פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה! מה אתם מציאים לקחת סאב 8' מהסדרה הטובה בעולם אבל הוא קטן או סאב 10' אבל כמה סדרות יותר למטה שניהם 250W RMS ועוד שאלה ראיתי בנתונים של 10W3V2 שיש לו 3 דגמים D2,D4,D6 כל אחד מהם מייצג את התנגדות הסליל הכפול שנמצאה בסאב, עכשיו השאלה היא מה הוא ההבדל בשמע בין 2X2 לבין6X2, כי כמו שאמתי יש הבדל בנתונים הטכניים של הרכיב! בתודה דני
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
הסאבוופר הנבחר....הסוף לכאב הראש. 1 2
מאת Guest תמיר .א.- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעקבות התרד השוואתי שפתחתי, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98778 הסאבוופר הנבחר הוא Power Acousitk SQ12..... אחרי הרבה זמן של תכנונים בתוכנת WINISD... בניתי תיבה של 200L, פורטד. בכיוון 28HZ. עם 4 פורטים מרובעים.... אחרי כמה שעות של בניה במפעל, אני מגלה שעשיתי טעות קטנה במידות, ברוחב הוא נכנס באורך גם כן.... אבל בגובה... הוא היה גבוה ב 3.4 ס"מ יותר.... בכול אופן, המגש לא היה נכנס... אז חיברתי את הסאב לתיבה שבניתי בעבר... שהיא עם פורט הורן, אחרי ששמעתי את התיבה הישנה שהיא מפיקה עוצמה רבה יותר, החלטתי לעשות הסבה לתיבה שבניתי ה200L לתיבה של 90L עם פורט הורן, יום שישי בבוקר התחלתי לעבוד... חתכתי את החלק העליון של התיבה באופן מדוייק על …
-
שנתון של L7 1 2
מאת avil84- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקייי התערבתי עם המתקין שלי שהסאב שהוא הביא לי הוא דגם משנת 2004 הוא טוען שזה שנת 2005 אנא עיזרו לי ותנו לי תשובה ברורה לגביי זה השאב שיש ברשותי הוא 04S12L74 לפי הבנתי ה04 בתחילת הדגם זה אומר השנה שלו .... אני אמרתי לו שהL7 של שנת 2004 הוא עם S בצבע כחול וב2005 היא בצבע אדום .... מיהו הצודק פה?
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של Kenwood(די פשוט, ללא MP3) האם הוא יתמוך בדיסקים החדשים של ה-900MB?
הודעה אחרונה מאת the hunter, -
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
שלום לחברי הפורום . יש ברשותי דהייטסו שרייד שנת 93. המערכת שמתוקנת בה כרגע היא רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90Hdd ( רדיו דיסק עם הארד דיסק של 10 ג"ב ) - אגב מחירו בארץ כ - 11,000 ש"ח - נקנה בארה"ב . מגבר 4 ערוצים של חברת Mbquart - דגם Raa4200 - שמספק לכל ערוץ 100 Rms - נקנה בארה"ב . רמקולים אחוריים של סוני 9*6 - 3Way - דגם Xplod - נקנו בארץ . אני רוצה לשפר את המערכת שלי . אני רוצה לקנות בארה"ב ב - Ebay - רמקולים קומפוננט של חברת Mbquart סדרה Q ( סדרת העל שלהם ) - דגם Qsd216 - גודל הרמקול הוא "6.5 - שאלתי היא האם הרמקול הזה מומלץ או שכדאי חברה אחרת ? , אשמח אם תייעצו לי - מחיר הרמקולים בארץ הוא 5500 ש"ח ובארה"ב - 2400 ש"ח. שנית הבנ…
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום .. האם מישהו יודע את האתר של חברת אינפינטי שאני יוכל להוציא משם את המידות המדוייקות של תיבה אטומה ? אם מישהו כבר יודע אותם אשמח שיגיב פה .. ממה שאני מבין מחיפוש קטן התיבה צריכה להיות 28 ליטר ? - נכון ? אם לא אז כמה ? ואיך אני יודע מה האורך\גובה\רוחב וכולי .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם אני רוצה שתתנו במעות בקשר לסאב ורדיו דיסק מתאים למערכת הנ"ל: אני קצת אפרט על הרכיבים שלי : קומפוננט: אני סגור על קומפוננט של מורל דוטק מגבר 4 ערוצים (אני חושב או הג'י בי אל או האינפיניטי ובמקרה קיצוני אחד הלאנזראים) סאב : אני הייתי מעדיף את הקומפ וי אר ..אבל מכיוון שהסאב יקבל "גישור" אחד מהמגבר אז לא שווה לקנות את הקומפ וי אר שהוא שני סלילים.. לכן אני חושב ללכת בכיוון הקיקר קומפC12 שהוא בעל סליל אחד (אני לא סגור עליו אפשר המלצות אם יש לו מתחרה במחיר שלו!) רמקוליים אחוריים :פשוטים שאני מתכוון להגביר דרך הרדיו-דיסק. והרדיו-דיסק: תקציב של 1000 שח +-...האם ללכת על האלפיין 9845 האם הוא יתאים במצב שלי*?.. או שאלך על רדיו עם 3 יציאות?? מה אתם…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 816 צפיות
האם יש בארץ את הסאב הנ"ל וכמה הוא עולה? אם יש איפה אפשר לקנות באיזור חיפה
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קומפ וי אר 12 הוא היה מוגבר במגבר על השלושת רבע ופתאום הוא הפסיק לעבוד ושחיברתי אותו ליציאה אחרת הוא עבד שוב? יכול להיות שבגלל שהוא היה מוגבר כל כך הרבה זה שרף את היציאה? וכמה עולה לתקן יציאה?
הודעה אחרונה מאת guy08, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה ההבדלים בניהם מה נשמע יותר טוב?? http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=726 http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2559
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
עובי תיבה לL7
מאת avil84- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 970 צפיות
יש לי הצעה לקנות תיבה פורטד 92 ליטר בזול אבל הבעיה שלי היא שהיא 17 מ"מ האם זה מספיק או שלא לקנות?
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אתמול התקנתי מגבר חדש של בוס התקנתי הכל עובד סבבה רק בעיה אחת שנשמעת כמו שריקה של מטוס ממריא מהרמקול האחורי השמאלי מזה? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אני מחפש 2 גרילים לקיקר S12L7 מרובע כמובן באפריל טקליין רוצים מחיר גבוה מאוד מישהו מכיר חנות נוספת שאפשר לרכוש את הגריל ממנה במחיר שפוי ? אם אפשר מספרי טלפון או לינקים או אתרים או ה"פ אני יודה מאוד בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת barbars, -
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני רוצה להבין אחת ולתמיד למה חברי הפורום נוטים להמליץ לא להתקין במה אחורית. אמנם זה כאב ראש למתקין אבל זה נותן סאונד יותר "מלא" (במה קדמית+אחורית). אנשים שרגילים ל-4 רמקולים, ירגישו בהבדל בין נוכחות במה אחורית והיעדרותה. היום זוג 6X9 איכותיים מחירם הא כ-400 שקל. בתוספת של כ-100 שקלים , ניתן להביא את הפולס. כמו כן, אם יש שני ערוצי הגברה פנויים אז למה לא? בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
מדברים על קסנטיה שנת 96. אני לא ממש מבין במערכות ובהתקנות שלהן. יש לי מערכת המורכבת מרדיו-דיסק פנסוניק, שני קומפוננטים ליד הדלתות ומשם מועברים כבלים ל 4 רמקולים ושני טוויטרים, לא יודע אם הקומפוננטים מחוברים לרמקולים הקדמיים בלבד או לכל המערכת. הרמקולים מותקנים בדלתות (2 מקדימה ושניים בחלק הקדמי של הדלתות האחוריות), והטוויטרים מותקנים בחלק העליון של הרכב מאחורי הדלתות האחוריות. הצליל פשוט נפלא, לא ייאמן שמרמקולים כאלה קטנים יוצא צליל חזק ונעים כזה. האם לדעתכם ההתקנה נכונה מבחינת המיקום? האם אני לא צריך רמקולים 6X9 מאחור? יש לי שניים 350WATT של פיוניר, המתקין שהייתי אצלו אמר שיעשה לי החלפה תמורת משהו אחר - האם כדאי להחליף את הרמקולים במשהו אחר או לה…
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.car-media.co.il/Product.asp?productid=10 אני מאוד מתלבט אם לקנות את הסאב הזה כי היפוניקס זאת אחלה חברה לפי מה ששמעתי כאן מכולם הסאב שיש לי עכשיו זה הפיוניר יהלום 600 וואט 300 RMS הוא אחלה סאב אבל תאמת הבאס טיפה מרוח לא יודע לא הכי אוהב אותו למרות שהוא חזק אני רוצה סאב יותר איכותי ובהרבה..ושלא יעלה הרבה כסף כי אין לי כ"כ להשקיע כרגע. יש לי קונה כרגע על הפיוניר שלי ב 400 שקל מישהו מהעבודה ושמעתי שזה מחיר טוב דווקא לקבל עליו אז ב 450 אני מביא את ההיפוניקס מוסיף עוד תיבה...יצאתי בשידרוג של 200 שקל ככה וקיבלתי סאב חדש. עכשיו השאלה האם השינוי הזה הוא לטובה? האם אני יראה הבדל ושיפור ניכר באיכות? איך ההיפוניקס לעומת היהלום? (כרגע רק הסאב הזה בר…
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . התקינו לי קומפוננט מורל דוטק ואת הטוויטרים התקינו בחלק העליון של הדלתות (ליד מכווני המראה) . ראיתי הרבה התקנות נוספות של דוטק והטווטרים תמיד ישבו על הדשבורד כאשר הם מופנים לאמצע השמשה הקדמית. השאלה שלי האם יהיה שינוי משמעותי בצליל במידה ואני מעביר את הטוויטרים לדשבורד ? כרגע הטווטרים יושבים בדלת ליד הרגל שלי ולפעמים הצליל צורם מידי ומחריש לי את האוזניים (אני מרגיש שהטוויטרים משתלטים לי על המוזיקה) . תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shai2000, -
- 44 תגובות
- 4 אלף צפיות
1. מה עדיף להחזיק זוג דוטק ו6*9 אינפינטי -הגייביאל מהדיוטי פרי או הP4004?? 2. המונו P3001 יחזיק לי קיקר קומפויאר? או שיש העדפה למונו אחר? ומה החיר של המונו ה"אחר" במידה ויש.. 3. ש עדפיות אולי במקום לשים 6*9 במגש האחורי לשים זוג קומפוננט נוסף 4'/5.25/6.5? ומקדימה יושבים 6.5'. 4. למערכת כזאת צריך להחליף אלטרנטור? יהיה לי שינוי בצריכת המצבר? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני רוצה לעשות בניה באוטו שלי.. עכשיו אין לי רעיונות.. איפה לשים את המגברים? בצדדים למטה או מאחורה. איך לעשות תיבה לסאב איך לשים אותו וכל הדברים האלה. יש לי פיז'ו 106. הבגז' קטן.. אז אם יש למישהו הצעו ,תמונות או כל דבר אחר נשמח לקבל רעיונות. המערכת שלי -----------------------> לכל המעוניינים לדעת. תודה מראש ראובן
הודעה אחרונה מאת 106 שלי, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי המאמר הזה אומרים שכדי "לבודד" אתה הרמקולים האחוריים מהסאב על ידי בניית תיבה קטנה ! " ה. אם בתא המטען שוכן סאב-וופר, יש לבודד את החלק האחורי של הרמקולים ע"י בניית ארגזים קטנים. אחרת עלולים להיווצר עיוותים מאוד לא נעימים לאזן." האם בניית תיבה כזו יכול לעשות איזה שהוא שינוי ?? אני מדבר על רמקולים מידה 6X9 הינה המאמר http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html
הודעה אחרונה מאת avil84, -
מגבר וקומפוננט
מאת עומרון- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי היום מגבר 2 יציאות 600 וואט של בוס בדיוק כמו שיש לי וקומפוננט מורל פולס 6 בנוסף לרמקולים האחוריים מורל פולס שיש לי שומעים בן ז**ה איכות פצצה
הודעה אחרונה מאת עומרון, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז במזל טוב התחדשתי לי בזוג הייבריד אוביישן 6.5 להונדה סיויק שלי... (הגיע הזמן להעיף את המק אודיו) השאלה היא.. הקרוס אובר של ההיבריד פשוט ענק ואין לי כרגע רעיון היכן למקם אותו שיהיה גם אסטתי וגם נוח ונגיש לאין סוף אפשרויות הכיוון שכנראה אצטרך לעשות כדי להגיע לסאונד שאני אוהב. אשמח לרעיונות לגבי המיקום ואפילו אודה יותר לתמונות של התקנות או בניות מיוחדות לעניין.. המון המון תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים לא ידעתי איפה לפרסם את ההודעה וידעתי שכאן בטוח יוכלו לעזור לי אני בדרכי לקנות את המגבר של גיביאל מהדיוטי פרי עכשיו ההורים של חבר שלי טסים לצרפת בעוד כמה ימים והם לא מתכוונים לחזור בזמן הקרוב אז אני חשבתי אולי קיים שירות כזה, הם ירכשו את המגבר עבורי ויגידו להם ששלחו את זה אלי הביתה קיים כזה דבר ?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
לאחרונה היה ויכוח קטנטן בנושא חומר מילוי בתוך תיבה לסאב שגרם לנעילתו של ת'רד של חבר פורום אחר. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=771674#post771674 הדיון הינו ענייני בנושא האודיו ולכן פתחתי ת'רד בנושא,אבקש דיון מתון וענייני בכדי לא לנעול גם את הת'רד הזה... הדיון הגיע לציטוט של ריצ'ארד קלארק מתוך caraudio בנוגע להשפעת חומר מילוי בתיבה (רק שימו לב לזה שהוא מדבר על פוליפיל שזה סוג של צמר סלעים ולא על יריעות ספוג אקוסטי). here's the theory and the facts--------in an acoustic suspension system the cone motion is primarily controlled by the air spring behind the cone------this spring is the trapped air in the box and since air is a compressible gas it …
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
http://www.totallyalpine.info/alpine-manual// יש בו ריכוז של הרבה חומר,כולל שאלות טכניות מפורומים מחו"ל. אפשר לשבת שעות מול המחשב וללמוד שם הרבה דברים שקשורים למערכות של אלפיין.
הודעה אחרונה מאת hensh9, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום . יש ברשותי דהייטסו שרייד שנת 93. המערכת שמתוקנת בה כרגע היא רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90Hdd ( רדיו דיסק עם הארד דיסק של 10 ג"ב ) - אגב מחירו בארץ כ - 11,000 ש"ח - נקנה בארה"ב . מגבר 4 ערוצים של חברת Mbquart - דגם Raa4200 - שמספק לכל ערוץ 100 Rms - נקנה בארה"ב . רמקולים אחוריים של סוני 9*6 - 3Way - דגם Xplod - נקנו בארץ . אני רוצה לשפר את המערכת שלי . אני רוצה לקנות בארה"ב ב - Ebay - רמקולים קומפוננט של חברת Mbquart סדרה Q ( סדרת העל שלהם ) - דגם Qsd216 - גודל הרמקול הוא "6.5 - שאלתי היא האם הרמקול הזה מומלץ או שכדאי חברה אחרת ? , אשמח אם תייעצו לי - מחיר הרמקולים בארץ הוא 5500 ש"ח ובארה"ב - 2400 ש"ח. שנית הבנ…
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב...היום למערכת שלי נוסף עוד מגבר וקומפוננט...הקומפוננט של לייטניג . בכל אופן התקינו לי הכל ואז באנו להדליק את הרדיו דיסק והוא הפסיק לעבוד לרגע.. הדגם הוא kdc-mp925 של קנווד זה הזה עם המקלד והמסך הנפרדים..בכל אופן הוצאנו אותו ופתחנו אותו וראינו שמשהו במכניקה שלו נתקע אז הזזנו את זה קצת והמכשיר התחיל לעבוד אבל! המערכת מסרבבת לרדת עד הסוף למטה כדי להוציא את הדיסק, וגם מסרבת לשחק עם הכיוונים של המסך-מקלדת(זויות) . מישהו נתקל בבעיה דומה? איך אני פותר את זה? כמו כן בגלל שעשיתי ריסט למערכת עכשיו צריך לכוון הכל מחדש אז איך לכוון כולל כיוון המגברים?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 837 צפיות
http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=phor804&store=&catid=307 http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=hiftx8805&store=&catid=307 מי יותר כדאי ? והאם הנותנים המוצהרים נכונים? הרכיבים שאני הולך לחבר למגבר הוא סאב 300RMS רמקולים 100RMS על אחד
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב יש לי מערכת פיוניר פרימייר 770 MP3 אז ככה את המערכת קניתי לפני שלושה חודשים בערך ומשום מה תמיד אחרי נסיעה של כמה זמן הווליום פיתאום מונמך לבד זה לא מראה על זה במערכת(בצג) . המוסיקה נחלשת לבד בכמה דרגות. מה שהוא יודע מזה ???!!! שמע על בעיה כזו??!!! את המערכת קניתי יד שניה ככה שאין לי חנות ללכת עליה. חוץ מלועזי רדיו אני חושב אבל ממש לא בא לי להביא לו מערכת וכמו שניראה לי היא תחזור אחרי כמה חודשים מהמעבדה מסודרת.(אם זה בכלל בעיה במערכת) *אין לי מגברים אין לי או קומפוננט או משהו כזה רמקולים סטנדרט מקדימה וקננווד 220 מאוחרה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום, תן כותרת עינינית להודעות שלך, וציין טווח מחירים ***
הודעה אחרונה מאת swiftoren,