Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU באיביזה2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פעם היה כאן משהו בפורום שהעלה תמונות של הקונסולה שהוא עשה בעצמו לאיביזה כדי לא להתעסק אם ה HU המקורי.

עכשיו עשיתי חיפוש ולא מצאתי אם משהו יכול לעזור לי בלמצוא-אני יודה לו מאוד. אני פשוט עומד לפני התקנה באיביזה ,ולא יודע מה לעשות ,ממש לא בא לי לשים אותו בתא כפפות או מתחת לדש.

פורסם

קטע מוזר למה ב2001 היה לאיביזה מסך יפה לנתונים וכיום בחדשה אין את זה , מה הם הלכו אחורה??

פורסם

אפשר אולי בבקשה לשים תמונה של הרדיו טייפ והקונסולה המקורית?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש חברה שנקראת soundstorm

http://www.soundstorm.co.il/

הם יושבים בפתח תיקווה תסתכל בגלריה באתר הם עשו כמה עבודות כאלה למזדה 6 למשל אם רדיו מובנה הם עשו קונסולה חדשה מפיברגלס ולפי התמונות יצא ממש יפה מה שהם עשו אני בטוח שהם יוכלו לארגן משהו לאיביזה שלך גם כן תקפוץ אליהם ותבדוק.

באזור הקריות חיפה יש חנות חדשה ליד צומת קרית אתא אני לא זוכר בידיוק תשם של החנות היא נפתחה לפני שבוע היום הייתי שם וראיתי תעבודות פיברגלס שלהם הם גם עושים עבודות יפות אם אתה מהאזור אפשר לקפוץ גם אליהם לראות מה הם אומרים.

פורסם

איפה באזור קריות יש חנות חדשה? איך היא נקראת? תכלס אם תרצה לבנות פעם קונסולה חדשה מפיבר אתה מוזמן לפנות אלי אני אעזור לך לבנות אחת חדשה ללא כל תשלום!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע את השם של החנות בקריות? אני מחפש לעשות עבודה דומה.

אגב, מישהו יודע אם אח"כ אפשר להחזיר את הרדיו המקורי?

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

יופי של לינק!

מפורט בצורה מעולה... הבעיה היא שכמו שהוא מציין, יש צורך בהבנה באלקטרוניקה, בכלים ספציפים ובהרבה אורך רוח...

הכי טוב לתת למישהו מקצועי לעשות את זה.

השאלה היא מי יודע (ואני בטוח שיש הרבה) וכמה הם לוקחים.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

• תוכן חדש...