Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

לא ידעתי איפה לפרסם את ההודעה וידעתי שכאן בטוח יוכלו לעזור לי

אני בדרכי לקנות את המגבר של גיביאל מהדיוטי פרי

עכשיו ההורים של חבר שלי טסים לצרפת בעוד כמה ימים והם לא מתכוונים לחזור בזמן הקרוב

אז אני חשבתי אולי קיים שירות כזה, הם ירכשו את המגבר עבורי ויגידו להם ששלחו את זה אלי הביתה

קיים כזה דבר ?

פורסם

עובדי המוקד ישמחו להעניק לכם שרות בטלפון 1-700-705-006 או *6886 מכל טלפון המוקד פעיל בימים ובשעות הבאים: ימים א'- ה' משעה 8:30 בבוקר עד שעה 17:00 בערב ימי ו' וערבי חג משעה 8:30 בבוקר עד שעה 13:00 בצהריים

פניה למוקד באמצעות פקס business%20woman%20229.jpg

מספר הפקס של שרות לקוחות הוא: 03-6447842 / 03-6447872

פורסם

חבר שלי בירר את זה לפני כמה חודשים, זה אומנם לא היה קשור למגבר, אבל קשור למוצר אלקטרוני

בכל אופן, אין אפשרות כזו.

הסבר? קנית משהו ללא מס בדיוטי פרי (אפשר להכניס עד 200$ לבן אדם במוצרי אלקטרוניקה ללא מכס) ושלחת אותו הבייתה.

ואז שתחזור יהיו באמתחתך עוד כמה מוצרים למיניהם, וכך בעצם אתה מתחמק מהיטלי מס על המכשירים הנוספים..

אז, כמובן שהם לא טיפשים אחרת כל אחד היה עושה את זה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...