה כדאי לי לשים סט של planet audio http://products.netex.co.il/model.asp?model_id=129706 סט של sound streamhttp://ronen-systems.allbiz.co.il/Page5672.asp?id=1143 סט של rockford http://www.cardomain.com/item/ROCP162S תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעונין לקנות קבל ועכשיו רציתי לדעת מה האבדל בניהם ? עם אני יביא 2 FARAD הוא יעשה עבודה יותר טובה? או שזה לא משמעותי כל כך ורק עם יש מערכת רצינית באמת כדי.. מי 1.2 FARAD ? המערכת שיש לי זה רדיו דיסק 750 פיוניר מגבר לאנזר 4 ערוצים 1000 וואט רמקולים אינפיניטי 100 RMS קומפוננט דוטק 140 RMS מונובלוק קיקר 600.1 + קיקר L7 מה היתם מציעים לי לקחת ? תודה!!
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק עד בערך בסכומים הללו תודה
הודעה אחרונה מאת idan707, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות רמקולים 6X9 של חברת Peerless יד שנייה. ההספק של הרמקולים הוא 450 וואט. המחיר הוא 400 שקל. רציתי להתייעץ איתכם, איך הרמקולים?, מחיר סביר?, איכות שמיעה?, יחס מחיר ואיכות משתלם? נ.ב הרמקולים יתחברו לר"ד וכנ"ל גם למגבר. טוב/לא טוב? תגובות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gks, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל מי ששוקל רכישת רדיו דיסק של פיוניר , לשים לב: הדגמים החדשים בדרך ארצה בייבוא סדיר ורישמי. גם אם הינך מעוניין בדגמים הקיימים העומדים להחשב לקודמים/ישנים הרי שהמחירים שלהם כנראה יוזלו כי: כעת זמן החנויות להפטר מדגמים שיהיו בעוד חודש עד חודשיים ישנים. להלן לינק למבחר החדש כפי שמופיע באתר הבית העולמי של פיוניר: http://www.pioneer.com.sg/ בברכה דני
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם אם אני מחליט שאני רוצה לקנות קומפננט לשים מקדימה ויש לי daihatsu charade שנת 92... כמה אינץ' יש לי מקדימה ? והאם קומפוננט מצריך בנייה בדלתות ?
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תודה !
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
שאלה יש לי כרגע PIONNER 5750 האם באמת שווה למכור את הפאנל ולהשקיע על הפנל של אלפין? או שמבחינת איכות הם משתווים??
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
שלום אני מעוניין לאטום את האוטו שמעתי על הדימניט ,אקטרסים והספרי מה אתם ממליצים, כמה עולה החומר (לא כולל עבודה) ומאיפה אני יוכל לקנות באזור המרכז במחיר זול שיספיק לבגאג' + שתי דלתות (שתי הדלתות פחות הכרחי) ראיתי יריעה של דימניט אקסרים במחיר של 255 גודל 81x45 לכמה זה יכול להספיק ? כל טוב רועי
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- 7 תגובות
- 970 צפיות
איזה סאב ומגבר יותר כדאי להביא ? סאב: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13353 סאב: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13950 מגבר:JBL GTO75.4 או שניים מאלו: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=ligb23002 אני מעוניין בSQL והאם כדאי להביא את הרדיו דיסק הזה ב 99$ http://shop1.outpost.com/product/4332445?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
הודעה אחרונה מאת koyote, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי... אני עברתי על הFAQ ולא מצאתי תשובה לכך, אבל אם מישהו העלה בזמנו שאלה דומה - אני אשמח לקבל קישור. אז ככה: אני כבר לא פעם, ולא פעמיים נתקלתי כאן בשאלות כמו "איזה HU הכי איכותי", "איזה HU נותן צליל הכי נקי/מפורט/מדוייק" וכו'... והשאלה שלי: במידה ואני משתמש במגבר חיצוני - האם אני אשכרה אוכל להרגיש הבדל בצליל בין HU אחד לאחר?? ופה אני לא מתייחס לכל אפשרויות הכיוונון, או לאמינות המכשיר - אלא נטו לאיכות סאונד שהHU מוציא בסופו של דבר. כלומר - משפטים כמו "נקאמיצ'י הכי טובים, כי הם נותנים את איכות הסאונד הכי טובה" - פשוט לא מובנים לי. במה מתבטא ההבדל בין רדיודיסק ב1000 שקל (כמו כל הפיונירים למיניהם) לרדיודיסק שעולה 3000 דולר!?? ברמקולים ומגברים העני…
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 863 צפיות
כמה עולה כזה? חדש או יש שניה... והאם הוא נחשב לחברה טובה?
הודעה אחרונה מאת griber6, -
אזרה בבקשה!!!
מאת KaKa- 0 תגובות
- 793 צפיות
קרא את כללי הפורום: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
רמקולים פיוניר
מאת AMRM- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 604 צפיות
מה דעתכם על רמקולים פיוניר 3WAY 180W 6.5 מקדימה בלי מגבר?? איך הרמקולים למי שמכיר
הודעה אחרונה מאת mohadib,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 470 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- redroze
- bv12
- yoav911gt2
- ידית
- IsraCar
- שביט
- JohnnyEnglish
- FROGIE
- garicho
- גולדן191
- T_A
- hondacivic02es