Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי פיג'ו 206 חדשה, וברצוני לרכוש מערכת מתאימה. יש לי מס' שאלות (מצטער על הכמות):

HU:

1. חשבתי על פיוניר 7750. למיטב הבנתי זהו הדגם האסייתי, ולא האירופאי (7700), ולכן אין לו RDS. יש לי טעות? מוזר לי ש-"עוזי רדיו" מיבאים דווקא את הדגמים האסיתיים.

2. היכן כדאי לרכוש אותו, בהתחשב בכך שאני מוכן לשלם מעט יותר עבור הוודאות שהמכשיר אינו refurbished, אחריות ארוכה, ורצוי של היבואן הרשמי, אך תג מחיר של 2400 ש"ח כמו באוטו דיפו זו בדיחה עצובה?

רמקולים:

1. האם כדאי להחליף את הרמקולים הקדמיים המקוריים (אין לי מושג מה הם בדיוק)? אם כן, מה כדאי?

2. הבנתי שכדאי מאחור להתקין 6x9. אילו רמקולים מומלצים? הסדרה הצהובה של פיוניר?

3. האם נדרש מגבר?

4. כדאי להתקין על המדף הנשלף, או בדרך אחרת?

5. את ה-HU אין לי בעיה להתקין בעצמי, אחרי 4 התקנות שביצעתי בשנים האחרונות, אך אשמח להמלצה על מתקין אמין לרמקולים באיזור הרצליה-רמת השרון.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

כלומר התקציב שלך אפשר להגיד 2500 ש"ח + - , לא ?

בוא נגיד שככה אתה משקיע ברדיו דיסק 1000 ש"ח

בקומפוננט 500 ש"ח

ובמגבר 1000 ש"ח נשמע לי חלוקה יותר הגיונית.

עוד כמה שאלות , כמה באמת אתה עוד יכול למתוח את התקציב ?

האם תירצה לחבר בעתיד סאב ?

האם אתה רוצה בכלל לחבר מגבר ?

פורסם

אם יש צורך במגבר, אני יכול להוסיף עוד 1000 עליו.

השאלה היא כמה הוא מוסיף, בהתחשב בכך שהרכב קטן?

לא נראה לי שאני אוסיף בהמשך סאב, אני צריך את המקום בתא המטען פנוי, אבל חיבור ל-iPod דווקא כן.

פורסם

אם אתה יכול להוסיף עוד 1000 ש"ח (התקציב גדל ל 3500 ש"ח) הייתי מציע לך ככה :

HU - פיוניר סידרה 6 \ 7 , יד שניה אם לא איכפת לך, עד 1000 ש"ח

סט קומפוננט - מורל דוטק - 900 ש"ח

מגבר 4 ערוצים - JBL , אוריאון , אינפינטי , לאנזר - 1000 ש"ח - 1500 ש"ח

שים לב שלא כלול כאן במחיר חיווט (200 ש"ח) והתקנה (400 ש"ח - 500 ש"ח)

אם זה חייב להיות כלול במחיר תחפש מגבר 4 ערוצים עד 1000 ש"ח לדעתי, או שתמצא קומפוננט

יותר זול (פחות מומלץ).

ובעתיד תוכל להוסיף סאב.

פורסם

תודה.

לא נראה לי שאני אתפשר על ה-HU. אבל אשמח לקבל המלצה על היכן כדאי לקנות. stereo4sale נותנים 3 שנות אחריות. יש לך מושג אם היבואן הוא "עוזי רדיו"?

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=239&language=he

גם על המלצה על מתקין תתקבל בשמחה. מפחידים אותי סיפורים כמו שקראתי כאן על מתקינים שפגעו בצינורית בדלק וכו'..

פורסם

אני אישית, בתור אחד ששומע עם 4 רמקולים...

ברגע שאני מתיישב ברכב שיש בו רק במה קדמית, אני מרגיש כאילו הסאונד מאבד מהנפח שלו והופך לחד ממדי ושטוח.

חד משמעית אני יכול לומר שזו שאלה של הרגל בלבד.

לפותח הת'רד:

אם אתה רגיל לשמוע ב-4 רמקולים, תקנה רמקולים 6X9 ממש ממש פשוטים ותתקין מאחור, ובמכשיר, תעביר את הפיידר כך שהרמקולים האחוריים בקושי יעבדו.

במקרה שלך, תעביר את הקדמיים לאחור.

ברמות האלה אתה לא צריך יותר מזה.

שי.

• תוכן חדש...