Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] דיסק 900MB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי רדיו דיסק של Kenwood(די פשוט, ללא MP3) האם הוא יתמוך בדיסקים החדשים של ה-900MB?

תנסה ותראה....הכי פשוט!

מקסימום הלך דיסק..

פורסם
יש לי רדיו דיסק של Kenwood(די פשוט, ללא MP3) האם הוא יתמוך בדיסקים החדשים של ה-900MB?
תגיד איך אתה צורב 900mb ? באיזה תוכנת צריבה? כי נירו לא נותנת לי לעשות זאת?

אשמח לקבל הסבר ועזרה בתודה מראש יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

ברור שבאמצעות NERO ותוכנות דומותיה ניתן לצרוב על דיסק של 900MB כמו שיש 800MB (אגב הדיסק ממש לא חדש טכנולוגית אחרי שהיו 650MB ו700MB), השיטה כאן שנהוגה הינה של צריבת OVER BURN, כדי לאפשר זאת נכנסים בנרו:

file -> preferences -> expert features - > enable over burn disc at once burning

מסמנים את הריבוע של "over burn disc at once" ואז גם קובעים מתחת את גודל המקסימום של הדיסק שלנו למשל 800MB=90MIN

בהצלחה!

פורסם
אם אתה מגדיר בנרו דיסק של 100 דקות יאפשר לך לצרוב 900MB

משהוא יכול לענות לי על השאלה?

לי יש שני דיסקים כאלה ולמכשיר אין בעיה לקרוא אותם, לא לנוכחי ולא לקודם, סה"כ הפורמט נשאר זהה.

איציק.

פורסם

לפי מה שחבר אלקטרונאי אמר לי קצת אחרי שיצאו הדיסקים של 900 מגה , שהם גורמים לעינית לייזר ב HU לקצר את החיים שלה . עם המכשירים של היום אני כבר לא יודע אם זה כל כך נכון אבל כדאיי לבדוק את זה עוד פעם .

• תוכן חדש...