פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אולי מישהו יחול לעזור.. יש לי כבר את הכול חוץ מהמיצב בתודה! ניסיתי גם אם אינבנטור וזה סתם ברדק.
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
jbl - gtc 9625? אם כן כמה הם שווים בבקשה? זה דחוף
הודעה אחרונה מאת yotam10, -
מגבר לרכב.
מאת תמיר אורן- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 985 צפיות
אני מחפש מגבר לרכב שלי (גולף שנת 2000). התקציב שלי הוא 1000-1400 שקל. המגבר יהיה מחובר לרמקולים אחוריים 6X9 של קאדנס+ רמקולים קידמיים של מורל דוטק 6.5 אינטש. כל זה מתחבר למערכת של פיוניר (דגם חדש לא זוכר בידיוק את שם הדם, זה שיש לו חיבור לDVD אם זה אור למישהו משהו). המגבר הנוכחי שיש לי הוא X5 כן כן עגלה למי שמכיר, והגיע הזמן לאחר שנתיים בערך להחליף אותו. הבעיה היא שיש בניה בבגאג' (משהו צנוע לא מיוחד) שמגביל את המידות של המגבר שאני יכול לשים שם, לכן הוא צריך להיות פחות או יותר במידות של הX5 הנוכחי שיש לי. אשמח לקבל תגובות. *חשוב לציין שאת המגבר עצמו אני יקנה מזה שהרכבתי אצלו את כל המערכת משום שבמחירים הוא מסדר לי את הכי זול שיש אבל ההיתי רוצה עיצות …
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 5 תגובות
- 889 צפיות
חבר'ה... תמליצו לי על רדיו דיסק עם הפונקציות הבאות: 1) מתחבר ל-MP3. 2) תצוגה ברורה עם תאורה. 3) איכות שמע טובה וקליטת רדיו טובה. 4) שהפנל יהיה אופנתי. 5) לא מסובך מדי (יש לי רק 2 רמקולים מקדימה ו-2 מאחורה) ונוח לתפעול (מיועד לאישה). 6) פנל נופל ונשלף. 7) אמין ולא עדין... אני מחפש מכשיר עד 1000 ש"ח. כרגע מצאתי רק דגם אחד שעונה על הדרישות כולן. Blaupunkt דגם MONTTREY. דעתכם חשובה ביותר... בתודה מראש. ערן.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טוב. נעדרתי מבחינת כתיבה מהפורום משהו כמו שבוע (אני בטוח שאף אחד לא הרגיש בחסרוני) בעקבות סטירה מצלצלת שקיבלתי (מטפורית כמובן) על כמה מהתובנות שלי באודיו לרכב. אני מודה ומתוודה, לא ציפיתי לכזאת תוצאה כמו שקיבלנו בבדיקה לP4004. אבל בכל אופן אני סה"כ חייל משוחרר שעוד לא התחיל לעבוד ככה שברור לי שלהחליף את המגבר הזה אני כרגע לא אוכל אבל ברור לי שזה יהיה אחד מהדברים הבאים ללא ספק. אבל החלטתי אתמול אחה"צ להתקרנף על הבנייה לבגאז, כשהיא מתאימה גם למגבר אחר אם אני ארצה להשאיר אותה. היו לי בבגאז שתי פלטות שחתכתי כבר בדיוק לפי הצורה של הבגאז, אחת מהפלטות העליתי הבייתה והתחלתי בחיתוכים... צירפתי את התמונות להנאתם.. יש 17 סה"כ, ז"א עוד שתי הודעות אז נא לא להגיב…
הודעה אחרונה מאת 106 שלי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדיפות למסך מגע. יש למישהו הצאות?? לא יותר מ 2500-3000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
6/9 במגאן קופה
מאת Sefi_T- 1 תגובות
- 806 צפיות
היי יש לי שאלה למי שיש נסיון עם רמקולים 6*9 במגאן מידה מקורית מגיע 6.5 , עכשיו ראיתי כמה אנשים ששמו 9*6 רציתי לדעת אם חותכים לא מדוייק זה יפגע ברמקול ? שמתי מידה 6על9 בלי לחתוך רק בשביל לבדוק והקצה טיפה יוצא בחוץ האם זה מפריע לרמקול ? תודה ... ספי
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
- 3 תגובות
- 868 צפיות
שיהיה טוב ומחיר סביר
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום .. אני הולך לעשות בניה יפה בבגאג' לסאב למגבר ולכל מה שיבוא חשבתי על להוסיף תאורה בצבע סגול שתאיר על כל מה שמתרחש בבגאג' עכשיו אני רואה הרבה כאלו ששמים נורת קטודה, זה נחמד והכל אבל למה היא גלויה ? מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא רוצה שיראו תנורה שזה יראה מקצועי אני יחביא תנורה במקום שאני ימצא לה ושהיא יאיר לכל הבג'אג' נורה בצד ימין, שמאל ואחת עליונה או תחתונה אני בינתיים חושב על הבניה, חומרים, חיתוכים, עיצובים וכל מה שבא אז .. על איזה נורה אתם ממליצים ? וכמובן 12v כל טוב רועי
הודעה אחרונה מאת Nature, -
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
מצטער על עוד שאלה טחונה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מספקת. אני מתבלט בין "12 Cliff Designs CD120W 600W 300 RMS לבין "Phoenix Gold R12 Octane-R 12 שהוא 250 RMS. אני כנראה אגביר את הסאב עם מגבר 2 ערוצים בהספק של 300 RMS ב-4 אוהם. אני מתלבט בין הסאבים האלה כרגע כי הם מתאימים לעוצמה ולמחיר שאני מחפש. השאלה מי מהם יותר איכותי ויותר מדויק? אם בכלל הם מדויקים ואיכותים. תודה!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה כמו שרשום בכותרת האם אפשר להפוך את הספק כוח של המחשב כמו הממרים לרכב מ12 ל220 וולט שיוציא 220 וולט
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע איך אפשר לשנות את תדר הסריקה ברדיו של INFINITY FX35 משיטה אמריקאית לאירופאית (או מה שהולך בארצנו הקטנטונת). הכוונה לרכב INFINITY (NISSAN
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
HU באיביזה2001
מאת NIKIG- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם פעם היה כאן משהו בפורום שהעלה תמונות של הקונסולה שהוא עשה בעצמו לאיביזה כדי לא להתעסק אם ה HU המקורי. עכשיו עשיתי חיפוש ולא מצאתי אם משהו יכול לעזור לי בלמצוא-אני יודה לו מאוד. אני פשוט עומד לפני התקנה באיביזה ,ולא יודע מה לעשות ,ממש לא בא לי לשים אותו בתא כפפות או מתחת לדש.
הודעה אחרונה מאת hanang, -
קניית סאב חדש 1 2
מאת amit20- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב. הסאב שיש לי באוטו כיום כבר אינו מספק אותי ,אני מחפש סאב חדש. הסאב שיש לי קיום הוא פיוניר פנינה,ובמקומו אני מחפש סאב שיידיק יותר ויהיה פאנצ'י (שלא יתן בום נמרח) התקציב שלי בערך 800 -900 שקל תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה לכם קצת תמונות מתערוכת CES2006, שהתקיימה בלאס ווגאס. זוהיא תערוכת CES= Consumer Electronics Show . מגוון החברות שמציגות את המיטב שלהם לקראת 2006,ניתן לראות בין היצרנים את ALMANI,BOSTON,MA-AUDIO,JL-AUDIO,HIFONICS,ECLIPSE,ROCFORD FOSGATE ועוד רבים אחרים... להנאתכם!.
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ולבעלי קליאו ספורט בפרט, אני מעוניין להחליף את הרדיוטייפ המקורי, לרדיודיסק. השאלה שמענינת אותי איפה ניתן לקנות רדיו (או מתאם) שמתחבר לשלט שבהגה ולמסך שבדשבורד. בתודה מראש, אורי.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
סאב לרכב..
מאת clarioni- 0 תגובות
- 680 צפיות
חבר שלי קנה סאב של XSITE רציתי לשאול עם מישהו מכיר את החברה הזאת ואיך היא בככל ..???
הודעה אחרונה מאת clarioni, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! רכשתי סאב חדש(SOUNDSTREAM) ואני מעוניין לבנות לו קופסא,יחד עם הסאב באו הוראות והמלצות לקופסא לסאב זה. האם יתכן שקופסא כזו קטנה ביחס לסאב תוכל להפיק ממנו את ה SPL המירבי? הנה ההוראות וההמלצות שבאו עם הסאב,אשמח להמלצותיכם!. והאם אני הבנתי נכון שהמידות לקבלת SPL מהסאב הן אלו: אורך=34.29CM גובה=34.29CM עווי=44.45CM ועווי החומרMDF 2 CM?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
אני די בחיפושים נואשים אחר גריל זול שיתאים ללאנזר. מישהו \ראה \יודע על מקום או אתר שמוכר כאלה? אחרת לא ישאר לי הרבה מהסאב בקצב שאמא שלי זורק עליו דברים...
הודעה אחרונה מאת ssbbaa, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=40520 הוא לא הכי טוב שיש אבל הוא סביר, בדיוק מה שאני צריך. מזל טוב לי. מה אתם אומרים?, יש למישהו ניסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת אונו 89, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
הזמנתי פיג'ו 206 חדשה, וברצוני לרכוש מערכת מתאימה. יש לי מס' שאלות (מצטער על הכמות): HU: 1. חשבתי על פיוניר 7750. למיטב הבנתי זהו הדגם האסייתי, ולא האירופאי (7700), ולכן אין לו RDS. יש לי טעות? מוזר לי ש-"עוזי רדיו" מיבאים דווקא את הדגמים האסיתיים. 2. היכן כדאי לרכוש אותו, בהתחשב בכך שאני מוכן לשלם מעט יותר עבור הוודאות שהמכשיר אינו refurbished, אחריות ארוכה, ורצוי של היבואן הרשמי, אך תג מחיר של 2400 ש"ח כמו באוטו דיפו זו בדיחה עצובה? רמקולים: 1. האם כדאי להחליף את הרמקולים הקדמיים המקוריים (אין לי מושג מה הם בדיוק)? אם כן, מה כדאי? 2. הבנתי שכדאי מאחור להתקין 6x9. אילו רמקולים מומלצים? הסדרה הצהובה של פיוניר? 3. האם נדרש מגבר? 4. כדאי להתקין על המ…
הודעה אחרונה מאת slartibartfast, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! התחדשתי במערכת מבית סאונדסטרים,הנה הרכיבים לפניכם: מגבר: SMA4-680 MICHELANGELO. http://www.soundstream.com/sub/products_amps_MICH.html קומפוננט: SOUNDSTREAM VG.6C VAN GOH http://www.intelauto.ru/vcd-45-1-1296/goodsinfo.html סאב: XSTREAM Series http://www.soundstream.com/sub/products_subs_xst.html קיט התקנה: SK4/8CAP אז מה דעתכם? אם מישהו מתעניין כמה זה עלה אז את המחיר המדויק אני לא יכול לפרסם אבל פחות מ 3000ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Alexa, -
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
שלום יש לי מגבר של אלפיין mrv-f504 ארבעה יציאות ומחוברים אליו קומפוננט של מורל פולס,המגבר הוא 800וואט אך אני לא יודע כמה rms כל יציאה.. עכשיו אני רוצה לקנות סאב חדש אבל איכותי לא רק רעש. ראיתי את הסאב: 1.סרוין וגה hed-12 שהוא 250 rms. 2.focal 33a (הדגם של 11 אינץ') והוא 400 rms. אני יודע שהסרוין וגה יתאים למגבר שלי אבל הפוקל יתאים או שהוא חזק מדי? כי המגבר הזה פתח יפה מאוד סאב של אוריון סליל כפול 400 rms. ואמרו לי שהוא לא יפתח את הפוקל. אשמח להצעות ולתגובות על הסאבים וגם על סאבוופרים אחרים. התקציב הוא 1000-1200שקל. תודה רבהה.
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, למי שלא מכיר, ברכב שלי יש כרגע: רדיו דיסק פיוניר ישן ומעפן (4100R, באמת חרא..) קומפ' דוטק MK2 סאב סרווין ווגה HED 12 ומגבר P4004 (הנודע לשימצה) אני מחפש שידרוג טוב למערכת, לעלות מבחינת סאונד. כרגע אני מחפש להגיע לBI AMPING (לפני החלפת המגבר אם בכלל), החיווט לנושא קיים (הקרוסים של הקומפ' נמצאים בבגאז) יש מונובלוק SPL מעפן שהבאתי במחיר סביר , שיוחלף בעתיד, כרגע התקציבים לא מאפשרים משחק גדול בנושא. עכשיו, אני רוצה לשדרג את הSOURCE UNIT, א. הגיע הזמן להתקדם MP3 ושיט ב. אני מאוד מאד חושש שהHU הקיים מעוות לי את הסאונד (יותר נכון להגיד, יודע בוודאות שכן) ג. רציתי בהתחלה להשתמש בו לחתוך דרכו את הקומפ' על מנת לא לא להוציא כסף מיותר על קרוס א…
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השאלה שלי היא אם יש הבדל כזה גדול בין הרמקולים, ששווה לעשות הגבהה מקדימה כדי להכניס רמקול 6.5 או שחבל לטרוח ועדיף לדחוף איזה 5.25 נגיד בהשוואה של: פיוניר 5.25 130W או: פיוניר 6.5 160W
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! תגידו יש לי כבר את אותה הבעיה פעם שנייה,יש לי קומפוננט של מוראל דוטק ומגבר PHASE EVOLUTION RS4 שמוציא 100*4 ארמס עכשיו כבר פעם שנייה שהטוויטר אצלי מתחיל לזמזם ולזייף פעם שעברה שלחתי אותם לתיקון תיקנו לי אותם והחזירו אבל הבעיה חזרה לאחר כמה זמן.השאלה שלי יכול להיות שאני כל הזמן שורף או מגביר אותם יותר מדיי כי הרי הטוויטרים מסוגלים לקבל עד 80 ארמס הגיין שלי הוא על חצי .והקומפוננט עד 140 אז יכול להיות שאני פשוט מגביר יותר מדיי??? והאם טוויטרים יותר חזקים יכולים לפתור לי את הבעיה??? תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות בצקציב של עד 1500 שקל שני רמקולים קדמיים 5.25 ורדיו דיסק קורא MP3.... יש לי בנוסף עוד שני PIONNER 6X9 שאבא שלי הביא מזמן מאמריקה אבל הם סבבה..... חשבתי בינתיים על מורל פולס לקדימה... השאלה אם יש לי מה לקנות קומפוננט אם אני לא קונה מגבר.... ובקשר לרדיו דיסק הבנתי שפיונר הכי חזקים בעסק אלב בכל זאת אני אשמח לקבל המלצות.... יש לי אפשרות להביא מאמריקה אז אם למישהו יש המלצות למשהו מחול במסגרת התקציב זה גם יהיה סבבה... תודה מראש, ניר.
הודעה אחרונה מאת nirt1234, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין בדגם הכי פשוט של רוקפורד שה12 אינצ' שלו נמכר בסביבות ה500 שקל... תודה
הודעה אחרונה מאת Rst, -
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
איך המגבר V12 עם 4 ערוצים 1000 ואט וסאב הייפוניקס 12 אינץ וכמה הם אמורים לעלות? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת gt180, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סוף סוף המערכת הותקנה ושומעים בסך הכל יפה מאוד. בהתאם לציפיות (ואפילו יותר) אך בשירים מסויימים (בערך 50 אחוז) אין פרופורציות בווליום של הסאב(lanzar max) והקומפוננט (מוראל פולס) הסאב נשמע לא מכוון, טיפה נמרח וחזק מדי כמו כן השלט של הסאב נמצא על מילימטר מהמינימום.... אני כמעט בטוח שזה בכיוון של המגבר (vibe 421). אגב, המתקין כיוון.... אני רוצה לציין שבסך הכל אני מרוצה מהעוצמה, האיכות ומההתקנה! אך חסר לי משהו! אפשר כמה טיפים למי שיש ניסיון עם הסאב הזה? או עם המגבר ובכלל טיפים לכיוון נכון? אין לי ניסיון בכלל עם כיוון! הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד למצות את המערכת עד תום! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liron27,