Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המאמר הזה אומרים שכדי "לבודד" אתה הרמקולים האחוריים מהסאב על ידי בניית תיבה קטנה !

" ה. אם בתא המטען שוכן סאב-וופר, יש לבודד את החלק האחורי של הרמקולים ע"י בניית ארגזים קטנים. אחרת עלולים להיווצר עיוותים מאוד לא נעימים לאזן."

האם בניית תיבה כזו יכול לעשות איזה שהוא שינוי ??

אני מדבר על רמקולים מידה 6X9

הינה המאמר

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

פורסם

יש פה קצת בעיה, מצד אחד זה נכון, כשהסאב ידפוק האוויר שהוא דוחף ידחוף את הממברנות של הרמקולים האחוריים מצד שני הרמקוליים האלה זקוקים לתיבות די גדולות ככה שיכולה להיות בעייתי לסגור אותם.

ככל שתחתוך את הרמקולים יותר גבוה כך תוכל לתת להם נפח קטן יותר, בשביל לדעת בדיוק כמה נצטרך את נתוני הT/S שלהם.

פורסם

יש מקומות שמוכרים כבר תיבות לרמקולים האלה, אני לא יודע עד כמה התיבות יעילות (לפי הנפח שלהן).

עדיין לא ראיתי אף אחד שמסתובב עם תיבות ל-6X9.

פורסם

T/S זה נתונים כגון: QTS, VAS, FS וכו' (היה הסבר מפורט בפורום על כל אחד מהם) שיכולים לעזור לנו לחשב נפח תיבה. אני חושב שלא תצליח למצוא את הנתונים לרמקולים האלה מכיוון שהם פשוט מתוכננים להיות כFREE AIR במגש האחורי.

פורסם

אייל אני מסכים איתך ב1000 אחוז שלא צריך אחוריים !

אבל בנתיים יש לי רמקולים מחורבנים ולא קומפוננט אז מתי שאני יקנה קומפוננט אני יחשוב על הסרת הרמקולים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נושא מעניין שדנו בו די מזמן.

הייתי רוצה לקבל חוו"ד נוספות עפ"י נסיון של חברי הפורום. האם נתקלו בבעיה, האם מישהו בנה תיבות והרגיש שינוי?

בברכה

גיא

פורסם

^^כי הוא עשה חיפוש, וזה מה שהוא מצא...

חוץ מזה, היה מפתיע ביותר לקרוא פתאום תגובה של אייל.. (שבזמנים עברו הקהילה הייתה קטנה יותר)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
יכולת לפתוח נושא חדש למה להקפיץ נושא עתיק לפני כמעט שנתיים?

שיב לב לתאריך.

תודה על התגובה שלך

אני אכן שמתי לב לתאריך ובדיוק בגללו הקפצתי את הנושא כי למערכת שלי יצטרף בקרוב סאב S12L7.

וכמובן גם בגלל שעשיתי חיפוש :-)

פורסם

מצטרף גם לשאלה ....

יש לי מאחורה קומפוננט מורכב על המגש ולפעמים הסאב (L7 ) גורם לו לעיוותים בצליל

האם לבנות תיבה למידבאסים של הקומפוננט? או להוריד אותו בכלל ?

• תוכן חדש...