Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשום שם כמה הקדאנס מוצהר ב4 אוהם אני משער שהוא מוצהר 200RMS ב4 אוהם .

הפאנטום מוצהר 400RMS ב4 אוהם

שוב הכל הצהרות על הנייר לכן קח את הכל בעירבון מוגבל גם על הפנטום וגם על הקדאנס כנ"ל.

[השאלה הנישאלת פה איזה סאב יש לך ובאיזה גירסה DVC 2OHM או DVC 4 OHM כי זה חשוב , נתחיל מכך שלעבוד ב2 אוהם קבוע אתה תזדקק לCVR בגירסת הDVC4OHM שלו כדי לחבר את 2 הסלילים בגישור ולרדת לעכבה של 2 OHM עבור המונו]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה יש הבדלים בין קומפויארים? ואם כן איזה מומולץ? יש הבדלי מחירים?

אין לי עדיין את הקיקר המדובר, פשוט זה מה שאני הולך לקנות ורציתי לדעת פשוט איזה מונו לחבר אליו, והאם אפשרי לעשות לו חיבור של 2 אום כדי שהמונו ינצל את מלוא עומצתו.

לסיכום מה עדיף?

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

הבדל בין הCVR 03 לCVR 05 אתה שואל

?

בנתונים הם זהים למעט משקל המגנט שבCVR05 הוא 450Z לעומת CVR03 43OZ , הממברנה שונתה כרגע היא סיגנון הSOLOBARIK .

אני שמעתי גם את הCVR 03 וגם את ה05 , לטעמי הם אותו דבר ההבדל בניהם הוא הבדל כספי נטו

הקיקר החדש עולה 1100+ והישן עולה 800+

לגבי הבדלים כמו DVC4OH M/DVC2OHM/DVC1OHM זה פשוט מציין סאב DUAL VOICE COIL [2 סלילים] ואת העכבה הנומינלית של כל סליל . במקרה שלך בהנחה ואתה תביא מונו שיורד ל2 אוהם אז הדגם שיתאים לך הוא DVC 4OHM מהסיבה שכל סליל שלו הוא 4 אוהם וחיבור מקבילי יוריד את העכבה ל2 אוהם .

פורסם

לגבי המגבר 4 ערוצים.. האוריון הוא הכי איכותי וחזק שהציעו פה..

ואם יגידו לך שה-JBL יותר חזק אז שילמדו קצת על שיטות מדידה של RMS .!!

לגבי המונו..ה-3001 יותר חזק מהפנטום..זה כבר נבדק...

אבל אם אתה רוצה משהו טוב באמת.. אז כבר עדיף להביא מחו"ל...

יש לי סאב כזה בדיוק.. אני חשבתי להביא את ההיפוניקס 1205D

זה מגבר שעומד בהצהרות שלו והוא איכותי ברמה..

את ההיפוניקס תוכל להביא ב-1500 ש"ח בערך... אם יקר לך יש גם את ה-1005D (אם אני לא טועה זה הדגם...) שעולה פחות...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לאנזר 1400D יפתח את הסאב.

הוא נותן 500W RMS ב 4 אום.

והוא יפרק את הסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני עדין מחכה להוכחות החותכות שלך -או שרק לזרוק שטויות באוויר אתה יודע הכי טוב?

אתה מזלזל בפאנטום? אין בעיה תביא את ה3001 למפגש בפעם הבאה מחובר לCVR ואני עם CVR על פאנטום וניראה מה כבר ניבדק.

קיצר אני עדין מחכה ממך להוכחות בשטח המצדיקות את"זה כבר ניבדק" כטענתך..

פורסם
לא רשום שם כמה הקדאנס מוצהר ב4 אוהם אני משער שהוא מוצהר 200RMS ב4 אוהם .הקדאנס מוצהר כ 20 -40 W rms 4ohm וזה כל כך מוזר לי עד שאני לא מבין מה מוצאים בו במיוחד במערכות ביתיות אם הייתי רואה נתונים כאלו הייתי מבין מייד שיש ליצרן בעיה חזקה עם טרנספורמטור יציאה ושכל חריגה בהתנגדות שהרמקול יציב לו הוא יפול חזק ולכן גם הנתונים שלו שניים במחלוקת .

משום מה בפורום הזה כולם מתעלמים מדברים כאלו בנונשלנטיות מדהימה . אז אולי עולם המגברים לרכב שונה לחלוטין אבל זה מוזר .

ודרך אגב לאוהבי המגברים בלנזר לא ראיתי חריגות כאלו גם לו בפהוניקס גולד קסנון ועוד כמה שאותם אתם אינכם מחשיבים מענין למה?

הפאנטום מוצהר 400RMS ב4 אוהם

שוב הכל הצהרות על הנייר לכן קח את הכל בעירבון מוגבל גם על הפנטום וגם על הקדאנס כנ"ל.

[השאלה הנישאלת פה איזה סאב יש לך ובאיזה גירסה DVC 2OHM או DVC 4 OHM כי זה חשוב , נתחיל מכך שלעבוד ב2 אוהם קבוע אתה תזדקק לCVR בגירסת הDVC4OHM שלו כדי לחבר את 2 הסלילים בגישור ולרדת לעכבה של 2 OHM עבור המונו]

שאלה נוספת למבינים : הקדנס היחיד שיורד ל1ohm זה ה5000 וה7000 מה קורה אם מציבים את המגברים האלו (שלא יורדים ) והסאב יתן התנגדות של 1ohm?

מענין אותי לדעת בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לגבי המגבר 4 ערוצים.. האוריון הוא הכי איכותי וחזק שהציעו פה..

ואם יגידו לך שה-JBL יותר חזק אז שילמדו קצת על שיטות מדידה של RMS .!!

אבל אם אתה רוצה משהו טוב באמת.. אז כבר עדיף להביא מחו"ל...

יש לי סאב כזה בדיוק.. אני חשבתי להביא את ההיפוניקס 1205D

זה מגבר שעומד בהצהרות שלו והוא איכותי ברמה..

את ההיפוניקס תוכל להביא ב-1500 ש"ח בערך... אם יקר לך יש גם את ה-1005D (אם אני לא טועה זה הדגם...) שעולה פחות...

אנני יודע ולא ראיתי ולא שמעתי על האוריון כל כך אבל לשם התענינות בלבד למה אתה חושב שהוא יותר חזק מהאוריון ? הרי האוריון מוצהר כ50 והjbl אם אנני טועה כ100 אז איך יתכן שהאוריון יותר חזק?

ואשמח אם תסביר לגבי השיטות מדידה , כי אני מבין שהתקן החדש הוא בדיחה אבל תקן rms לא אז איך יתכן מה שאתה אומר?

בתודה מראש על ההסבר יהודה

ודרך אגב למרות שאין לי אני בהחלט חושב שההיפוניקס והפוניקס גולד ו/או הלנזר יותר טובים מכל אלו שהוזכרו כאן ומבחינתי הם היחידים שעולים על הפרק לרכישה עתידית .

בברכה יהודה

פורסם

בחיאת חבר'ה תנסו לסגור תוויכוח (אולי במפגש) כי התחרפנתי כבר מכל המונובלוקים שהוצעו כאן....

אז מה הכי כדאי ב1000-1300 מרשרשים? כדי לפרק קומפויאר 4אום *2 סלילים

ואני מבסוט !

פורסם
שאלה נוספת למבינים : הקדנס היחיד שיורד ל1ohm זה ה5000 וה7000 מה קורה אם מציבים את המגברים האלו (שלא יורדים ) והסאב יתן התנגדות של 1ohm?

מענין אותי לדעת בתודה יהודה

המגבר יפול ינתק ויכנס להגנה במקרה הטוב ובמקרה הרע ינזק..

פורסם
הרוקפורד 3001 יתן 300 ואט לסאב של 2 אום.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063526&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

נראה לי שזה יעבוד טוב.

את שאר המגברים אני לא כל כך מכיר.

הרוקפורד מוצהר 300 ב2אוהם

מקבלים עם המגבר דף של הספק בבדיקות הוא קרוב ל400 RMS

'Megane Coupe

פורסם

אז שווה רוקפורד אני מבין אם הוא כמעט מגיע ל400RMS בתכלס, כי הקיקר גם הוא 400RMS.

עוד דבר, יש את המונו של הג'ייביאל ובזאפ מחירו 500 ש"ח פחות מהרוקפורד..

שווה לחסוך את הכסף אם אין הבדלים מי יודע מה...?

או שאין מה להשוות בכלל?

אז מהקנדס Z1000 לרדת בכלל?

ואני מבסוט !

• תוכן חדש...