Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את המערכת שלי היום לאחר כמה וכמה בעיות ושינויים שנגרמו עקב כך :

המתקין התקין הכול והשאיר את המגבר עצמו לסוף וכשאנו מחברים את המגבר (12 פלטניום אודיו 2200 וואט, 5 יציאות) אנחנו שומעים מן רעשים מוזרים כמו של רדיו, והסאב דופק לבד, אפילו כאשר המערכת מכובה.

אנחנו בודקים שוב את כול החוטים ומגיעים למסקנה שהיציאה של המגבר אל הסאב לא תקינה אז אנו ניגשים להחליף את המגבר והציעו לי שם את המגבר שבסוף התקנתי ( 4x125 rms VIBE421) בתוספת של 200 ש"ח ( הV12 עלה לי 650 ).

טוב הסכמתי והתקנו את המגבר ולמרבה הפלא הרעש לא נפסק, וגם הסאב מנגן לבד (נותן בומים כול כמה שניות), פתחנו את הרדיו דיסק והכול מחובר כמו שצריך , חיברנו פנל דולפינים דגם קצת יותר ישן כדי לבדוק והכול עבד כשורה.

לכן... הגענו למסקנה שהרדיו דיסק דפוק או שחסרים לא מסנני רעשים כמו קובייות שחורות קטנות שמתלבשות על החוטים , זאת אומרת אין לרדיו דיסק פילטרים.

אז נשארתי עם הכול מותקן ברכב ומנותק חוץ מהרדיו דיסק שמנגן רק ברמקולים הקדמיים בלי המגבר, הסאב והאחוריים.

פנל - 7750 פיוניר

רמקולים אחוריים - 420 וואט פיוניר 6X9

רמקולים קדמיים - 160 וואט קנווד 6 אינץ

מגבר- LANZAR דגם 4x125 rms VIBE421

סאב - פיוניר 1000 וואט עם תיבה פתוחה ומרופדת מבפנים (נדמה לי שהסאב 2 סלילים)

הכול כולל חוטים וכבלים + התקנה 3300 ש"ח

מה אתם אומרים על המחיר?

ועל המגבר עצמו? האם הדגם הזה של הלאנזר מוצלח, והוא יצליח לסחוב את המערכת כמו שצריך או אפילו יותר טוב מה V12 שההיתי אמור לקנות?

פורסם

עדיף שתגיד לי מה נסגר עם הפאנל? קיבלת זמני כלשהו?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא השארתי את זה בנתיים והוא עובד רק עם הקדמיים עד שאני יחליט, אולי אני יוותר על הדגם הזה בכלל.

אני יודיע לך מה אני יעשה ואם יש לך איזה המלצה , על דגם אחר שתיראה שם או משהו כזה אז תגיד לי .

פורסם

תאמין לי שהוא קנה באחלה מקום וקיבל אחלה שירות שבעולם פשוט מה שקרה שהיבואן הביא את הרדיו דיסק כבר עם הבעיה בפנים!!! ואני בטוח שהוא יקבל את השירות שמגיע לו עד הסוף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תחבר חוט מהגוף של הרדיו דיסק שלך (הפגום) למינוס של הRCA ביציאה של המכשיר והבעיה שלך תיפטר.

תמיר

פורסם

ניסית לעשות זאת לא עזר כלל.

פורסם
תאמין לי שהוא קנה באחלה מקום וקיבל אחלה שירות שבעולם פשוט מה שקרה שהיבואן הביא את הרדיו דיסק כבר עם הבעיה בפנים!!! ואני בטוח שהוא יקבל את השירות שמגיע לו עד הסוף.

אני לא מבין, מכשיר חדש וכבר פגום?שיחליפו אותו ,

אופס, מדובר על אחלה מקום,

באחלה מקום לא מחליפים שם מכשיר חדש,היבואן כבר מביא עם הבעיה בפנים , אתה משלם ,

זה מאוד חשוב לתהליך, אם לא תשלם לא ירכיבו לך את הרכיב המקולקל שהגיע במיוחד ,

ואז נותנים לך לנסוע יום יומיים עם מערכת חדשה

ולא עובדת (כדי שתעריך כשזה יעבוד בסוף)ואז רק מתקנים,

ככה זה שירות עד הסוף במקומות אחלה.

נ.ב.

איפה זה ? אני גם רוצה .

ZZR

פורסם

שטויות

יש לי גם אלפיין וגם פיונר

הבעיה של הרעשים ממש לא חייבת לבוא מהמכשיר בנוסף גם אין שום סיבה למשתיק רעשים צריך פשוט זמן ולחפש בצורה מסודרת, לעבור רכיב רכיב ואני בטוח שתמצא. אני את התקלה שלי תיקנתי לבד למרות שזה לקח לי לא מעט זמן.

תביא רדיו דיסק של אלפיין בימקום הדולפינים
פורסם

חברים עברנו חלק חלק אפילו החלפנו את המגבר כי חשבנו שהוא הבעיה, בסוף חיברנו רדיו דיסק אחר לרכב והכול עבד כשורה.

הציעו לי בחנות לבחור משהו אחר אבל אני סגור על ה7750 והוא אזל בחנות אז כך שיקח כמה ימים עד שהוא יגיע, ובנתיים ישימ לי משהו זמני.

ודרך אגב הרכיבו לי את המערכת לפני ששילמתי הכול, אני עדיין חייב כסף לחנות, ואני יחכה שיחליפו לי את המערכת וישלם את הכול כפי שסיכמתי.

פורסם
אני לא מבין, מכשיר חדש וכבר פגום?שיחליפו אותו אין כרגע כאלו מכשירים במלאי.

,

אופס, מדובר על אחלה מקום,

באחלה מקום לא מחליפים שם מכשיר חדש הבן אדם נעול רק על הדגם הזה של המכשיר למרות שהציעו לו לבחור מכשיר אחר,היבואן כבר מביא עם הבעיה בפנים , אתה משלם ,

זה מאוד חשוב לתהליך אפילו הציעו לו בחנות לשים מכשיר זמני עד שיביאו לו את הדגם שהוא רוצה, אם לא תשלם לא ירכיבו לך את הרכיב המקולקל שהגיע במיוחד ,

ואז נותנים לך לנסוע יום יומיים עם מערכת חדשה

ולא עובדת (כדי שתעריך כשזה יעבוד בסוף)ואז רק מתקנים,

ככה זה שירות עד הסוף במקומות אחלה אין כאלו במלאי של החנות כי נגמר אתה יודע! מה לא מובן?.

נ.ב.

איפה זה ? אני גם רוצה .

ולגבי איפה זה צור איתי קשר בה"פ אני כבר אעזור לך למצוא את המקום.
פורסם
חברים עברנו חלק חלק אפילו החלפנו את המגבר כי חשבנו שהוא הבעיה, בסוף חיברנו רדיו דיסק אחר לרכב והכול עבד כשורה.

הציעו לי בחנות לבחור משהו אחר אבל אני סגור על ה7750 והוא אזל בחנות אז כך שיקח כמה ימים עד שהוא יגיע, ובנתיים ישימ לי משהו זמני.

ודרך אגב הרכיבו לי את המערכת לפני ששילמתי הכול, אני עדיין חייב כסף לחנות, ואני יחכה שיחליפו לי את המערכת וישלם את הכול כפי שסיכמתי.

אם זה המצב אז מה הבעיה? יכול להיות שגם מכשיר חדש מגיע ליפעמים מקולקל. על פי מה שתארת כאן השרות שקיבלת הוא בסדר גמור תחכה בסבלנות כמה ימים ותקבל מכשיר חדש. תתחדש!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...