פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
לאחר שהרצתי חיפוש ולא מצאת את דעתכם הכנה על המכשיר... החלטתי לשאול את מלומדי הפורום מה דעתם על המכשיר הבא של BLAUPUNKT? http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=244 ובאופן כללי, דעתכם על החברה הנ"ל... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
אוקיי אחרי שמכרתי את הפוקאל שלי שמעתי הרבה סאבים בינהם פייז אבולושן מולטי אוהם ויצא לי לשמוע אודיו בהן שדי הפתיע ופוקאלים ברמות יותר גבוהות ממה שהיה לי (33A ) ADS ששמעתי גם כן... לבסוף הגיע הסאב האחרון חביב סרווין וגה וי מקס הדגם הישן עם הממברנה האדומה ולא השחורה הסאב נדחף ע"י מגבר שמספק לו בדיוק את מה שהוא צריך הסאב מאוד מדוייק מאוד מוזיקלי מאוד עוקב ומאוד זריז לעומת שאר הסאבים... באס באמת ללא תחרות בטווח המחיר הזה... לדעתי הסרווין השאיר הרבה מאוד מתחרים שלו מאחור... נשארה לי רק שאלה אחת באוויר התקנתי את הסאב בצורה הפוכה כמו אצל אייל ועופר שתי המנהלים שלנו והשאלה שלי כך: עד כמה שאני יודע שסאב שמותקן כך אמור לעבוד בפאזה הפוכה, אם אני אחבר אותו בישירה אני…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
שלום לכולם... אני מעוניין בחוות דעת לגבי קומפוננט... יש לי עכשיו קומפוננט פשוט אבל נחמד בדלתות הקידמיים.. ואני רוצה להביא את מורל פולס 5.25 אינץ'... ויש לי להשיג אחד כזה חדש ב 350 ש"ח עכשיו השאלה היא האם הקומפוננט הזה יהיה טוב לרכב שלי? מבחינת איכות... שאלתי כמה אנשים שיש להם את הסט וכולם מרוצים ממנו.. שאלה נוספת.. במידה ואני כן מביא את קומפוננט לדלתות הקידמיים... אז זה ישנה אם אני אשים את הישנים שלי בדלתות אחוריות? האם האיכות תשאר טובה או שתהרס בגלל קומפוננט נוסף? תודה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת 106 שלי, -
מגבר ופאנל
מאת עומרון- 0 תגובות
- 598 צפיות
הציעו לי במקום המגבר שלי BOSS 600W 2 יציאות להוסיף 550 שקל ולקבל BOSS BA 2900 1200W 4 יציאות מה אתם אומרים מחיר טוב? או שהBOSS C-650 1000W 4 יציאות יותר טוב? ועוד משהו יש לי פאנל של KENWOOD KDC-2018 45W*4 כמה הפאנל הזה צריך לעלות היום? (אני יודע שהוא דיי ישן) וכמה יציאות יש לו? איך אני בודק תודה
הודעה אחרונה מאת עומרון, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי שמישהו יסביר לי מה זה OHMS ועל מה זה משפיעה ???
הודעה אחרונה מאת arik23, -
איך הסאב הזה:
מאת ofir_b- 0 תגובות
- 771 צפיות
איך הסאב הזה והאם שווה לקנות אותו מיד שניה שחובר רק ל100 אר אמ אס http://www.spl-audio.com/product/90/281/296
הודעה אחרונה מאת ofir_b, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי באוטו רמקולים אחוריים מורל פולס 9*6 150W RMS מגבר BOSS 600W 2 יציאות אני רוצה להוסיף קומפוננט איך הקומפוננט הזה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 יתאים לי לאוטו? אני צריך להוסיף עוד מגבר של 2 יציאות אז מה עדיף לקנות מגבר 2 יציאות או למכור את שלי ולקנות אחד של 4 יציאות?
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אבא של חברה המדהימה והחמודה שלי קיבל אתמול את הרכב החדש. הוא קנה טויוטה קורולה רגילה. (לא ראנקס). ואני רוצה להתקין את הדיבורית (פלאפון) למערכת. הכוונה. שמתקשרים. המערכת תהיה בMEUT. 1. איך מפרקים את הפאנל הקידמי 2. לאיזה כבל מאחורה אני מחבר את כבל של הדיבורית . תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא מעט אנשים בזמן האחרון אומרים שהמערכות שלהם מצוינות ואפילו ברמה של אלפיין וקלאריון הן כאלה טובות? למישהו יש ניסיון איתן? איזה דגם מומלץ?
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
- 1 תגובות
- 674 צפיות
הנה המכשיר החדש שנת 2006 של פיוניר: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=313816c3a116ccb13dc3fc66a77a3632&productid=127 והנה המכשיר הישן של JVC: http://www.caraudio.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=133 לשיפוטכם...
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
מה היא ארץ הייצור של מגברי LANZAR? 1 2 3
מאת Guest ®XploiteR- 33 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברה אני מעוניין לשפר את הסאונד הקורולה המשפחתחת שלנו אבי לא מוכן לחורר מאחורה ולהשקיע הרבה כסף במגברים וכל השטויות.. השאלה שלי היא איך במינימום כסף אפשר לשפר את המערכת...צריך לציין שהכל בילט אין חשבתי על רעיון להביא קומפוננט של מורל 6 פולס ולשים אותם במקום הרמקולים בדלתות הקידמיות ואת הקדמים להעביר אחורה כי הם דיי איכותיים..(הרמקולם האחוריות הם על הפםנים) זה ישפר משמעותית את הסאונד? איזה עוד קומפוננטים טובים אתם ממליצים לי? או שיש לכם עוד רעיונות? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התקנתי את המערכת שלי היום לאחר כמה וכמה בעיות ושינויים שנגרמו עקב כך : המתקין התקין הכול והשאיר את המגבר עצמו לסוף וכשאנו מחברים את המגבר (12 פלטניום אודיו 2200 וואט, 5 יציאות) אנחנו שומעים מן רעשים מוזרים כמו של רדיו, והסאב דופק לבד, אפילו כאשר המערכת מכובה. אנחנו בודקים שוב את כול החוטים ומגיעים למסקנה שהיציאה של המגבר אל הסאב לא תקינה אז אנו ניגשים להחליף את המגבר והציעו לי שם את המגבר שבסוף התקנתי ( 4x125 rms VIBE421) בתוספת של 200 ש"ח ( הV12 עלה לי 650 ). טוב הסכמתי והתקנו את המגבר ולמרבה הפלא הרעש לא נפסק, וגם הסאב מנגן לבד (נותן בומים כול כמה שניות), פתחנו את הרדיו דיסק והכול מחובר כמו שצריך , חיברנו פנל דולפינים דגם קצת יותר ישן כדי לבדוק והכול עבד כשורה. …
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 2 תגובות
- 744 צפיות
אני כרגע בשלבים של לקנות מערכת לאוטו אין לי ממש כסף אז אני קונה כל פעם משו אחר עכשיו רציתי לשאול אם יש לי טעם בכלל לפנטז על מגבר.. יש לי פיאט פונטו שנת 2000 עכשיו ממה שקראתי והבנתי וזה יש מלא פעמים בעיות ברכבים כאלה מעפנים בגלל שיש אלטרנטור חלש וזה אז כל באס האורות נכבים וכאלה. אז כמו שאמרתי רציתי לדעת אם צפויות בעיות ואם למישו יש פונטו או משו בסגנון מידע כללי וזה. למרות שממה שאני יודע לא אמורה להיות בעיה אלא אם אני אקח מגבר ממש חזק מה שבמילא אני לא מתכנן.. כי אני זוכר שדוד שלי שם מערכת משו בנזונה בפיאט אונו שלו וזה עם מגבר סאב והכל ולא היו בעיות.. בקיצר שתפו אותי בידע בבקשה. תודה, רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר'ה יש לי מגבר לאנזר 1200 וואט http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126350 אני רוצה להקדיש אותו אך ורק להגברה של סאב וופר או צמד וופרים... בינתיים מחובר לו רק הסוני אקספלואוד 1000 וואט אין לי מושג כמה אר אמ אס... הרכב הוא מאזדה לנטיס 1800 שנת 99 עכשיו, הוא עובד אצלי יפה ומדוייק ואני מרוצה ממנו. אבל אני רוצה יותר!!! אבל שגם יהיה מדוייק. בבקשה תתנו לי המלצות ואם אפשר כמה שיותר זולות אפילו יד שניה אני לא אומר את המחיר כי אין לי טווח אני מסוגל לגייס כסף אבל מעדיף כמה שיותר זול... תודה מראש על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 808 צפיות
קניתי מערכת JVC KD-G310 בקיצר אני מעוניין להתקין אותה לבד ולא ללכת לאיזה חנות, בשביל להגיד לעצמי וואלה הצלחתי. בכל מקרה אין לי מושג באלקטרוניקה ואין מושג איזה כבל לחבר לאיזה כבל אז יש לכם אולי מושג מה זה של מה בצמה שיוצאת לי מהאוטו ? ( ג'אסטי 88 )
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
אני מעוניין לקנות מגבר וסט רמקולים לרכב וחשוב לי עוצמה ובס ללא שימוש בסאב. כי הרכב גדול(הונדה אקורד) תקציב : מגבר - 1000 קומפוננט לקדימה - 1000 אחוריים - 500 גג! חשוב לי שזה לא יהיה זבל סיני אבל ידוע שבמחיר הזה אני לא קונה את הטופ. תודה על העזרה, גלעד.
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- 3 תגובות
- 959 צפיות
מישהו מכיר מגבר אלפסוניק דגם PMZ6004A רציתי לדעת כמה RMS הוא כל יציאה ועם יש למישהו לינק לראות את המגבר.. והמחיר שלו בחנות!!! תודה!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
the rock 800
מאת balasss- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלשום גנבו לי תמגבר ועכשיו אני לא יודע אם לקנות אותו אחד או שיש כבר מגברים יותר טובים באותו סכום בערך 1000 ומשהו שקל המגבר הוא the rock 800 למי שלא הבין יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה במקום לקנות DVD - חיברתי בתא מטען DVD קטן קורא DIVX והכל, אותו חיברתי לשנאי 220V. והכל עובד סבבה את ה RCA עם הווידיאו העברתי למסך מקדימה. הבעיה היא בסאונד, לאן אני מחבר את שני ה RCA של ה LEFT RIGHT. אם אני מחבר את זה לקרוס - אז אין לי גישה לווליום ב DVD - מה אפשר לעשות? כדי שבכל זאת אוכל להגביר ולהנמיך? כשחיברתי ישר לקרוס (ושמתי רדיו על תחנה ריקה) שמעתי את מה שמתנגן אבל בווליום ממש גבוהה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 3 תגובות
- 716 צפיות
אשמח לדעת אם מישהו יוכל לענות לי על כמה שאלות. מהו המחיר יבואן ל MOREL DOTECH-? מהו המחיר יבואן פרללי לסאב KICKER COMPVR(לא של אפריל טק ליין,וללא קופסא)-? איזה מגבר מומלץ בסביבות ה 1000-1500 ש"ח(מחיר יבואן) כדי שיצליח להזיז את שתי הדברים שרשמתי מלמעלה? לכל מי שתוהה למה אני שואל על מחירי יבואן כי יש לי את האפשרות לקנות את המוצרים הללו במחיר יבואן,פשוט לפני כל הבאלגן אני רוצה לדעת בערך מה המחירים לחנות לפני שאני מתחיל לשגע את בעל החנות מה להזמין לי. אולי יש לכם משהו להציע יותר טוב בטווח המחירים של אותם המוצרים שרשמתי?
הודעה אחרונה מאת Alexa, -
- 4 תגובות
- 845 צפיות
שלום חברה מה קורה חזרתי שומעים לפני כמה זמן קניתי את הרדיו דיסק של קלריון תגידו איך החברה והביאו לי רמקולים של ADVENT תגידו שמעתם אליהם? חיבתי אותם לפני כמה ימים נשמע חמוד לא הכי אני יסטפק בינתיים בהם לא היקנה משהו חזק שומעים אני רוצה לשם תאורה יפה בתוך הפנל של הרמקול יש לי מאחור רמקולים 6.5 ומקדימה יש לי 5 ורבע עכשיו רציתי ללכת לקנות היום לאדים של חשמל בצבע כחול כזה לשם בטרייה מפסק עם בטרייה משהו חמוד כזה תגידו אולי יש לכם רעיונות יותר טובים תשתפו אותי טוב תודה
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי אפשרות להיליף אורגן לתקליטנים במגבר קונקורד לרכב. אין לי עוד פרטים על המגבר -יציאות וכו' האים מגברי קונקורד זה פירמה ידועה?
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב לפי הנתונים של הגרפים יוצא כי תיבה אטומה מספקת הענות לתחום תדרים הרבה יותר רחב מאשר תיבה אם פורט. האם אני צודק והאם עקב זה עדיף לבנות תיבה אטומה? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה לדעתכם האם שווה להוסיף עוד 100 200 שקל ולהביא את הפוקל או שאני לא ירגיש הבדל בינו לבין הדוטק???.. הפוקאל: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=31292 תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
העברתי את השאלה שלי מהת'רד הקודם כי הוא כבר מת והיא לא תקבל את אותה הענות: אתמול, במהלך חיפושי אחרי קומפוננט נתקלתי בקומפוננט של חברת SPL, שבחנות ראיתי ב900, ב400 שקל. הדגם הוא QM265-6E. אני אציין ששמעתי אותו פעם במכונית והוא נשמע דיי טוב. מישהו נתקל בו פעם? מישהו יודע מה הנתונים שלו? מישהו מכיר את החברה עצמה ויכול לספר לי עליה קצת?
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
דילמה בבחירת 6X9 1 2
מאת sosko- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי דילמה בין כמה זוגות של רמקולים 6X9 הדגמים שכרגע נראים לי: MAC AUDIO OLYMPIC GOLD http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=OLYMPICGOLD&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8&aff=Zap פיוניר הסידרה הצהובה http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSD690R&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap פיוניר הסידרה הכחולה http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSA6991S&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap עושה רושם שהפיוניר הכחולים הם הכי חזקים אך יש לי מום עז ללכת על המאק אודיו הם נראים ממש על רמה למרות שהם רק 3WAY לא נראה לי שזה צריך לשנות הרבה רק מה ההספק שלהם? אם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע התקציב עומד על 1000…
הודעה אחרונה מאת sosko, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ולבעלי קליאו ספורט בפרט, אני מעוניין להחליף את הרדיוטייפ המקורי לרדיודיסק עם קליטה סבירה. השאלה שמענינת אותי האם ניתן למצוא רדיו שמתחבר לשליטה מההגה ולמסך שבדשבורד או מתאם שמאפשר זאת. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני יודע שיש עוד שנמצאים במקום המפגש, אבל אני עכשיו חזרתי, ואני שמח לפתוח את הנושא. קודם כל סורי שברחתי ככה בלי להגיד שלום לאף אחד הייתי ממש חייב לעוף, ועוד חבל בדיוק עופר הגיע רציתי ממנו קצת יעוץ מקצועי בנוגע למערכת, לא נורא מפגש הבא. סה"כ היה אחלה מפגש, נוכחות גבוה , שמחתי להכיר את כולם , ושרק ימשיך ככה ! כלום כמובן מוזמנים לכתוב את דעתם .... ראיתי שהיו כמה צלמים , אז מי שיכול לעלות תמונות - יבורך ! להתראות מחר בר"ג
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 4 תגובות
- 776 צפיות
כולם אומרים פה שהוא המקביל לגי בי אל מהדיוטי פרי שניהם האם הוא באמת אותו דבר כמוהו או שמישהו שמע את שתיהם או אחד מהם ויש לו המלצה על אחד מהם אינפינטי או הגי בי אל?
הודעה אחרונה מאת shibby,