Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אני כן מדבר מנסיון , שמעתי את ה פיניקס גולד (שהתעניינתי בסאבים בשבילי...) הוא מדויק בהשוואה למה ?בהשוואה לCVR,ולרוקפורד P2 ולהיפוניקס

ל CVR , נכון ל הייפוסוניק , גם ואבל אם תשווה אותו לרוקפורד שפה הוא השוואה אותו עליו אז ממש לא .

אז נכון הוא אולי לא באמת סאב SPL אבל מבחינת הסאונד שלו הוא יותר דומה לקיקר ולהייפוסוניק מאשר לרוקפורד.לא הוא לא, הוא שונה לגמרי הוא לא דומה בשום דבר למעט הצורה העגולה שלו...

ואני ממש לא מדבר משמועות ! שמעתי את כל 4 הסאבים הנ"ל ואתה עדיין מגדיר את הP2 של רוקפורד כסאב SQ!! , טוב כנראה שאני לא יודע לרקוד כי הרצפה פה פשוט עקומה......

או במילים אחרות, אתה יותר ממוזמן לשמוע את המערכת שלי מתי שתוכל להגיע לאיזור המרכז, רצוי גם בזמן מפגש, ואז אני מאמין שתשנה את דעתך , אך שוב זאת דעתך, והאוזן שלך, כנראה שפשוט לא שמעת את הסאבים הנ"ל בתיבות מתאימות ,הגברה מתאימה,כיוון נכון, ועוד גורמים שמשפיעים על הסאונד.

under construction..

פורסם

אחי אתה רוצה גם די חזק וגם מדוייק?

אני אומר לך מניסיון ואם אתה רוצה בוא תשמע אצלי אחי

Sony Expload

אחי הוא ממש דופק מדויק חזק ולא נמרח...

בדיוק מה שאתה מחפש

והיה לי גם רוקפורד

אני יותר מרוצה מהסוני

עוד פעם

אם בא לך לבוא לשמוע...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

טוב אז איזה סאבים שיהיו SQ מומלצים בתקציב של 850 -900 שקל?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תוכן חדש...