Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום .

יש ברשותי דהייטסו שרייד שנת 93.

המערכת שמתוקנת בה כרגע היא רדיו דיסק של פיונייר דגם Deh-p90Hdd ( רדיו דיסק עם הארד דיסק של 10 ג"ב ) - אגב מחירו בארץ כ - 11,000 ש"ח - נקנה בארה"ב .

מגבר 4 ערוצים של חברת Mbquart - דגם Raa4200 - שמספק לכל ערוץ 100 Rms - נקנה בארה"ב .

רמקולים אחוריים של סוני 9*6 - 3Way - דגם Xplod - נקנו בארץ .

אני רוצה לשפר את המערכת שלי .

אני רוצה לקנות בארה"ב ב - Ebay - רמקולים קומפוננט של חברת Mbquart סדרה Q ( סדרת העל שלהם ) - דגם Qsd216 - גודל הרמקול הוא "6.5 - שאלתי היא האם הרמקול הזה מומלץ או שכדאי חברה אחרת ? , אשמח אם תייעצו לי - מחיר הרמקולים בארץ הוא 5500 ש"ח ובארה"ב - 2400 ש"ח.

שנית הבנתי שכדאי לעשות איטום בדלתות הקדמיות היכן שאני מתקין את הקומפוננט - האם חברת Dynamat מומלצת ? ואם כן ראיתי שיש מספר קיטים אחד Dynamat Xtreme - קיט לאיטום הדלתות , קיט שני לשים מאחורי הרמקולים - Speakers Kit והשלישי הוא DyanaXorb .

מה מבין הקיטים הנ"ל אני זקוק להם ?

ואם למישהו יש מושג מה מחירם בארץ ?

שלישית לגבי חיווט המליצו לי על חברת Stinger - הבנתי שאני צריך 5 מטר של כבלים Rca - עם ראשים יצוקים , 10 מטר חיווט זהב , פיוז למגבר .

יש חוטים של 4 גאג' - איזה חיווט הכי טוב והאם יש קיט שכולל כבר בתוכו את הכל ואאם כן מה הדגם שלו ומה מחירו בארץ ?

אשמח לקבל את עזרתכם בנושא .

תודה על הסבלנות ושבוע מצויין לכל חברי הפורום .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...