Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו קנהוד, התעניינתי בדגמים שלהם, והדגמים בעלי 3 היציאות עם אפשרויות תחימת התדרים של הסאב\רמקולים הם רק הדגמים הגבוהים ביותר והצבעוניים (לא מענין כל כך התצוגה) .

האם זה נכון ?

ד"א- מדובר על הדגמים החדשים כמובן.

פורסם

היה לי קנווד...ד"א הייתי במפגש צפון עם האוטו הישן שלי (פאסאט סגולה) לפני חודשיים...מאז התחלף...אנהי בתהליכי קניה של מערכת ...יש לי כבר רמקולים פולס 6.5 שאני שם מאחורה ואני הולך לקנות גם קומפוננט דוטק מגבר של ג'יי בי אל בדיוטי פרי וסאב קיקר קומפ כניראה...אני כניראה מקבל תקנווד שהיה לי חזרה מהסוכנות שאיתה עשיתי טרייד אין הוא מדגם KDC3027RDS Kenwood

והסאונד שלו דיי טוב...נחכה לראות מה נסגר ביום שישי אני אעדכן את כולם...חחח

פורסם
אתה לא צריך לענות אני בטוח שלא!!

אל תהיה בטוח ..

היו לי רדיו דיסקים שונים כמו קנווד, סוני וכו'

ואין להם הרבה אופציות .

ותן לי דוגמא שאחד מהם יותר טוב מהפיוניר בסכום הזה!!!

אתה לא צריך לענות אני בטוח שלא!!

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אחי לא יודע למה אתה יורד על הקנווד מכשיר מצויין יש לו מספיק אופציות אפילו בדגמים הכי פחות מתקדמים...היה לי פנסוניק חדש והוא היה פחות מתקדם..ויש לנו של סוני ממש יקר ולא מתקרב לרמה של הקנווד...

• תוכן חדש...