Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אני הולך לעשות בניה יפה בבגאג'

לסאב למגבר ולכל מה שיבוא :-)

חשבתי על להוסיף תאורה בצבע סגול שתאיר על כל מה שמתרחש בבגאג'

עכשיו אני רואה הרבה כאלו ששמים נורת קטודה, זה נחמד והכל אבל למה היא גלויה ?

מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא רוצה שיראו תנורה

שזה יראה מקצועי

אני יחביא תנורה במקום שאני ימצא לה ושהיא יאיר לכל הבג'אג'

נורה בצד ימין, שמאל ואחת עליונה או תחתונה

אני בינתיים חושב על הבניה, חומרים, חיתוכים, עיצובים וכל מה שבא

אז .. על איזה נורה אתם ממליצים ?

וכמובן 12v

כל טוב

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

אני יודע! אתה צריך נורה 12 וולט!!! אוי נו...

קודם כל יש לך ניאונים בשלל צבעים - בדרך כלל רוכשים אותם כבר עם ווסט עוצמה שיש לו אפשרות למצב כבוי, מצב דלוק קבוע ומצב שבו הנורה מאירה לפי חיישן.

האופציה הנוספת היא כבל אופטי שלקצה שלו קשורה נורת לד בצבע כלשהו ואת הכבל הזה ניתן להעביר לאורך האזור שבו אתה מעוניין לקבל תאורה. ניתן לקנות אותם לפי אורך.

האפשרות השלישית היא לגשת לחנויות אלקטרוניקה ולרכוש לד 12 וולט בצבע הרצוי.

לגבי הצורה שבה אתה מסתיר את הנורה - אתה לוקח את החומר שעליו אתה רוצה להתקין את הנורה קודח חור בקוטר המתאים - לוקח אקדח עם דבק חם ומדביק את הנורה למקום הרצוי...

אם אתה הולך על פרספקס - אתה צריך להאיר על הדפנות שלו - האור מועבר בצורה מאוד יפה.

אם אתה הולך על חומר קשיח - אתה צריך לקחת בחשבון את עוצמת הנורה והמיקוד שלה בזמן הבניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...